Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..κατσε ντε..μη βιαζεσαι..
..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;[/QUOTE]Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.
Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.[/QUOTE]..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;[/QUOTE]Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.
Στο... Odin!!!Καλα,τοσο πειστικος ειμαι ο ατιμος;Φυσικα,πλακα κανω.[/QUOTE]..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;
Φυλακη [/QUOTE]..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;
Α γεια σου!
Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?
Περα απο το μια χαρα υπαρχουν και οι δυο χαρές
Και μαυρα και αραχναΝαι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?
Στο Κτήνος βουρ στο σκατοψυχο black/death του Βελουδινου.Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?
Άντε πάλι και 'σύ!Μα δεν τα 'παμε;Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?
Τέτοιος είναιιιι;Στο Κτήνος βουρ στο σκατοψυχο black/death του Βελουδινου.
Με κινητήριο σύνθημα...΄΄Τα καλώδια είναι θρησκεία΄΄.Και στις εκκλησίες να βάλουν κανένα καλώδιο της προκοπής γιατί συμπιέζονται τα δυναμικά και δεν πιάνω το νόημα.
Εγω τα ανοίγω όλα, καθότι ντιουης.Σχετικότατον...Στην πορεία μου δεν έχω ΄΄εγχειρίσει΄΄ ποτέ εργοστασιακές συσκευές ή παρελκόμενα που έχω αποκτήσει,καθότι άλλοι είναι οι επαγγελματίες τεχνικοί στο εν λόγω αντικείμενο.