iPhone 7

D

Deleted member 23222

Guest
Mην ασχολείσαι. Ψάχνει για τηλεόραση για να διώξει την οικογένεια απ' το σαλόνι, και δεν του φτάνουν για το iPhone 7. :laugh:
Γιατί δεν της μιλάει για πολιτικά???

Έλα πλάκα κάνω...οι γυναίκες άλλωστε πρέπει να ακούν τους άντρες τους και να ψηφίζουν το ίδιο απολύτως...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
enapaparipirasimera

@#$%$^##@@@#%#%^# >:(

από το πρωί τους ψάχνω στα τηλέφωνα και στα email...για καλή τους τύχη με καλέσανε (στις 19:00) 50 μέτρα πριν μπω στο παρκινγκ του golden hall...."ξέρετε δεν μας έχουν στείλει καθόλου πλας"..."δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε"...:o

εσείς καλά; τα παιδιά σπίτι όλοι εντάξει;
iPunto 7+
[DOUBLEPOST=1474650407][/DOUBLEPOST]
Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί δεν έχω δει AnTuTu score με το Plus. Έχει περισσότερη μνήμη αλλά πιο απαιτητική οθόνη.
και ούτε θα δεις σήμερα :unsure:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Πυλαία είμαι. Στην αλλη άκρη. Θα παω κάπου ανατολικά.
Σαν να μένεις Μαρούσι και να σου λεω να πας Κολωνάκι να πάρεις iPhone.
Για το χαιλίκι βρε γιατρούλη...χαχαχαχ
Μαρούσι μένω και αν θέλω iphone θα πάω στο Golden Hall.
To ίδιο είναι ; Αν το πάρεις απ του Γκύζη , δεν αξίζει .:p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Όχι ρε γμτ, ηταν όλες προπουλημένες. :D

Παντως τα εσωκλειώμενα ακουστικά ειναι οπως πάντα χάλια, άντε λίγο καλυτερα απο τα παλιά.

Ψάχνω τωρα για noise cancelling (για ταξίδια με αεροπλάνο) ακουστικά με lightning καλώδιο και εσωτερικό dac, στα 300€. Αυτα τα Audeze δεν ειναι noise cancelling, και ειναι και αρκετά ακριβότερα . Τα καινούργια Bose, που μάλλον εχουν την καλύτερη απομόνωση δεν εχουν lightning cable, και το Bluetooth δεν εχει πείσει για μουσική. Θα κάνουν δυο-τρεις μήνες να βγάλουν οι εταιρίες (Bose, Sennheiser, akg ) κατι νέο φαντάζομαι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.018
Νίκο τα εχω δει. Σαφώς ενδιαφέροντα. Λογικά πρέπει να εχουν εσωτερικό DAC, ψηφιακό σήμα δεν παίρνουν απο το lightning? Μπορείς να ρωτήσεις απο βδομάδα;

Σίγουρα ειναι μια χαρα για καθημερινή χρήση γυμναστήριο κτλ, δεν ξέρω αν εχουν αρκετό noise cancelling για αεροπλάνο. Ισως τα κλειστού τύπου Bose να απομονώνουν περισσότερο.

Τα εχεις φέρει; Αν τα εχεις στην έκθεση θα τα δοκιμάσουμε παντως, θα εχει και αρκετή φασαρία για τεσταρισμα του noise cancelling.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Μπορείς να ρωτήσεις απο βδομάδα;
Θα ΑρωτήΞω.

Σίγουρα ειναι μια χαρα για καθημερινή χρήση γυμναστήριο κτλ, δεν ξέρω αν εχουν αρκετό noise cancelling για αεροπλάνο.
Έχουν και είναι ρυθμιζόμενο.Δηλαδή μπορείς ν ακούς και τους εξωτερικούς ήχους , όσο δυνατά θέλεις και από όποιο αυτί σε βολεύει.
Τα εχεις φέρει; Αν τα εχεις στην έκθεση θα τα δοκιμάσουμε παντως, θα εχει και αρκετή φασαρία για τεσταρισμα του noise cancelling.
Είναι διαθέσιμα ήδη Δημήτρη.
Δεν ξέρω αν θες να βάλεις στ αυτιά σου ακουστικά in ear που έχουν φορέσει άλλοι πενήντα άνθρωποι....

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.018
Είναι διαθέσιμα ήδη Δημήτρη.
Δεν ξέρω αν θες να βάλεις στ αυτιά σου ακουστικά in ear που έχουν φορέσει άλλοι πενήντα άνθρωποι....
Όχι, καθόλου :o

Θα έρθω με δικά μου replacement tips;), εχω διαφόρων τύπων!

Θα ΑρωτήΞω
Ωραία, θενκς

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Αυτή η jbl πρέπει να είναι καλή εταιρεία κύριε Νίκο για να βγάζει προιόντα για το iphone. Στα υπόψη λοιπόν!
Με καλοπιάνεις για να μη μαρτυρήσω τι κάνεις στο Πόρτο Χέλι;:p
Τα ακουστικά αυτά δεν είναι μόνο για το 7,αλλά και για τα 5,6.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan