S

sk4t4

Guest
Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.:p
..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;[/QUOTE]
Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.:D

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;
Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.:D[/QUOTE]
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;

S

sk4t4

Guest
Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.:D
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;[/QUOTE]
Στο... Odin!!!:DΚαλα,τοσο πειστικος ειμαι ο ατιμος;:DΦυσικα,πλακα κανω.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;
Στο... Odin!!!:DΚαλα,τοσο πειστικος ειμαι ο ατιμος;:DΦυσικα,πλακα κανω.[/QUOTE]
..καλα..οτι μας χρειαζεται δημοσιο μαστιγωμα ειναι δεδομενο..περασαμε τα 50 και η κατασταση χειροτερευει!!!
Αμα φτασουμε και στα 68 δε....

S

sk4t4

Guest
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;[/QUOTE]
Φυλακη :D[/QUOTE]
Πω-πω,τι ιδεα μου εδωσες!Φαντασου ποσο ποιοτικοτερα θα ακουγονταν οι φωνες των δεσμοφυλακων,απο τα μεγαφωνα της φυλακης,αλλαζοντας τα καλωδια που τα συνδεουν!!!:roflmao:Ποιος κακεντρεχης φωναξε,ΕΛΕΟΣ;:D

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Φυλακη :D[/QUOTE]
Πω-πω,τι ιδεα μου εδωσες!Φαντασου ποσο ποιοτικοτερα θα ακουγονταν οι φωνες των δεσμοφυλακων,απο τα μεγαφωνα της φυλακης,αλλαζοντας τα καλωδια που τα συνδεουν!!!:roflmao:Ποιος κακεντρεχης φωναξε,ΕΛΕΟΣ;:D[/QUOTE]
των βασανισμενων καλωδιολαγνων οι φωνες πως θα ακουγονται, αυτο εχει σημασια..θα εχουν βαθος αραγε;

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Και στις εκκλησίες να βάλουν κανένα καλώδιο της προκοπής γιατί συμπιέζονται τα δυναμικά και δεν πιάνω το νόημα.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Reaction score
4.136
Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας? :rolleyes:
Άντε πάλι και 'σύ!Μα δεν τα 'παμε;
[DOUBLEPOST=1468264749][/DOUBLEPOST]
Στο Κτήνος :lol: βουρ στο σκατοψυχο black/death του Βελουδινου.:angel:
Τέτοιος είναιιιι;

Κρίμα το παιδί :gotcha::lol::drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Και στις εκκλησίες να βάλουν κανένα καλώδιο της προκοπής γιατί συμπιέζονται τα δυναμικά και δεν πιάνω το νόημα.
Με κινητήριο σύνθημα...΄΄Τα καλώδια είναι θρησκεία΄΄.:lol:

Και για να παραφράσουμε ολίγον και τον Nietsche -αφού οι φήμες λένε πως το βιβλίο "Όταν έκλαψε ο Νίτσε" βασίστηκε σε σχετικές με ακροάσεις καλωδίων τροφοδοσίας εμπειρίες του γνωστού φιλοσόφου- μπορούμε ν'αναλογιστούμε το εξής για τις δικές μας ακροαματικές εμπειρίες :
Όταν κοιτάμε βαθιές διαφορές μέσα σε καλώδια ρεύματος,τα καλώδια κοιτούν και αυτά βαθιές διαφορές μέσα σε μας τους ίδιους... :sneaky:

Reaction score
751
Σχετικότατον...Στην πορεία μου δεν έχω ΄΄εγχειρίσει΄΄ ποτέ εργοστασιακές συσκευές ή παρελκόμενα που έχω αποκτήσει,καθότι άλλοι είναι οι επαγγελματίες τεχνικοί στο εν λόγω αντικείμενο.
Εγω τα ανοίγω όλα, καθότι ντιουης.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Για τους πιστεύοντες και μη, θα ήθελα να δείξω δύο μόνο παραδείγματα από τα πολλά συστήματα που ακούνε σε καλώδια.

Πρόκειται για δύο Εξαιρετικά συστήματα, που ανήκουν σε συμφορουμίτες και που και τα δύο "ακούνε" σε καλώδια τροφοδοσίας (και όχι μόνο).

Με τυχαία σειρά:

Α) το σύστημα του φίλου ΜΗ.

Β) Και βέβαια του φίλου Miles.

Όσοι λοιπόν δεν ακούτε διαφορές από τα καλώδια ρεύματος, μπορείτε να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι έχετε κάνει λάθος.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280