ryk

Reaction score
925
Φυσικά ούτε έχασα την ψυχραιμία .....
Καλό σας απόγευμα
Άδικα "χτυπιέστε", να το πω έτσι, αν με εννοείτε!

Είχα την εντύπωση ότι όταν θέλουμε να κάνουμε μια πειραματική μέτρηση σε οποιοδήποτε πεδίο της επιστήμης, φτιάχνουμε ένα πρωτόκολλο όπου εκεί ταυτοποιούνται και εξετάζονται όλες οι παράμετροι του τεστ και αφού συμφωνήσουμε σε κάποια θέματα, προχωρούμε στις μετρήσεις.
Γιατί για όλα τα άλλα συμβαίνει κάτι τέτοιο (που είναι και πιο πολύπλοκα) π.χ. ενισχυτές, ηχεία κτλ. και όχι για τα κα(β)λώδια; Μόνο με το αυτί καταλαβαίνεις τις διαφορές;

Peace in the valley!

. . . τι είπες αγάπη μου , ''χρωματίζουν'' τα καλώδια ;

- να λοιπόν . . .

Αυτά που στέκονται στον αέρα έκαμαν τη ζημιά; :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.951
Συγνώμη, αλλα να γίνεται συζητηση χωρίς στόχο την βελτίωση το βρίσκω ανούσιο. Τελείως.

Αν ακούγονται ή όχι διαφορές μου ειναι παγερά αδιάφορο. Αυτο που ενδιαφέρει τον αναγνώστη, ειναι το αν αξίζει να πληρώσει για να πάρει καλωδια ή καλυτερα να τα δώσει αλλού, γιατι θα εχει μεγαλύτερη βελτίωση. Είτε γιατι δεν υπάρχουν διαφορές, είτε γιατι υπάρχουν σημαντικότερες αλλού.[/QUOTE]

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Κάντε μετρησεις οποίος τολμάει, και....

.
Πριν 4 χρονια που εκανα μετρησεις με την βοηθεια και τον εξοπλισμο φιλου,το μονο "σοβαρο" στον χωρο μου ηταν μια πτωση γυρω στα 6db αν θυμαμαι καλα,στα 30 Hz.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.650
Αν ακούγονται ή όχι διαφορές μου ειναι παγερά αδιάφορο. Αυτο που ενδιαφέρει τον αναγνώστη, ειναι το αν αξίζει να πληρώσει για να πάρει καλωδια ή καλυτερα να τα δώσει αλλού, γιατι θα εχει μεγαλύτερη βελτίωση. Είτε γιατι δεν υπάρχουν διαφορές, είτε γιατι υπάρχουν σημαντικότερες αλλού.
[/QUOTE]

- ωπ , αυτό είναι άλλο θέμα , εγώ ακούω κάποιες διαφορές , αλλά όχι σε σημείο να προβώ σε αντικατάσταση καλωδίων , ρίχνω αλλού τα λεφτά

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
:rolleyes: ανηχοικό θάλαμο έχεις?:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Και μεις παραξενευτηκαμε για να πω την αληθεια :D
Μην σου πω οτι στο σπιτι φιλου μετρησε 20-20000Hz +/- 2 db και φρικαρε !!!!!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.650
- ερώτηση προς του ''παλαιότερους''

- μπαίνοντας στο δραστηριότητα , το τρέχον θέμα σχεδόν μονοπωλεί , συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο ;

Reaction score
24
Εχω δωσει του κοσμου τα χρηματα στα καλωδια για να φυγει ο κοκκος αλλα ο κοκκος δε φευγει. Χρονια τωρα προσπαθω αλλα τιποτα...Ουτε ο Κωτσης εβγαλε ακρη. Τελικα πρεπει η γειτονια να φταιει. Ο Πειραιας ειναι γεματος κοκκους, γι αυτο πρεπει να φυγω. Πειτε μου αν γνωριζετε καποια περιοχη χωρις κοκκο και κυριως με ηχο που να προλαβαινει το μουσικο τρενο...
Ειμαι σιγουρος πως ο κυριος Στεφανος εχει μετανοιωσει για τον κοπο που εκανε να ανεβασει τις μελετες του. Πως τολμα ο αιρετικος αυτος κυριος να πηγαινει κοντρα στο ρευμα της απανταχου αξιοσεβαστης hi end κοινοτητας;
Ειναι σα να προσπαθεις να εξηγησεις τον Δαρβινο στον ισλαμιστη. Στην καλυτερη θα εκνευριστει, στη χειροτερη, θα σε στειλει να βρεις τον ανυπαρκτο δημιουργο σου...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.308
Και μεις παραξενευτηκαμε για να πω την αληθεια :D
Μην σου πω οτι στο σπιτι φιλου μετρησε 20-20000Hz +/- 2 db και φρικαρε !!!!!
τι room treatment χρησιμοποιείτε ρε παιδιά?χώρος?όργανα μετρήσεων?μέθοδος?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
τι room treatment χρησιμοποιείτε ρε παιδιά?χώρος?όργανα μετρήσεων?μέθοδος?
Αν σου πω τιποτα προς το παρον θα με πιστεψεις?
Ουτε ο αλλος φιλος χρησιμοποιουσε τιποτα και εκει ηταν το "σπασιμο"

