ενισχυτές τάξης ΑΒ και μερικώς Α

Reaction score
11.201
Ττην υπεραποσβεση θα υπάρχουν άλλες μετρήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.
Άντε πάλι ο όρος υπεραπόσβεση. Δεν υπάρχει υπεραπόσβεση. Δεν υφίσταται ως έννοια. Έχει ξανασυζητηθεί.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αυτό άπτεται του γνωστικού αντικειμένου του Θανου Ασκητή..:p
η τα φετινά προκριματικά του Ch.L.........:gotcha:
[DOUBLEPOST=1470845175][/DOUBLEPOST]
και πώς λέγεται όταν μια νότα τελειώνει πριν της ώρας της?
γυρω-γυρω νάρχεται και μέσα να μην μπαίνει .......:whistling:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Πως ξερουμε ποια ειναι η ωρα της?

Σοβαρα ρωταω.
Μας το εχει πει καποιος μουσικος ή σε σχεση με αλλα συστηματα "αναφορας" που εχουμε ακουσει?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Θεωρούμε αυταπόδεικτο οτι τα αυτιά μας ξέρουν τι πρέπει να ακούσουν αγνοώντας τις μετρήσεις και οταν κάποιο μηχάνημα (ενισχυτής-ηχείο) μας αρέσει θεωρούμε οτι παίζει εξαιρετικά ασχέτως εικόνας εργ.μετρήσεων .
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο η γνώμη μας να είναι Γ Τ Π Κ........:sneaky:
Αν συμφωνήσουμε οτι ακούμε τον χωρο μας οποιαδήποτε κρίση ηχητικής επάρκειας μηχανήματος είναι κατ'ελάχιστον αυθαίρετη .
Εκτός και αυτό δεν έχει και τόση σημασία σε σχέση με τα ΧΧ.000 € που κοστίζει το μηχάνημα .
Συνηθως τα "εγω" κρύβονται πίσω από την αδυναμία εκτέλεσης ενός Α-Β τεστ σε σωστό χώρο με σωστές συνθήκες .

Υγ Στο απώτατο παρελθόν ενα αρχαίο μέλος ονόματι ΚουΦου είχε ποστάρει κάτι τεστάκια που είχαν κάνει κατι μαγαζάκια σαν το BBC και η Harman σχετικά με την ακουστική αντίληψη , μνήμη και κρίση .Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικότατα .

Reaction score
202
Το να προσπαθείς να κρίνεις έναν ενισχυτή μόνο από τις μετρήσεις είναι σαν να προσπαθείς να κρίνεις εάν θα τα φτιάξεις με μια ξανθιά χρησιμοποιωντας μεθόδους σωματομετριας, δεν αρκεί για μακροχρονια συμβιωση. Ενα απο τα προβλήματα (μου) με τα ψηφιακά ενισχυτικά είναι οτι μόλις τα αγοράσεις την επομένη θα σου υποσχεθούν οτι η νεα γενια θα μετράει ακόμα καλύτερα, κατι δηλαδή σαν τους Pentium επεξεργαστες

Reaction score
751
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο η γνώμη μας να είναι Γ Τ Π Κ........:sneaky:
Είναι πληθυντικος ευγενιας ή αυτοκριτική?

Το τι ακούνε τα αυτιά μου δεν θα μου το υποδειξει κανένας πωλητής μηχανημάτων.

Reaction score
751
Πως ξερουμε ποια ειναι η ωρα της?

Σοβαρα ρωταω.
Μας το εχει πει καποιος μουσικος ή σε σχεση με αλλα συστηματα "αναφορας" που εχουμε ακουσει?
Πώς ξέρεις ότι χορτασες? Στο λέει κάνεις?

Φυσικά σε σχέση με το LIVE και με άλλα συστήματα αναφορας.

