JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.603
Συνέχεια.... "Χροιές" Νο.2...
Και όχι μόνο αυτά λέγαμε/πιστεύαμε (και εγώ)... αλλά τα “σκαλίζαμε” κιόλας... για να τα “βελτιώσουμε”!
Eίπεν αυτοίς ο τυφλός .......
Συνέχεια.... "Χροιές" Νο.2...
Και όχι μόνο αυτά λέγαμε/πιστεύαμε (και εγώ)... αλλά τα “σκαλίζαμε” κιόλας... για να τα “βελτιώσουμε”!
Τελικα ειμαστε πολυ μαζόχες...................... Δεν προκειται ποτε να ευχαριστηθουμε τη μουσικη μας.
Ολο μας τρωει ο κ@λος μας, παντα κατι μας φταιει. Ηχεια ειναι, ενισχυτες, καλωδια, οι εγγραφες ειναι,
παντα κατι φταιει. Και βλεπω κατι αλλους με ενα κ@λοσυστημα, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
απολαμβανουν τη μουσικη τους (που μπορει να ειναι και FM radio).
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα...Aπο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα...
Κάνελλε 'ελα μύγδαλλα.............Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα...
Έχεις απόλυτα δίκιο... ενα μεγάλο θύμα αυτού είμαι εγώ..Τελικα ειμαστε πολυ μαζόχες...................... Δεν προκειται ποτε να ευχαριστηθουμε τη μουσικη μας.
Ολο μας τρωει ο κ@λος μας, παντα κατι μας φταιει. Ηχεια ειναι, ενισχυτες, καλωδια, οι εγγραφες ειναι,
παντα κατι φταιει. Και βλεπω κατι αλλους με ενα κ@λοσυστημα, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
απολαμβανουν τη μουσικη τους (που μπορει να ειναι και FM radio).
Μονο εσυ? γιατι εμεις τι ειμαστε?Έχεις απόλυτα δίκιο... ενα μεγάλο θύμα αυτού είμαι εγώ..
Γεναρη του '13 το ποστ του μανου, μυρίζει 2012..Ο τίτλος προέρχεται από την γνωστή παροιμία "Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...."
Τα τεχνολογικά "ποντικοκόραδα" ,κατά την προσφιλή ονομασία φίλου μας ,έχουν κάνει εμφάνιση σε πολλά ποστ τελευταία.
Ανήσυχος νους ων προσπαθούσα επί ματαίω να πείσω τον Ζαπ να μοντάρει ένα σετ να τα "ακούσουμε" .
Γεναρη του '13 το ποστ του μανου, μυρίζει 2012..
Τες πα, πέρασαν ολίγα έτη από τότε, και μόλις τώρα γω πήρα στα χέρια μου ενκορια, να τα βάλω στο στέρεο ντε.. να κάνω και ριβιου εδώ, αμ πως!
Από ζαπ, ομοίως. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν τελικά...
Λοιπόν, ο ζαπ ως γνωστόν κάνει βλακείες, έβαλε κάτι σκατοβυσματα στην έξοδο ηχείων επαγγελματικά και καλά νιουτρικ και αηδίες, αδύνατο να βάλεις μπανανούλα.. έβαλε κι ενα σκατοβυσμα τέρας στην παροχή ρεύματος, λες και τροφοδοτείται εργοστάσιο, αδύνατο να δοκιμάσεις το σούπερ ντουπερ καλώδιο ρεύματος που ήδη έχεις... Αισχος του είπα, θα πρέπει να ντρέπεσαι του είπα. Και τον έδειχνα με το δάχτυλο.
Τον τακτοποίησα.
Τες πα, εκανα την καρδιά μου πέτρα και τα έβαλα στο στέρεο.
Εντάξει, παίζουν, δεν είναι χαλασμένα να μη δουλεύουν. Και καλά τα βιδωσε ο ζαπ, δεν άκουσα κάτι να κουνιετσι μέσα στο κουτί.
Δεν έβαλε διακόπτη ον οφ ο άχρηστος στα κουτιά, οπότε τα αναβοσβηνω υποχρεωτικά όλα μαζί τα ενκορια, πήρα και μπόλικα, πακέτο και τη μέτρικ μαζί, από το διακόπτη του πολυμπριζου. Απλό πολυμπριζο πήρα, με κόκκινο φως στο διακόπτη, από το μάκρο.
Αυτά.. τέλος του ριβιου. Ευχαριστώ, και με γεια μου!
Με γειες προκαταβολικά!Εγώ παραλαμβάνω αύριο
Απο κwλοφαρδια ομως ή το ειχες υπολογισει?Η μέτρικ ανάβει πιο νωρίς και κλείνει πιο αργά από τους ενκορ, οπότε όλα δουλεύουν ρολόι.
Δεν το συζητω...σε πιστευω!Α πα πα, εγώ μηχανήματα δε ξεκοιλιαζω, χάνεται η εγγύηση!
Δε θελει διαφημιση ο...κατασκευαστης?Φωτός από μέσα μόνο από τον κατασκευαστή, αν κάνει σάιτ κάποτε!
δεν προσέχεις ...δεν είναι αναμενοι οι ενισχυτές .....Μεγεια! Η μετρικ δεν κανει γκουπ οταν αναβει/σβηνει; Υπαρχει καποια ρύθμιση για να μην το κάνει;
New Η μέτρικ ανάβει πιο νωρίς και κλείνει πιο αργά από τους ενκορ, οπότε όλα δουλεύουν ρολόι.
Αυτό είναι ένα θέμα. Μάλλον δε θέλει, τι να πω, ξερολες μηχανικοί παιδάκι μου, βγαζεις άκρη;Απο κwλοφαρδια ομως ή το ειχες υπολογισει?
Τι να υπολογίσει κανείς; Τον χρόνο των ρελέ; Είναι στο πιντιεφ.
Δεν το συζητω...σε πιστευω!
Ε, ναι. Κι αν χαλάσει; Μετά ο ζαπ ούτε να το δει ανοιχτό δε θα θέλει, ούτε κλειστό.
Δε θελει διαφημιση ο...κατασκευαστης?
Ναι βρε, παιζ κανονικά, και το πιο περίεργο μάλιστα, που δε το περίμενα ποτέ, παιζ και όταν παίζω βινύλιο! Νόμιζα θα κλειν.Δηλαδη παιζ?
Έξω απο το σπίτι του gonis τωρα:Εγώ παραλαμβάνω αύριο