daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
..θα ηθελα παρεμβω εδω και να πω οτι δεν τον ξερω τον PURETONE, δεν τον γνωριζω, χαιρομαι ομως που ειχαμε την ιδια σκεψη, και τη δυνατοτητα, τεχνικα εννοω, να πραξουμε κατι τετοιο....
Αν έχεις και εσύ Νίκο flat απόκριση με μια απλή βύθιση -3db στα 30Hz χωρίς room treatment μαζί με τον φίλο του..
δεν χρειάζεται προσωπική γνωριμία...αδελφές ψυχιές είστε :lolsign::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αν έχεις και εσύ Νίκο flat απόκριση με μια απλή βύθιση -3db στα 30Hz χωρίς room treatment μαζί με τον φίλο του..
δεν χρειάζεται προσωπική γνωριμία...αδελφές ψυχιές είστε :lolsign::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
....room threatment!! ευτυχως που δεν ειπες και rack!!!, θα ηταν μεγαλη μαχαιρια!!!!!!! ξερεις τι ειναι να θελεις να κανεις και τα δυο και να μη μπορεις ελεω συζυγου;;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.989
Διακρινω καποια μικρη δοση ειρωνιας η μου φαινεται?
Όχι καλέ. Σε τσίγκλισα γιατί ξέχασες χθες να αναφέρεις λεπτομέρειες για τον-τους χώρους σας,τη μέθοδο μέτρησης,μικρόφωνα,συμπράγκαλα κλπ που βγάλατε τέτοια αποτελέσματα.

Οι μισοί εδώ μέσα ακόμα σκουπίζουν τα σάλια τους από το πληκτρολόγιο για να μάθουν γι'αυτό

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
....room threatment!! ευτυχως που δεν ειπες και rack!!!, θα ηταν μεγαλη μαχαιρια!!!!!!! ξερεις τι ειναι να θελεις να κανεις και τα δυο και να μη μπορεις ελεω συζυγου;;
Μαθαμε πολλοι να πιπιλαμε τα room treatments.Ξερεις,απλα και μονον να το λες,αποκτας και καποιο status πως να το κανουμε.
Ναι κανoυμε ολοι room treatments και τελειωσε,ουτε μηχανηματα δεν θα θελουμε,θα τραγουδανε τα treatments :sleep:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Όχι καλέ. Σε στρίγκλισα γιατί ξέχασες χθες να αναφέρεις λεπτομέρειες για τον-τους χώρους σας,τη μέθοδο μέτρησης,μικρόφωνα,συμπράγκαλα κλπ που βγάλατε τέτοια αποτελέσματα.

Οι μισοί εδώ μέσα ακόμα σκουπίζουν τα σάλια τους από το πληκτρολόγιο για να μάθουν γι'αυτό
...για ποιο ακριβως φιλε; μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφης; τι ψαχνουν οι περισσοτεροι εδω μεσα;

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Όχι καλέ. Σε στρίγκλισα γιατί ξέχασες χθες να αναφέρεις λεπτομέρειες για τον-τους χώρους σας,τη μέθοδο μέτρησης,μικρόφωνα,συμπράγκαλα κλπ που βγάλατε τέτοια αποτελέσματα.

Ουτε τι μηχανηματα ειχα δεν θυμαμαι τοτε θα θυμαμαι και ποιο μικροφωνο η μηχανηματα μετρησης ειχε?Αν ηταν δικα μου να σου πω.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.989
Στείλε την κατασκήνωση να παίξει...εποχή είναι:D:D:D

Reaction score
1.390
δε μπορω να καταλαβω το λογο που συνεχίζετε να αναλώνεστε στο θέμα ...

οποιος ακουει ακουει ,
οποιος δεν ακουει , η θα πρεπει να κανει τις δοκιμες του , η να συνεχίσει να ζητάει μετρησεις ...
α! υπαρχει και το ακουόγραμμα ...

αν οργανωθεί τυφλή δοκιμή ... είμαι μέσα !

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest

οποιος ακουει ακουει ,
οποιος δεν ακουει , η θα πρεπει να κανει τις δοκιμες του , η να συνεχίσει να ζητάει μετρησεις ...

