- Reaction score
- 84.933
Μα έδωσες τα 20αρια για αυτά τα σκατούλια; Και το χειρότερο είναι ότι αυτά θα παίζουν και καλύτερα στο χώρο σου...
Στου κουφού , όχι του Κωστάκη μας του Κρητικού, την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα.Προσωπικά, εδώ και χρόνια, θεωρώ λάθος την ύπαρξη των παθητικών ηχείων, καθώς και την ύπαρξη τελικών ενισχυτών, ή ολοκληρωμένων ενισχυτών.
Μερικές φορές η παντόφλα 43 νούμερο , έχει θετικά αποτελέσματα...Μα έδωσες τα 20αρια για αυτά τα σκατούλια;Και το χειρότερο είναι ότι αυτά θα παίζουν και καλύτερα στο χώρο σου...
Φιλαρακι, με γειες και καλές ακροάσεις!
Χαχαχαχα, σε νιώθω Νικ!Εδώ στο pro audio , μιλάς για αυτοενισχυόμενα στους μαγαζάτορες και ξυνίζουν τα μούτρα τους.
Ναι, ναι, θέλουμε αναλυτικό ριβιου!Θεωρώ ότι τα νέα αποκτήματα του gonis αξίζουν δικό τους thread!
Ευτυχώς που τώρα έχω να κάνω κυρίως με τον ποταπό ασύρματο ήχο , τύπου gadget κιετς και όχι με χαιντιές και profe.Χαχαχαχα, σε νιώθω Νικ!
Αίσχος!Για τον έαρ
View attachment 62250
Του Kii τα...κάγκελα -και τα μυαλά...εKii.Συνοδεύονται απο κάτι σιδεριές
View attachment 62255
Κάτι μαύρα καλώδια είχαν,δεν έχω ξαναδεί παρόμοια τόσα χρόνια(Αν δουλεύουν, τι βύσματα έχουν, να, τέτοια)
Σιγά τα ηχεία για να έχουν δικό τους θέμα.Θεωρώ ότι τα νέα αποκτήματα του gonis αξίζουν δικό τους thread!
Ωραία λάθη ρε γμτ όμως....κάποια είναι πολύ ωραία λάθη....Προσωπικά, εδώ και χρόνια, θεωρώ λάθος την ύπαρξη των παθητικών ηχείων, καθώς και την ύπαρξη τελικών ενισχυτών, ή ολοκληρωμένων ενισχυτών.
Γι' αυτό, η συμβουλή μου σε κάθε άνθρωπο που πάει να φτιάξει ένα ηχοσύστημα, είτε δικαναλου είτε πολυκάναλου ήχου, εμπεριέχει αποκλειστικά τη χρήση ενεργών ηχείων και την ενασχόληση με ισοστάθμιση χώρου (ενεργητική και παθητική). Οτιδήποτε άλλο, το κατακρινω (και θα συνεχίσω να το κατακρινω) ως λάθος. Γιατί είναι λάθος.
Ή όπως οφείλουμε να κρατάμε σε μια διαυγή άκρη του μυαλού,μικρή σημασία έχει πόσο ωραίες,cool ή ΄΄προχώ΄΄ είναι οι τύπισσες που ανταμώνουμε,αφού κατά βάθος όλες...γάμο επιδιώκουν ως κατάληξη.Ωραία λάθη ρε γμτ όμως....κάποια είναι πολύ ωραία λάθη....
Χτυπάς με χειρουργική ακρίβεια γιατρέ μου...Ναι βεβαίως, και φιλ φρι, αλλά μη το διατυμπανίζεις εκ των υστέρων ως "σωστό" το λάθος που έκανες, επειδή το απολαυσες!