Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
οι μαναμ, για αυτό βγήκε ήλιος μετά απο τόση βροχή;
Δγιό μέρες γ@μήθκε στη βροχή και τον αέρα, σήμερα είχαμε μια εξαιρετική μέρα, πέτυχα τυχαία το Πασχάλη στο δρόμο και με πήγε στα θκάτ λημέρια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
Ρε τώρα που το θυμήθκα, σε ήρθε το τιμόνι? :rolleyes:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
Σκάλωσε φαίνεται λόγο εορταστικής περιόδου, έλεγα μήπως το είχε αναλάβει ο χοντρός με τα μούσια και σε είχε έρθει για πρωτοχρονιά. Αϊ δεν πράζει, αξίζει η αναμονή ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
….αυτο το τσαντάκι στον οριζόντιο του BMC όλα τα λεφτά!!
Εμένα με άρεσαν τα σπιθουράκια μέσα στο χρώμα του venge, όλα τα λεφτά!! :lolsign:

Πάντως σήμερα ο Πασχάλης με πήγε σε πολύ ωραία διαδρομή, ήρεμη, χωρίς κίνηση, δρόμοι σαν βιομηχανικό δάπεδο και πανέμορφα τοπία που χάνεται το μάτι.
Έχει εδώ σαπάν ότι προτιμάς Ποδηλατικά, και όπως έχω ξανά γράψει σεβασμός στους δρόμους απ'ολους πρός όλους.
Στη επιστροφή είδα ένα τροχαίο μέσα στη πόλη της Λάρσας , είχε γίνει λίγο πρίν, ευτυχώς όμως μόνο με τραυματισμούς.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.634
Σκάλωσε φαίνεται λόγο εορταστικής περιόδου, έλεγα μήπως το είχε αναλάβει ο χοντρός με τα μούσια και σε είχε έρθει για πρωτοχρονιά. Αϊ δεν πράζει, αξίζει η αναμονή ;)
Ε, ναι, μάλλον για αυτό καθυστερεί. Δεν γ@μιέται, ας περιμένω ακόμα λίγο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.:)

Reaction score
16.395
Έφτασε! πώς δεν έφαγε και ξύλο από τους αστυνομικούς στο τέλος όμως... Βέβαια δεν κατάλαβα αν την διαδρομή την έκανε με το ποδήλατο... ή με τα πόδια! Σε κάθε ανηφόρα... ποδαράτος! :geek:

Reaction score
16.395
Τουλάχιστον είχε υπομονή και τον ανέβηκε, έστω και με τα πόδια! Παρεμπιπτόντως, γιατί διάλεξε αυτή τη διαδρομή; νομίζω ότι αν πήγαινε από την άλλη μεριά, ακολουθώντας την Εθνική οδό (από τους παράπλευρους ή άλλους δρόμους), δεν θα είχε τόσες ανηφόρες.... Είναι λίγο μεγαλύτερη η διαδρομή βέβαια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
Είναι επίσημα η διαδρομή που επιτρέπεται για οχήματα κάτω τον 50km/h.
Ολοι το ίδιο κάνουν με ποδήλατο, η παράπλευρη έχει αρκετά προβλήματα, κακό δρόμο, σημεία που πρέπει να βγεις εθνική, χώμα, λάσπες, λακκούβες και δεν συμμαζεύεται.
Εγώ πάντως πιστεύω πως από Μάνδρα έως Σύνταγμα πήγε με το αμάξι, μη σου πω ότι έκλεψε και σε άλλα σημεία...
Πάντως ο Θεός να τον έχει καλά, έκλαψα από τα γέλια, δυνατός κλαρινογαμπρός :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
Κρόκ έχω ιδέα!!
Τι θα έλεγες να ξεκινήσουμε να κάνουμε τα ίδια τσάλεντζ, με ποδήλατο εμείς θα το κάνουμε πχιο σύντομα και έτσι θα του πάρουμε όλους τις ακόλουθοι... Με τη θκιάμας τη βλακεία θα βγάλουμε περισσότερες παράδες.
Σε λίγο που θα είμαι συνταξιούχος πρέπει να βρω κάτι να ασχολούμαι, θα κάνω κανάλι στο Youtube :biggrin:

Reaction score
16.395
...ένα ένα τα παίρνει πίσω αυτά που έλεγε! Τώρα θέλει κανάλι και στο Youtube! Όταν του έλεγα βάλε κάμερα να τραβάς βίντεο, "Δεν τα κάνω εγώ, λέει, αυτά" :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.104
Σε πόσο χρόνο λες θέλουμε εμείς μωρή ανάπηρη το Αθήνα-Θεσσαλονίκη?
Εγώ λέω σε 18 ώρες χαλαρά, θα κάνουμε μονοκορδοσιά Αθήνα-Λάρσα, θα ρίξουμε ένα μπάνιο και συνεχίζουμε για τη νύφη του βορά, ύπνο εγώ δεν θέλω, τι είμαστε, τίποτα νερόκοτες? :biggrin:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898