Απαραίτητη διευκρίνιση..Όποιος θέλει να μάθει κι αν την έχω μεγάλη, να περάσει να του τη σφυρίξω.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Απαραίτητη διευκρίνιση..Όποιος θέλει να μάθει κι αν την έχω μεγάλη, να περάσει να του τη σφυρίξω.
- και εμένα το ίδιο , και τις βρίσκω σωστέςΕμένα πάλι, μ'αρεσουν οι ηχογραφήσεις του.
Προσωπικα δεν εχω , και με τετοια φατσα, δεν προκεται να αποκτησω κατι σε συντροφο ή κατι τετοιο..
Ένα ίσον κανένα, λένε κάποιοι.Διάβαζα ένα άρθρο για τα παθητικά και τα ενεργά ηχεία.
Πρώτα πρέπει να ανέβεις καμιά εκατοστή χιλιάδες επίπεδα, και μετά να πέσεις ένα, για να έρθεις στο επίπεδό μου. Πολύ ψηλά το έχω.Ούτε βέβαια και να πέσω στο επίπεδο που εκπροσωπείτε.
(πραγματι ...ειναι ανωμαλες, και εχω ελπιδα, απλα δεν ... ειμαι μαλλον χρονια δεσμιος της φαρσας και της εξτραβαγκανζας του ροκ ν ρολ πιστος, και απιστος.. -ισως ενδομυχα αγαπανε πραγματικα τα μαιμουδια, δεν θα τις ρωτησω αυτη τη φορα.. ετσι ειναι... was ist ist (einsturzende neubauten)- μήπως σε άλλη ράτσα ;
- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα
- πείτε γνώμες και απόψεις για : παθητικά επαγγελματικά vs ενεργά επαγγελματικά ( πέραν τις εκτίμησής των και κάποιες ακροάσεις , δεν έχω πείρα )
Άλλος μέγας καημός οι pogues..."- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα"
Όχι. Παραμονή στον κειβ. Εκεί που ο κειβ τραγουδάει με τον μακγκοβαν πωστονλενε τον τσιβδο το γουατ ε γουοντερφουλ γουορλντ, η ηχογράφηση κενταει.
- ένα από τα υποθέματα , βλέπω πως παίζουν και τα επαγγελματικά εδώ μέσαAυτό είναι το θέμα?
Το θεμα ειναι που θα βρουμε λεφτα να παρουμε καλα ηχεια!Aυτό είναι το θέμα?
Μονο αυτο ειναι το θεμα.
...δεν υπαρχει τιποτ' αλλο!
Οχι παιδιά , το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με χαιεντικά παθήματα που άλλος γελάει κι άλλος κλαίει.- ένα από τα υποθέματα , βλέπω πως παίζουν και τα επαγγελματικά εδώ μέσα
CD?....., τς,τς,τς, ούτε κάν ένα βινυλιάκι!Έλα παππού να σου μάθω πως κάνουν τα παιδιά, και παρτε και μία φρέσκια φωτό (μόλις βγήκε για παρτη σας) απο έναν μάλλον σπάνιο δίσκο:
View attachment 63806
View attachment 63807
Και δε θέλω σχόλια για το πράσινο στο CD, γιατί όταν πήγαινες, εγώ γυρνούσα
(Σε σένα που θες λαμπατο ήχο για να ακούς τον κειβ μιλάω)
αρα.....ο μαρκαδορος την εκανε τη δουλεια για να ακoυγεται τοσο τελεια.....σχόλια για το πράσινο στο CD