- Reaction score
- 895
ακριβώς...
Ο νομος του Ωμ ... δεν αρκει να σε βοηθησει οταν ....
ακριβώς...
Ο νομος του Ωμ ... δεν αρκει να σε βοηθησει οταν ....
Στο #477 εδώ δήλωσα ότι θα έχω βοήθεια ,δεν θα μετανοιώσετε και οι δυό σας και θα είναι καλύτερα απ' την ταινλια .Υπάρχουν και άλλες μικρότερης σημασίας διαφωνίας αλλά. ο χρόνος μου είναι πια, αρκετά περιορισμένος γι'αυτό και δεν έχω πρόθεση να γράψω στο άλλο νήμα (είδα ότι είχε εξ αρχής προδιαγραφές να γίνει της επιδιδόμενης γυναικός...). Πάω να δω καμιά ταινία.
Σωστά, αρκεί στο "τεχνικούς" να μπουν εισαγωγικά.Ο ορισμός είτε αυτός που λες είτε ο ‘’δικός μου’’ που είναι από εδώ στο definition: ΔΕΝ χρησιμοποιείται και δεν κατανοείται από τεχνικούς οι οποίοι όπως είπα χρησιμοποιούν το νόμο του Ohm......
Χεχε, κατι σαν τα ομοιοπαθητικα ....Αυτο φυσικα και σημαινει οτι ο αλλος θα σου γραψει μα εγω το δοκιμασα και φυσαει ....
με τετοια επιχειρηματα δεν μπορει να γινει συζητηση
Όχι πάντα. Συνάντησα τεχνικούς από μέσες σχολές που ήταν σαϊνια τεχνικοί και άλλους από Ανωτέρα Σχολή που ήταν ''τεχνικοί'.Σωστά, αρκεί στο "τεχνικούς" να μπουν εισαγωγικά.
Μειώνοντας την πόλωση (κοντά στο μηδέν) σημαίνει ότι το κύκλωμα του τρανζίστορ δεν θα μπορεί να κινηθεί από 0V μέχρι το μέγιστο (έφυγες από το midpoint biasing που είναι το επιθυμητό σημείο ηρεμίας του transistor του ενισχυτή με αποτέλεσμα η πόλωση στο κύκλωμα να μη αυτορυθμίζεται .Είναι αυτό που λέμε αρνητική ανάδραση).Για να μην μπω στην διαδικασια να το βαλω κουιζ το μονο που εκανα ηταν να μειωσω την πολωση σχεδον στο μηδεν με αποτελεσμα το μηχανημα να ανεβασει παραμορφωση crossover στον ουρανο ( για τα δικα μου δεδομενα )
Ο πελατης μετα απο τοσα χρονια σε ταξη Β δεν μπορουσε να ακουσει απο ενα συχρονο σωστο μηχανημα ...Εξισωσε την παραμορφωση με τον χαρακτηρα ....
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος