αγορα tv 55΄΄ 4κ

Reaction score
3
Κάτοχος τις 46’’ hx820 σκέφτομαι την αγορά καινούργιας tvστις 55 ΄΄

Διαθέτω περίπου 1000 κ λίγο παραπάνω άμα αξίζει για κάτι καλό.

Θέλω να είναι 4Κ να έχει πολύ καλό mediaplayerγιατί θα είναι συνδεδεμένη με NAS,να παίζει δλδ τα πάντα από τα αρχεια που κυκλοφορουν internetκ ελληνικους υποτιτολους

,DNLA streamingαπό κινητα, κ παρακολουιηση otetv. τι μου προτέινετε

???
τα παρακάτω μοντέλα αξιζουν

Site: /Sony-KD-55X9005C

Site: Sony-KD-55X8509C

η να κοιτάξω τπτ σε samsung?

οι tv 4K Super UHD (HDR) αξιζουν τα παραπάνω λεφτα ή ειναι για marketing κ δεν προσφέρουν τπτ

παραπανω επι τις ουσίας;

Reaction score
4.804
Εάν δεν έχει hdr πολύ απλά μην πάρεις 4 κ .
Καλύτερα να περιμένεις εάν μπορείς για του χρόνου
..

Reaction score
495
εγω προσωπικα τσιμπησα Samsung LED TV UE55KS7000
4k, HDR, 10 bit
η βαση ειναι λιγο αβολη αν εχεις μικρη συνθεση αλλα κατα τα αλλα ειναι εργαλειο.
δεχεται εννοειται USB και δισκους σαν USB στο samsung controler και δουλευει μια χαρααα

Reaction score
47
samsung UE55KU6402 STO ESHOP newsletter 1039e .Aν βαλεις plex media server ,παζει τα παντα με υποτιτλους χωρις κολληματα ακομα κ 4k !

Reaction score
1.118
1)Απόσταση θέασης.
Στα 3 μετρα και κατι ψιλά!

2)Χρήση αυτής.
Θα είναι monitor υπολογιστή ουσιαστικά. Ο ηχος δεν με ενδιαφέρει !

3)Χρηματικό όριο που θέλετε να κινηθείτε.
:1399:p

4)Ενδιαφέρον σε επιπλέον χαρακτηριστικά.
HDR

5)Αν έχετε δεί κάποιο-α μοντέλα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον καλό θα ήταν να βάζετε κάποιο λινκ αυτού/ων.Κάνετε την αναζήτηση πιό ευκολή και γρήγορή για τυχόν συμβουλές ή αντιπροτάσεις:126:

https://www.skroutz.gr/s/8847234/Panasonic-TX-58DX700.html

Reaction score
37
Εχω την τυχη να ειμαι κάτοχος 2 τηλεορασεων 4κ. Η μια ειναι η 60UF850V και η αλλη μια 55UH850V. Ειλικρινά η διαφορα που εχει παιζοντας ενα hdr blu ray και στις 2 ειναι πραγματικα απειροελαχιστες . Η UF850V δεν εχει υποστήριξη για hdr αλλα πραγματικα εως τωρα η απουσια του δεν ειναι και κατι τρομερα σοβαρο.
Παντα φυσικα προσωπική αποψη

Reaction score
79
Εχω την τυχη να ειμαι κάτοχος 2 τηλεορασεων 4κ. Η μια ειναι η 60UF850V και η αλλη μια 55UH850V. Ειλικρινά η διαφορα που εχει παιζοντας ενα hdr blu ray και στις 2 ειναι πραγματικα απειροελαχιστες . Η UF850V δεν εχει υποστήριξη για hdr αλλα πραγματικα εως τωρα η απουσια του δεν ειναι και κατι τρομερα σοβαρο.
Παντα φυσικα προσωπική αποψη
Πάρε την Samsung ue55ku6000 ή την Samsung ue55ku6400

Το HDR έχει μεγάλη διαφορά σε τηλεοράσεις που το πάνελ τους έχει την ικανότητα να το αποδόσει σωστά. Οι περισσότερες lcd της LG έχουν πάνελ IPS και έτσι δεν έχουν την απαραίτητη αντίθεση.
Τα μοντέλα της Samsung ku6000 & ku6400 που αναφέρθηκαν, επίσης δεν έχουν ικανότητα για πραγματικό HDR (έχοντας panel 8 bit), παρόλο που και αυτά δέχονται το σήμα.

Reaction score
47
Το HDR έχει μεγάλη διαφορά σε τηλεοράσεις που το πάνελ τους έχει την ικανότητα να το αποδόσει σωστά. Οι περισσότερες lcd της LG έχουν πάνελ IPS και έτσι δεν έχουν την απαραίτητη αντίθεση.
Τα μοντέλα της Samsung ku6000 & ku6400 που αναφέρθηκαν, επίσης δεν έχουν ικανότητα για πραγματικό HDR (έχοντας panel 8 bit), παρόλο που και αυτά δέχονται το σήμα.
Ισχύει το ίδιο και για την https://www.skroutz.gr/s/8650993/LG-60UH770V.html ; Αναφέρεται ότι έχει panel 10 bit (8 bits + FRC).

Και από την άλλη, η https://www.skroutz.gr/s/8716980/Samsung-UE60KS7000.html αποδίδει σωστά το HDR ?

Reaction score
79
Ναι και η UH770 έχει IPS.
Από την KS7000 σειρά και πάνω, έχουν όλες 10bit panels, πολύ καλή αντίθεση (για LCD πάντα) και το HDR είναι αξιοπρεπές με τα σημερινά τουλάχιστον standards. Η διαφορά της εικόνας με HDR υλικό σε σχέση με την KU6400 για παράδειγμα, είναι εμφανέστατη ακόμη και αν δε βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Reaction score
47
Για ένα όχι απλά αξιοπρεπές, αλλά αξιόλογο HDR δηλαδή σε τι τηλεόραση πρέπει να πάει κάποιος ;

Reaction score
79
Θα πρέπει να δει ή σε καλή OLED, που έχουν απόλυτο μαύρο και είναι χρησιμότερο σε πραγματικές συνθήκες θέασης από τα 1000+ nits φωτεινότητας των σημερινών quantum dot lcd, ή να περιμένει κάποια νέα τεχνολογία που θα συνδυάζει και τα 2 αυτά σημαντικά για το HDR χαρακτηριστικά.

Reaction score
47
LG-55B6V vs Samsung-UE60KS7000 δηλαδή LG με κλειστά τα μάτια ; Συγνώμη για τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Reaction score
79
Θα έλεγα ναι και με τη σειρά που τις έγραψες, ανάλογα βέβαια το διαθέσιμο budget και την απόσταση θέασης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan