[Αγορά] Ποιο Media Player;

Reaction score
417
Πριν 3 μέρες το παρήγγειλα από gearbest, οπότε δεν το έχω παραλάβει.
Πάντως έχω ψωνίσει διαφορα gadget από το gearbest και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Για kodi και για video, ολοι προτείνουν τον amlogic από τον realtek.
Αν σε ενδιαφέρει το gigabit δικτυο παίρνεις το Beelink MiniMXIII.
Αν όχι, παίρνεις το Mini M8S II το οποίο έχει αγοράσει πολύς κόσμος και φοράει android 6 όπου μπορείς εύκολα, χωρίς root να κάνεις αυξηση της εσωτερικής χωρητικότητας, βάζοντας μία micro sd.
Εγώ όπως είπα προτίμησα το Sunvell T95M γιατί κάνει καλύτερο transfer rate μέσω wifi από το Mini M8S II.
Από οσα έχω διαβάσει τουλάχιστον.
Αν εσύ πρόκειται να το συνδέσεις ενσύρματα, τότε προτίμησε το Mini m8s II.
Επίσης, είχα δει σε ένα video ότι το Sunvell T95M έπαιξε απροβλημάτιστα ένα 4Κ αρχείο 10bit h.265, ενώ το Mini M8S II, κολλούσε.
Ψιλά γράμματα, απλά το αναφέρω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ο περισσότερος κόσμος το εχει πάρει. Είναι value for money
Εγώ αντίθετα προτίμησα αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366029.html?wid=21
Σε review και σε sites διαβασα ότι εχει καλυτερο wifi ως προς το download σε σχεση με το Mini και επειδή με ενδιαφερει αποκλειστικά το wifi, το προτίμησα.
Αν καποιος θελει και Gigabit Ethernet, η επιλογή είναι αυτή
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html?wid=21
Wifi για download εξαντλει την γραμμη: 1,2-1,4mb/s οσο και με wired.
Για τον Tanto που... μπερδεψαμε, υπαρχουν και μηχανακια με win 10, ακριβοτερα βεβαια και θελουν "αγορα" αδειας για τα win (προσωπικα δεν το "μελετησα" καλα, αλλιως, με 80ε σε συντομη προσφορα, ισως το επαιρνα)

Reaction score
6.882
Με wifi βασικα θα δουλευει,δεν εχω καποια ιδιαιτερη απαιτηση για βαρια αρχεια video,ενω κυριως θα το εχω σαν music player,με εξοδο απο την οπτικη σε dac.Αρα δεν ξερω κατα ποσο θα φανει στη χρηση το οτι δεν ειναι τοσο καλο το wifi του (για το Mini M8S II). Απλα περσι ειχα αγορασει ενα minix h6 (100 ευρω.....) και ηταν απελπιστικα αργο στην αποκριση,οπως και καθε τι που εχει μνημη κατω απο 2gb (για android μιλαω παντα). Το οτι μπορει με sd card να αυξηθει η μνημη ειναι κατι πολυ σημαντικο,οπως και οτι τρεχει το τελευταιο android (καλα ερχεται και το 7 βεβαια). Με windows θα ηταν καλο ,αν η αδεια ηταν μεσα στην τιμη και φυσικα μεχρι τα 100 ευρω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πριν δυο; χρονια ειχα παρει ενα android player των 80ε, το εδωσα συντομα, καμια σχεση με το σημερινο των 36ε!!! Λογος γινεται για android με 912, ελαφρα ακριβοτερος μα πιο "γεματα" χαρακτηριστικα, οποτε αν δεν βιαζεσαι... Παντως το 905Χ μια χαρα παιζει μουσικες απο την οπτικη, δοκιμασμενο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.244
Και μία σχετική και ενδιαφέρουσα είδηση:

Το Gearbest θα μας στείλει μόλις κυκλοφορήσει το H96 PRO TV Box για να κάνουμε review για το AVSite. Η επιλογή του συγκεκριμένου έγινε με κριτήριο ότι θα είναι το πρώτο TV Box με το νέο chipset S912 που θα παραλάβουν.

Reaction score
3
Ποιο media player θα προτεινατε για 4k videos και εννοειτε για 720 & 1080 videos?
Αν υπαρχει καποιο αξιολογο μεχρι 100 ευρω που να υποστηριζε και το νεο προτυπο h.265 ακομα καλυτερα.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.