Reaction score
751
Θεωρούμε αυταπόδεικτο οτι τα αυτιά μας ξέρουν τι πρέπει να ακούσουν αγνοώντας τις μετρήσεις και οταν κάποιο μηχάνημα (ενισχυτής-ηχείο) μας αρέσει θεωρούμε οτι παίζει εξαιρετικά ασχέτως εικόνας εργ.μετρήσεων .
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου ποια είναι η σωστή διαδικασία επιλογής μηχανημάτων και δη ενισχυτή?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.149
Σωστά !
Μην το "κόβεις" όμως, μήπως ανάλογα την σχεδίαση (με την προσθήκη βαθμίδας) το φαινόμενο μετριάζεται, ώστε να μην γίνεται έντονα αντιληπτό ?
Κρίνεται σκόπιμο ν'αναλυθούν οι τεχνοτροπίες feedforward σε συνδυασμό με LC φίλτρα από κάποιον ειδικότερο του υποφαινομένου.
Αχ...
Αν ήξερες πόσο λάθος είναι όλα αυτά που έγραψες, θα αναστεναζες κι εσύ!
...
"Για τα επιθετικά πριμα τους, την έλλειψη ροής, την μικρή και ρηχη μουσική σκηνή, την υπεραποσβεση θα υπάρχουν άλλες μετρήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη σου."
Αχ...βαχ...(τρις)
Το επίμαχον ζήτημα έγκειται στο ότι η γνώση αδυνατεί εκ προοιμίου ν'αντιταχθεί σε μια τετελεσμένη προσωπική εμπειρία.Ανάλογα ζητήματα προκύπτουν κατά την εξάσκηση της Ιατρικής,όπου αντικειμενικά στοιχεία έρχονται κάποτε αντιμέτωπα με κάθε λογής γιατροσόφια που μπορεί να έχουν λειτουργήσει σε συγκεκριμένα άτομα,τα οποία τείνουν κατόπιν να γενικεύουν την αντιλαμβανόμενη χρησιμότητα των δεύτερων...
Costas Coyias said:
...Από την άλλη, ένας διακοπτικός ενισχυτής (class D), λειτουργεί συνεχώς σε τάξη Α, διότι όποτε τα τρανζίστορ του είναι "ανοικτά", είναι τελείως ανοικτά, είναι αγωγοί και όποτε τα τρανζίστορ του είναι κλειστά, είναι τελείως κλειστά, έχοντας το ηχείο αποσυνδεδεμένο...
Ένας δικηγόρος...του διαβόλου θα μπορούσε να σημειώσει ότι σημείο τριβής για τους πιουρίστες ακροαματικόφιλους στη δεδομένη θεώρηση είναι το γεγονός ότι τα επιμέρους στοιχεία στις διακοπτικές υλοποιήσεις δεν άγουν συνεχώς για ολόκληρο τον κύκλο λειτουργίας του κυκλώματος και ότι η Αρχή Λειτουργίας είναι μη γραμμική.
Η δε πλάκα είναι ότι οι διαφορικές τοπολογίες πλήρους γέφυρας κρίνονται προτιμότερες από τις αντίστοιχες μονοτελείς...:D
Έχει καταπιεσμένη ή αποκομμένη την περιβάλλουσα πλάτους στη ζώνη αποδέσμευσης...

http://www.avsite.gr/forum/threads/Η-λειτουργία-της-ακοής.66469/page-10#post-1136707

Last edited:

Reaction score
126
Είναι πληθυντικος ευγενιας ή αυτοκριτική?

Το τι ακούνε τα αυτιά μου δεν θα μου το υποδειξει κανένας πωλητής μηχανημάτων.

Πουλάει κάποιος ενισχυτές σε αυτήν την κουβέντα??όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις χωρίς να νιώθεις ανταγωνιστικά με τον συνομιλητή σου βρίσκονται στο εδώ
http://www.linkwitzlab.com/

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.964
Μη βιαστειτε να απαντησετε, τα λινκ που σας χαρισα έχουν χρήσιμα λινκς και καποια λινκς παραπέμπουν σε κάποια αισχρά PDF, οπότε όσο γρήγορα και να διαβάζετε, 5 ωριτσες τις θέλετε... :)
Μου πήρε ΜΟΛΙΣ ωριτσα να τα διαβάσω ολα.

Κατάλαβα ΜΟΛΙΣ το 30%, :roflmao:, και πολλα λεω.

Δεν νομίζω πως αν ειχα επενδύσει τις επιπλέον τέσσερις ώρες θα ειχα καταλάβει πάνω απο 50%.

Shit.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.983
Έτσι πάει στην αρχή, σα να διαβάζεις κινέζικα. Με τον καιρό, κάτι γίνεται και έρχεται η στιγμή που θα τα καταλαβαίνεις, αν βέβαια επιμείνεις στο θέμα και διαθέσεις ώρες στο διάβασμα, όχι σε ακροάσεις..

Reaction score
751
Πουλάει κάποιος ενισχυτές σε αυτήν την κουβέντα??όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις χωρίς να νιώθεις ανταγωνιστικά με τον συνομιλητή σου βρίσκονται στο εδώ
Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, μην μπερδεύεσαι.

Την πλάκα μας κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις με φίλους.

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Θεοδόση ,μιας και μας συνδέει μια εμπορική συναλλαγή που έκανε αμφότερους ευτυχισμένους ....:drinks:
Κάποτε ο Κόγιας μου έγραψε : Δεν ξέρεις τι ακούς....
Δεν προσβλήθηκα αλλά προβληματίστηκα ...εψαξα,διάβασα ,προσπάθησα να καταλάβω τι μου είπε και κατέληξα στο εξής
Ακούω την μουσική που γουστάρω,όταν γουστάρω τριγυρίζοντας στο χώρο γνωρίζοντας οτι το τέλειο απέχει παρά πολύ .Ξερω τι φταίει και συμβιβάστηκα με την ιδέα οτι δεν μπορώ να το φτάσω με δεδομένο τον χώρο που έχω .Έκτοτε ησύχασα :)

D

deleted user 10898

Guest
Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, μην μπερδεύεσαι.

Την πλάκα μας κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις με φίλους.[/QUOTΕ]

Τι, ο έαρ δεν είναι παπαγαλάκι του Μπρούνο;
Α σε ρε....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ελα ρε Βετούλη...
το παπαγαλάκι του Μπρούνο είναι σαν να λες συριζαίο οτι είναι αριστερός
(κυβερνητικό συριζαίο εννοώ,οχι αγνό υποστηρικτή :D )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250