Ιστορίες hi end για κλάματα: Director's Cut (Τα κομμένα)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
Δεν επιθυμουσα να παρει εκταση...ηταν γενικη αναφορα, σε γενικη γνωση ** , ..το λεει και στο εξωφυλλο...Nick cave and...αλλιως θα ηταν...bad seeds & nick cave...ή bad seeds σχετο...
Επεισης εχω ακουσει οτι πληρωνει καλα, τους καλλιτεχνες που τον πλαισιωνουν.
**yell-o-yell : με μικροφωνο να γυρναει απο το ταβανι για να προσδωσει την αισθηση χωρο ?...αλλα αυτο ειναι ελληνικο undeground.. διοτι εκει, οποιος εχει "φωνη" "σφυραει" (πιπεριιιι)
δε φανταζεσαι ποσες μαιμουδιες (τεχνασματα/πατεντες) υπαρχουν , γινονται ...και ποσες ειναι clopyright..

Και μενα παντως μου πηρε καιρο να απο-θεο-ποιησω... ή να αποδομησω τους καλλιτεχνες.. και εδω ειναι το τραγελαφικο της μουσικης υποθεσης..

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.275
Εμένα πάλι, μ'αρεσουν οι ηχογραφήσεις του.
- και εμένα το ίδιο , και τις βρίσκω σωστές
- προσέξτε όμως πως σ΄ ένα τόσο απτό και συγκεκριμένο παράδειγμα , πόσο διαφωνούμε

- μοιάζει με :offtopic: , αλλά θέλετε να δούμε εάν πχ το ''do you love me '' , το βρίσκουμε σωστό - ισορροπημένο ; ( όχι εάν μας αρέσει ) κάτι σαν crash test συνεννόησης

- εγώ ναι

Last edited:

Reaction score
1.530
Μωρέ μετά την τρίτη μπύρα είναι υπέροχες.
Αλλά και βρώμικες είναι και σκληρές. Όχι σε απαράδεκτο βαθμό, αλλά τόσο που να λες "κοίτα τραγουδάρα και πόσο θα κέρδιζε άν...". Το straight to you ας πούμε. Τέτοιο επίπεδο καθαρότητας θυμίζει λίγο και demo cd από ερασιτεχνικό στούντιο. Να πω ότι είναι καλλιτεχνική απόφαση για το underground της υπόθεσης? Και ο tom waits "underground" είναι και ακούγεται πολύ καλύτερα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
θεμα ζωδιου κ' διαφορας εποχης και διαφορα καταγογης και διαφορα γεωγραφιας , cave-tom waits-coehn

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
Διάβαζα ένα άρθρο για τα παθητικά και τα ενεργά ηχεία.
Ένα ίσον κανένα, λένε κάποιοι.
Είναι μιά αρχή πάντως.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, λένε κάποιοι άλλοι.
Μη τους ακούς τους άλλους. Παρλαπίπες.

Τες πα.

Κάπως έτσι ξεκίνησα και γω κάποτε με το διάβασμα για τα ενεργά ηχεία και την πολυενίσχυση εν γένει, πριν 15 χρόνια περίπου. Διάβασα ένα άρθρο για τα ενεργά. Μετά διάβασα άλλες 928.000 άρθρα για τα ενεργά και άκουσα όσα περισσότερα ενεργά ηχεία μπορούσα να βρω. Μετά συνέχισα να διαβάζω οτι συναφές έβρισκα, να συγκρινω τα χαρακτηριστικά τους και τις μετρήσεις τους, αλλά ταυτόχρονα διάβαζα κι ως ακουστικές ή χρηστικές εντυπώσεις, και ότι έχουν γράψει στα φορουμ οι επαγγελματίες για τα ενεργά, οι στουντιάδες που κατά βάση τα ξέρουν σα τα πουκάμισά τους.

Μετά διάβασα ότι κάποιος διάβασε ένα άρθρο. Και η ζωή, συνεχίζεται. :)

Ούτε βέβαια και να πέσω στο επίπεδο που εκπροσωπείτε.
Πρώτα πρέπει να ανέβεις καμιά εκατοστή χιλιάδες επίπεδα, και μετά να πέσεις ένα, για να έρθεις στο επίπεδό μου. Πολύ ψηλά το έχω. ;)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.275
- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα
[DOUBLEPOST=1475230023][/DOUBLEPOST]- πείτε γνώμες και απόψεις για : παθητικά επαγγελματικά vs ενεργά επαγγελματικά ( πέραν τις εκτίμησής των και κάποιες ακροάσεις , δεν έχω πείρα )

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
- μήπως σε άλλη ράτσα ;

(πραγματι ...ειναι ανωμαλες, και εχω ελπιδα, απλα δεν ... ειμαι μαλλον χρονια δεσμιος της φαρσας και της εξτραβαγκανζας του ροκ ν ρολ πιστος, και απιστος.. -ισως ενδομυχα αγαπανε πραγματικα τα μαιμουδια, δεν θα τις ρωτησω αυτη τη φορα.. ετσι ειναι... was ist ist (einsturzende neubauten)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
"- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα"

Όχι. Παραμονή στον κειβ. Εκεί που ο κειβ τραγουδάει με τον μακγκοβαν πωστονλενε τον τσιβδο το γουατ ε γουοντερφουλ γουορλντ, η ηχογράφηση κενταει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα
- πείτε γνώμες και απόψεις για : παθητικά επαγγελματικά vs ενεργά επαγγελματικά ( πέραν τις εκτίμησής των και κάποιες ακροάσεις , δεν έχω πείρα )

Aυτό είναι το θέμα?

Reaction score
1.530
"- τέλος όμως επιστροφή στο θέμα"

Όχι. Παραμονή στον κειβ. Εκεί που ο κειβ τραγουδάει με τον μακγκοβαν πωστονλενε τον τσιβδο το γουατ ε γουοντερφουλ γουορλντ, η ηχογράφηση κενταει.
Άλλος μέγας καημός οι pogues...

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
7.976
Aυτό είναι το θέμα?
Το θεμα ειναι που θα βρουμε λεφτα να παρουμε καλα ηχεια!
Ενεργα, παθητικα, τρειςδινωμιαπαιρνω, οτι θελει ο καθενας.
Μονο αυτο ειναι το θεμα.
...δεν υπαρχει τιποτ' αλλο!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
ο Κειβ ειναι σαν την ΙΟΝ, για μενα , οτι και να κανει το δεχομαι......... ειμαι φαν και εθισμενος να πουμε μπικ ταιμ .... ακομα και "λαθος" να κανει... το βγαζει τοσο φυσικα ... αυθορμητα... τελεια δηλαδη κατα το Decembered axiom ...
-για ποια ηχογραφηση απολες ?! λες και προσεξα ποτε τι εγινε δεν θα μπορουσα καν να αγγιξω τον παραγοντα κριτικη στον Cave - σημειωτεων γραφει στη γερμανια απο birthday party εποχη. -

Θα ξανακουσω στο ανανεομενο σαλονι και θα επανελθω, παντα οφ τοπικ..
[DOUBLEPOST=1475231264][/DOUBLEPOST]ετσι, τσακ νορις, μια πετρουλα απο τη σπηλια του Κειβ!.-

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
Έλα παππού να σου μάθω πως κάνουν τα παιδιά, και παρτε και μία φρέσκια φωτό (μόλις βγήκε για παρτη σας) απο έναν μάλλον σπάνιο δίσκο:

IMG_20160930_132319.jpg

IMG_20160930_132308.jpg

Και δε θέλω σχόλια για το πράσινο στο CD, γιατί όταν πήγαινες, εγώ γυρνούσα ;)

(Σε σένα που θες λαμπατο ήχο για να ακούς τον κειβ μιλάω)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Μονο αυτο ειναι το θεμα.
...δεν υπαρχει τιποτ' αλλο!
- ένα από τα υποθέματα , βλέπω πως παίζουν και τα επαγγελματικά εδώ μέσα :idk:
Οχι παιδιά , το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με χαιεντικά παθήματα που άλλος γελάει κι άλλος κλαίει.

ryk

Reaction score
925
Έλα παππού να σου μάθω πως κάνουν τα παιδιά, και παρτε και μία φρέσκια φωτό (μόλις βγήκε για παρτη σας) απο έναν μάλλον σπάνιο δίσκο:

View attachment 63806

View attachment 63807

Και δε θέλω σχόλια για το πράσινο στο CD, γιατί όταν πήγαινες, εγώ γυρνούσα ;)

(Σε σένα που θες λαμπατο ήχο για να ακούς τον κειβ μιλάω)
CD?....., τς,τς,τς, ούτε κάν ένα βινυλιάκι! :p

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
σχόλια για το πράσινο στο CD
αρα.....ο μαρκαδορος την εκανε τη δουλεια για να ακoυγεται τοσο τελεια.....
:beach:
..μη νομιζεις οτι παραβλεπεται το γεγονος της ιεροσυλιας.... που εγραψες πανω στο cd του NickCave !! αλλα αφου μετανοιωσες .. νομιζω θα το δεχοταν..

ε...καπου εχω αντιγραμμενη κασετουλα tdk c60 .. 1994 ..οταν οι αλλοι ... αλητευανε στο χορο του χαι εντ.. :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106