Reaction score
417
Μιας και ανέφερα το Sunvell T95M, να γράψω δύο λόγια.
Το παρέλαβα την Παρασκευή μαζί με ένα air mouse.
Τελικό κόστος για τα δύο, 38 ευρώ.
Συνδέθηκε στην 42 tv της κρεβατοκάμαρας για παρακολούθηση σειρών μέσα από το kodi.

Τα reviews που είχα διαβάσει, ήταν όλα σωστά.
Πολύ καλό το wifi του, έκανα stream από το nas, αρχεία mkv 15GB, 1080p με 10-12Mbps bitrate.
Κανένα κόλλημα, ακόμα και όταν προχωρούσα την μπάρα.
Το air mouse βόλεψε αφάνταστα και σέταρα το kodi πολύ άνετα.
Με παιχνίδια δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με ενδιαφέρουν.
Μέχρι στιγμής μόνο ένα bug έχω βρει και έχει να κάνει με την navigation μπάρα.
Ξέρετε, αυτήν που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης που έχει το Home button, back button, volume buttons.
Όταν την κάνεις hide, δεν μπορείς να την επαναφέρεις, παρά μόνο με κλείσιμο-άνοιγμα του tv box.
Μικρό το κακό βέβαια, γιατί όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στο remote της μαμάς αλλά και του air mouse, οπότε δεν με ενόχλησε.
Έχει OTA update αλλά μου ήρθε με το τελευταίο firmware. Ελπίζω να δω κανένα Update στο μέλλον με το android 6.0
Γενικά, ένα πολύ καλό player, ικανό να μετατρέψει μία tv σε Smart
Σκέφτομαι να πάρω και 2ο για το σαλόνι για άμεση θέαση στην tv.

Reaction score
725
Παιδες σκεφτομαι να αγορασω media player για το kodi και ισως και το iview και θελω τα φωτα σας.
Καταρχας θα το εχω συνδεδεμενο με ethernet μεσω powerline,βεβαια αν υποστηριζει και wifi δε με πειραζει.Το θέλω κυρίως για live tv και καμια ταινιουλα.
Επισης να μου προτεινετε και καποιο mouse,φανταζομαι θα συνδεετε μεσω θυρας usb.

Reaction score
446
μια που το εχετε ψαξει..
υπαρχει μηχανημα -media player που να εχει
mpeg4 tuner ,sat tuner, 3d ,HD, wifi , bluetooth και ιδανικα να παιζει και x265
να τα βαλω ολα επανω και να το συνδεσω σε προτζεκτορα?
θενκς

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Καλησπερα θελω ενα media player που να παιζει τα παντα και bdmv να υποστηρίζει τα περισσότερα φορματ ηχου και να υποστηρίζει οπωσδήποτε gigabit.
Δεν θελω να δέχεται hdd
Thanks

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Εφτιαξα καινούργιο δίκτυο το οποίο θα δουλευει σε gigabit και θέλω να ισχύει και στο media player.π εστο κολημα,ψυχωση,οπως θες αλλά το θέλω:)

Ο λόγος που θέλεις να υποστηρίζει οπωσδήποτε gigabit?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Aρχικα πηρα ενα ΜΜΧ με επεξεργαστη S905Χ, με...γλυκανε και θελησα να ανεβω κλαση - ετσι το εδωσα και πηρα το Beelink GT1 S912. Εξαιρετικο! Ελαχιστη διαφορα, ισως καμια με το αλλο. Ξαναγλυκαθηκα, το εδωσα και τωρα ψαχνω παλι για ανωτατη κλαση. Κοιταζω προς Himedia Q10 pro που απο Ρουμανια κοστιζει κατω απο 180€. Εξεζητημενο ισως, πιστευω οτι για βασικη, και πολυ παραπανω, χρηση ενα με 912 κοστους γυρω στα 60€ ειναι... κανονι. Το Kodi ειναι πολυπρόγραμμα, παραμετροποιησιμο και πολυπραγμον, εξαιρετικο. Εχω (ακομη!) το εξαιρετικο BoxeeBox (με επεξεργαστη intel) το οποιο δυσκολα θα αποχωρισθω, αν και (υποτιθεται οτι...) ειναι ολιγον ξεπερασμενο.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Εμένα θα μου προτείνει κάνεις κάνα media player τελικά ήνα βάλω τις φωνές;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.618
Βάλε τις φωνές γιατί δε νομίζω να έχει gigabit κανένα.
Όταν συμβιβαστείς πάρε ένα Mede8er.
Αν θέλεις ακριβότερο πάρε Popcorn.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic