MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Μπράβο ρε Τάσο! ωραίο το έφτιαξες !
Κρίσμας τρίι.πώς τακτοποίησες τα καλώδια προς τα Atmos
Το ίδιο ρώτησα κι εγώ.Μπράβο Τάσο εκπληκτική δουλειά.
Το αποτέλεσμα τέλειο.
Καλοάκουστο το νέο format!
Να ρωτήσω κάτι?Αυτά τα ούπατ δε βγήκαν στον από πάνω?
ετοιμες!!! τωρα ξεκιναει το παρτυ!!
περισσοτερα σε λιγες μερες...
Πόσα εκατοστά είναι αυτά τα στριφώνια;
Θες να βγεις στον επάνω όροφο;
ειμαι τελευταιο οροφο,εχω αρκετο σοβα,μονωση και βρισκω τσιμεντο στους 12 ποντους περιπου. αν προσθεσεις και το βαθος του ουπα παμε καπου στoυς 17-18 ποντους.
τα ουπατ της Hilti (κοκκινα) ειναι 14,5 ποντους. δε βγηκα ταβανι υστερα απο προηγμενους μαθηματικους υπολογισμους κβαντικης μηχανικης στερεας δομησης ηθελα ακομα 7 ποντους για την ταρατσα!Μπράβο Τάσο εκπληκτική δουλειά.
Το αποτέλεσμα τέλειο.
Καλοάκουστο το νέο format!
Να ρωτήσω κάτι?Αυτά τα ούπατ δε βγήκαν στον από πάνω?
ειναι στ'αμεσα σχεδια μου! θα σε φωναξω να τη φτιαξεις γιατι εμαθα οτι ξερεις και απ αυτα!Τράβα κ καμία μόνωση στην ταράτσα να είσαι σίγουρος
Rose τα ατμος ηχεια τα οποια ειναι στην αριστερη πλευρα της φωτο ειναι κοντα σε τοιχο οποτε καναλακι μικρο και κατω για εμπρος στους ενισχυτες. η δεξια σειρα ηχειων παλι με καναλι ακρη ακρη και γυρω γυρω για το πισω δεξια και μπροστα γωνια και κατω για το εμπρος δεξια. Φωτο δε βγαζω ακομα γιατι θα βαψω οποτε θα περασω τα καναλια μια κ εξω μολις τελειωσω.Ωραία δουλειά!
Για βάλε και καμιά φωτογραφία ρε Τάσο πώς τακτοποίησες τα καλώδια προς τα Atmos.
ΝΑΙ REPOUSTIMOY!!!!AYTA EINAI!!!Μπράβο ρε Τάσο!!!!να είσαι γερός να τα ακούς!!!Dolby Atmos Project Released! (behind the scenes stuff)
H θεωρια σ'εφαρμογη πραξης για κατι τοσο καινουργιο ως προτζεκτ ξεκιναει παντα σε χαρτι! αρχικα ηταν χαρτακι post it μετα εγινε παπουτσι Nike! (οπως βολευεται κανεις)
η πραξη σε δοκιμαστικη εφαρμογη...
τα πλεον απαραιτητα για το μεγαλο κακο που ετοιμαζεται να γινει!! αυτο το λειζαρακι ειναι must have!
μετρησεις....
επι μετρησεων ξανα και ξανα.....
λιγο ακομαααα.......
επιτελους το 1ο!!!
και μια κοντινη!! μπορω να πω οτι η εφαρμογη ειχε απολυτη επιτυχια.
το τελικο αποτελεσμα δικαιωσε τα παντα! Dolby Atmos 5.1.4 (για τωρα...βλεπουμε για το 7.1.4)
και για πρωτη φορα αναβει η πολυποθητη ενδειξη!!
με rca ειμαι στους ROTEL... δεν υποστηριζουν xlr...Τι καλωδια xlr χρησιμοποιείς?