- Reaction score
- 13.579
μια χαρα εισαι εσυ φιλε μου..αρχοντας...
- n . . . ear fieldμε αυτη την εκφραση στο προσωπο ,οταν ακους καλυτερα. View attachment 63015
Στην απόλυτα συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών, αυτό "αρέσει" περισσότερο, ιδίως όταν είναι blind το test. Ασχέτως αν το κοινό είναι εκπαιδευμένο, με "εμπειρία" ακροάσεων που λέμε.Δηλαδη θα μ' αρεσει ε ??
Πάνω από τα Τέμπη?Λογια λογια λογια, σημερα ο επιθεωρητης μου ελεγε οτι 3 συστηματα ακουγουνται, το δικο του κα αλλα 2, κατω απο τα Τεμπη ...
ποιος απολους...;Λογια λογια λογια, σημερα ο επιθεωρητης μου ελεγε οτι 3 συστηματα ακουγουνται, το δικο του κα αλλα 2, κατω απο τα Τεμπη ...
Βεβαίως! Και αυτός ακριβώς είναι ο σωστός τρόπος σκέψης!Στην αναζητηση λοιπον του σωστου ηχειου, (π.χ. Grimm, kii, atc, k&h, κ.λ.π.) αν εξαιρέσουμε τους deticated χωρους, που οι περισσότεροι δεν εχουν, στην ουσια ψαχνουμε αυτο που "διεγείρει" οσο το δυνατον, λιγοτερο το χωρο.
Θα μπορουσαμε να καταλαβουμε πιο ή πια χαρακτηριστικα, τους δινουν αυτη τη δυνατοτητα?
ακριβώς τα ίδια κριτήρια έχω και εγώ στον ήχο.Τα δικά μου κριτήρια είναι (με σειρά αξίας):
1. Να φύγει όσο γίνεται η κουρτίνα μπροστά από τα όργανα/φωνές - καθαρός ήχος.
2. Να έχω μαλακά μπάσα
3. Να μη ξυρίζουν τα πρίμα.