daharis666

Moderator
Reaction score
80.308
Εχω δωσει του κοσμου τα χρηματα στα καλωδια για να φυγει ο κοκκος αλλα ο κοκκος δε φευγει. Χρονια τωρα προσπαθω αλλα τιποτα...Ουτε ο Κωτσης εβγαλε ακρη. Τελικα πρεπει η γειτονια να φταιει. Ο Πειραιας ειναι γεματος κοκκους, γι αυτο πρεπει να φυγω. Πειτε μου αν γνωριζετε καποια περιοχη χωρις κοκκο και κυριως με ηχο που να προλαβαινει το μουσικο τρενο...
ΆΛΛΟΟΟΟΣ.... εκτός από Πειραιά και περίχωρα να μας πει καμιά καλή γειτονιά?(το θέλεις για μουσική πιο πολύ ή για ταινίες?):laugh::laugh::laugh:

Όταν τα έλεγα εγώ ότι τέτοιες συζητήσεις κλείνουν σπίτια..δεν πέρασε ούτε μισή ώρα...:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Υ.Γ. Γιατί δεν ρωτάς τον Zizik βρε? όλο και θα έχει κάτι εκεί δίπλα του..και αν πάλι έχεις κόκκο, ευχαρίστως θα σου τραβήξει και ειδική παροχή από τον πίνακά του free of charge με μεγάλη ευχαρίστηση:D:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao:

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
[DOUBLEPOST=1467731455][/DOUBLEPOST]
Αν σου πω τιποτα προς το παρον θα με πιστεψεις?
Ουτε ο αλλος φιλος χρησιμοποιουσε τιποτα και εκει ηταν το "σπασιμο"
ενημέρωσε μας και για τα υπόλοιπα της μέτρησης και του χώρου πλιζ;)

Reaction score
15.469

- μπαίνοντας στο δραστηριότητα , το τρέχον θέμα σχεδόν μονοπωλεί , συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο ;
αμα εχει το θεμα καλωδιο ... ουουου

daharis666

Moderator
Reaction score
80.308

πήγαινε ένα χρόνο πίσω στα του δημοψηφίσματος...εκεί να δεις ομοιότητες :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
(μόνο κατάνα δεν βγήκαν από μερικούς :tongue::D:D:D)

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Ειμαι σιγουρος πως ο κυριος Στεφανος εχει μετανοιωσει για τον κοπο που εκανε να ανεβασει τις μελετες του. Πως τολμα ο αιρετικος αυτος κυριος να πηγαινει κοντρα στο ρευμα της απανταχου αξιοσεβαστης hi end κοινοτητας;
Ειναι σα να προσπαθεις να εξηγησεις τον Δαρβινο στον ισλαμιστη. Στην καλυτερη θα εκνευριστει, στη χειροτερη, θα σε στειλει να βρεις τον ανυπαρκτο δημιουργο σου...
Ο κόκκος συνήθως οφείλεται σε παράσιτα της παροχής ρεύματος.
Δοκίμασε κάποιο φίλτρο ρεύματος.

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
Αυτά έχει όταν πιάνεις κουβέντα για καλώδια..έχουν διαλυθεί σπίτια έτσι..:D:D:D
Κύριε Στέφανε από παραλίες τι λέει η Σύρος?Συγγενεύουν καθόλου με αυτές της Μυκόνου?:beach:
Άμα πια με τα βρωμοκαλώδια ..νισάφι πια!!:o:mad::p
Μιας και το μήνυμα για τα ''μαγικά καλώδια'' προς τους απληροφόρητους εστάλη έστω και με μεμψιμοιρίες και ‘’προσβολές’’ ας πούμε και κάτι off topic μιας και έγινε αναφορά στη Σύρο.

Κατάγομαι από Χαλκιδική αλλά ζω στην όμορφη Ερμούπολη 43 έτη και λόγω δουλειάς έχω επισκεφθεί δεκάδες φορές το καθ’ ένα από τα 25 νησιά (κατοικημένα και από 1 ή 2 κατοίκους - τρομερή εμπειρία).

Οι φιλόξενοι κάτοικοι των ‘’Μικρών Κυκλάδων = Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Αμοργός – Δονούσα’’ είδαν ΔΕΗ την περίοδο της Παπαζώη (κάπου στο 1983) δυστυχώς το υποβρύχιο καλώδιο έδινε πολλές φορές αντί 220V μέχρι 150 V με συνέπεια άμεσες καταστροφές επαγωγικών φορτίων (Ψυγεία, μοτέρ , πλυντήρια…). Όλοι είχαν μετά προμηθευτεί μεγάλους σταθεροποιητές τάσεως και κάπως λύθηκε το πρόβλημα. Σήμερα ΟΚ.

Τα νησάκια αυτά είναι πανέμορφα και θα κατενθουσιαστείτε αν τα επισκεφθείτε προς τα τέλη Σεπτέμβρη για πιο φτηνά.

Η Σύρος έχει αυτόνομο εργοστάσιο ΔΕΗ(πετρελαιομηχανές) και σχεδόν δεν είχαμε ποτέ προβλήματα.

Τα αξιοθέατα της Σύρου είναι πολλά επίσης και τα μονοπάτια της τα οποία χαρτογράφησα σαν συνταξιούχος (έχοντας εμπειρία από χαρτογράφηση επιλογής βουνοκορφών για μικροκυματικούς σταθμούς).

Αν έρθετε Σύρο και σας αρέσει η πεζοπορία θα μας βρείτε στην ιστοσελίδα των Πεζοπόρων Σύρου της οποίας είμαι υπεύθυνος.

Δείτε να γελάσετε το 1ο video εδώ για το πώς περνάμε (εγώ παίζω φυσαρμόνικα και ένας της παρέας μιμείται πολλά ζώα)........

Γιατί σας τα λέω αυτά;
  1. Αφ' ενός για να σπάσει ο πάγος και να τελειώσει το θέμα (ποτέ μου δεν πρόσβαλα κανέναν στο διαδίκτυο ενώ αντιθέτως έχω δεχτεί προσβολές και trolling και αποχώρησα)
  2. Οι ώρες για έναν συνταξιούχο είναι ατέλειωτες. Αν αναλωθούν στο καφενείο για χαρτιά , τάβλι είναι ‘’θάνατος’’ . Η μουσική , πεζοπορία , Διαδίκτυο , χορός , τραγούδι...είναι ζωή.
Εύχομαι ειλικρινά όταν συνταξιοδοτηθείτε (και φυσικά να υπάρχουν συντάξεις) να ακολουθήσετε τον 2ο δρόμο.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
""Μιας και το μήνυμα για τα ''μαγικά καλώδια'' προς τους απληροφόρητους εστάλη έστω και με μεμψιμοιρίες και ‘’προσβολές’’ ας πούμε και κάτι off topic μιας και έγινε αναφορά στη Σύρο.""""

Σταματήστε πια...μην προκαλείτε άλλο.....γράψτε ότι άλλο θέλετε, σταματήστε όμως να μας εμπαίζετε, δε σας τιμά αυτό, δεν το αντιλαμβάνεστε;
Σας παρακαλώ πολύ......

Reaction score
587
Παλι απο την αρχη

Δεν λεω αν υπαρχουν διαφορες ή οχι.

Αυτο που λεω ειναι πως οι διαφορες, εφοσον υπαρχουν, δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειναι για καλο ή για κακο, χωρις μετρησεις.

Και ιδιως αν το συστημα στο οποιο γινονται οι δοκιμες δεν ξερουμε πως μετραει.

Οπως λοιπον λετε: δεν εχεις αναλυτικο συστημα, γι αυτο δεν ακους διαφορες κ. Ταδε, αυτο ακριβως λεω και εγω:

Δεν εχεις αναλυτικο συστημα κ. Δεινα, και γιαυτο οι διαφορες που ακους δεν ξερουμε αν ειναι για καλο ή για κακο.
[DOUBLEPOST=1467725123][/DOUBLEPOST]Φτανει
Ωραια! Συμφωνώ σε αυτο που λες.
Αλλα......Εαν υποθεσουμε οτι κανεις απο εμας δεν εχει τον
"τέλειο,, χωρο ακρόασης
¨τέλειο,, ενισχυτή
¨τέλειο,, μεσο αναπαραγωγής
οταν βαζουμε ενα καλωδιο στο συστημα μας (μετα δοκιμής) και εχουμε την εντύπωση βελτιώνει τον ηχητικο αποτελεσμα, τοτε αυτο το καλωδιο ειναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.171
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris