alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.761
Και τώρα στα 2 χιλιαρικακια προσφορά η Metric.Τώρα μπήκες στην ουσία του προβλήματος.
Είναι φτηνό και το ενκορ και η μέτρικ. Δε γίνεται να έχουν μεταξένια πρίμα..
Και τώρα στα 2 χιλιαρικακια προσφορά η Metric.Τώρα μπήκες στην ουσία του προβλήματος.
Είναι φτηνό και το ενκορ και η μέτρικ. Δε γίνεται να έχουν μεταξένια πρίμα..
Να μη δε ξέρεις τα metric;Επειδη δεν γνωριζω
Τα ncore τους ξερω λογω dimifoot
Τα metric;
Χαχ ο πρωτος ενισχυτης που πηγα και ακουσα πριν δυο χρονια οταν αποφασισα να αγορασω ασχετα αν αγορασα ποκυ μετα ηταν στον τσακιριδη οι λαμπατοι τουςΝα μη δε ξέρεις τα metric;
30φ και Σεπτέμβριο με τον κηδεμόνα σου
https://www.athensproaudio.gr/el/metric-halo-lio-8.html#/product/32292Χαχ ο πρωτος ενισχυτης που πηγα και ακουσα πριν δυο χρονια οταν αποφασισα να αγορασω ασχετα αν αγορασα ποκυ μετα ηταν στον τσακιριδη οι λαμπατοι τους
Δεύτερος ο peachtree...
Των ακρων
Ομως για βοηθειστε το αδαη ρε παιδια...what is metric?
Εξωτερικη καρτα ηχου?
Και έχει και πολλά φωτάκια που αναβοσβήνουν..σαν μόντεμ μοιάζει...μακριά απο τέτοια κατασκευάσματα του διαβόλου!Εξωτερικη καρτα ηχου?
Δειχνει επαγγελματικης χρησης, μιλαει για κονσόλες κτλ
Η διαταξη ειναι προενισχυτης-τελικος ncore-καρτα ηχου-ηχεια ?
Τελικά γιατρε μου δε μας ειπες αν άκουσες καμία διαφορά με το νέο κρος στα παλαίμαχα ηχεία σου!
Γιαααα φτυστα όλα!
Λοιπον. Η πρώτη μου εντύπωση:Τελικά γιατρε μου δε μας ειπες αν άκουσες καμία διαφορά με το νέο κρος στα παλαίμαχα ηχεία σου!
Άρχισες τα κινέζικα πάλι;Ο στιλ λαμινειτ πυρήνας του πηνίου έχει πολύ ψηλό σημείο κορεσμού, δε μασάει, και με τη χαμηλή dcr λογω πιο χοντρού πηνιοσυρματος βελτιώνει το χρήσιμο damping factor, όλα δουλεύουν πιο καλά.
Ξυπνάει το ζώο.