..γεια σου Δημητρη! ακομα και στην επαρχια, 350 χιλ. μακρια απο Αθηνα;

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Τι? Δεν ακουγεσαι καλα η εγω δεν σε ακουω καλα.Καλο θα ηταν να μας ελεγε ο καθενας ποτε εκανε το τελευταιο και πως ηταν ;)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
το σιγουρο ειναι οτι θα περασω να ακουσω το ρεφερενς που εχεις φτιαξει !
..οχι ακομα φιλε, μου λειπει ενα καλωδιο, (οχι τροφοδοσιας, φτου φτου), xlr , διασυνδεσης πικαπ με phono.Να ερθει πρωτα και μετα. Να το ακουσεις ολοκληρωμενο!!!!!!!!!!!!!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.989
Μαθαμε πολλοι να πιπιλαμε τα room treatments.Ξερεις,απλα και μονον να το λες,αποκτας και καποιο status πως να το κανουμε.
Ναι κανoυμε ολοι room treatments και τελειωσε,ουτε μηχανηματα δεν θα θελουμε,θα τραγουδανε τα treatments :sleep:
Το ότι κορυφαίες εταιρίες αναπτύσσουν λογισμικά μετρήσεων και αυτόματης ισοστάθμισης στον τομέα αυτό και ακολουθούν όλο και περισσότερες, καθώς και ότι αρκετοί εδώ μέσα ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματιών που κάνουν τέτοιου είδους μετρήσεις και ζούνε από αυτό.. δεν σε συγκινεί φαντάζομαι...και τους θεωρείς τσαρλατάνους,

Με την λογική αυτή και τα προβόλια δεν θέλουν καλιμπράρισμα(όχι ότι δεν παίζουν αν δεν τα κάνεις),το κοπανάς στο ντουβάρι και άιντε πάτα το κουμπί να παίξει..και παίζει στο 1000% της απόδοσης!!
Α!!Έχει και χρυσό καλώδιο για ρεύμα άρα είμαι χαι εντάς και στην εικόνα..να τον χέσω τον μάστορα που θα τολμήσει να μου φάει λεφτά αέρα για 2-3 παπaριές που θα πατήσει με το Calman.

οποιος ακουει ακουει ,

Δεν αναφέρομαι στο τι ακούει ο καθένας Δημήτρη,αλλά στο θέμα των μετρήσεων που είναι και ο μοναδικός αντικειμενικός κριτής
για να πάρουμε γραμμή όλοι πάνω κάτω το πως ανταποκρίνεται ένα σύστημα στην αναπαραγωγή μουσικής σε συνδυασμό με τον εκάστοτε χώρο,χωρίς αυτό να υποτιμά ή να περιορίζει την κ@υλα του καθενός στο πως την βρίσκει ή ακούει μουσική στο σπίτι του.

Πολλά κουλά έχουν γραφτεί εδώ και λίγες ημέρες

κάποιοι εδώ μέσα αν ήταν moderator θα ένωναν ευχαρίστως το θρεντ με την κατηγορία
Ομοιοπαθητική: Επισήμως άχρηστη και ανήθικη

...για ποιο ακριβως φιλε; μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφης; τι ψαχνουν οι περισσοτεροι εδω μεσα;
Flat απόκριση στο σύστημά τους

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Με την λογική αυτή
Δεν ειμαι αντιθετος με την λογικη των treatments.Αυτο που δεν αντιλαμβανομαι ειναι να το προτεινουμε με την πρωτη ευκαιρια ακομη και σε ατομα που δεν θελουν να φτασουν στα ακρα , απλα και μονον για να το λεμε.
Ολοι ξερουν τα θετικα,λιγοι μπορουν να τα πληρωσουν,και ισως ακομη πιο λιγοι να τα χρειαζονται για τις δικες τους αναγκες και απαιτησεις.
Εσυ τα εκανες στον χωρο σου?Ποια χρησιμοποιησες,γιατι αυτα? Και ενα σωρο αλλες ερωτησεις.Γιατι σου φαινεται περιεργο οτι ενας χωρος μπορει να ειναι πολυ καλος και να χρειαζεται ελαχιστα treatments?H οπως τοσα αλλα,ετσι και ολοι οι χωροι ¨ακουγονται" το ιδιο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic