[Αγορά] Ποιο Media Player;

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
Παιδιά, με ενδιαφέρει το Popcorn Hour A-500. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Που είναι διαθέσιμο (Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό);
popcorn hour .de-cloud media.popcorn hour.fr.σε 1 β δομαδα θα το εχω για δοκιμη

Reaction score
2
popcorn hour .de-cloud media.popcorn hour.fr.σε 1 β δομαδα θα το εχω για δοκιμη
Παρέλαβα από Γερμανία το Α-500. Κορυφαία κατασκευή της Silverstone (όπως και το A-400 μου) και παίζει νεράκι τα 4Κ rips που δοκίμασα. To θέμα είναι ότι στην περσινή κορυφαία 55άρα 4K της LG δεν διακρίνω σπουδαία διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με το full HD. Δε μου κάνει αυτό το wow που περίμενα...
Λέτε το 4Κ να πάει άπατο, όπως τα μουσικά formats του παρελθόντος (SACD/DVD Audio), όπου ο κόσμος προτίμησε τελικά το ταπεινό CD; Μη ξεχνάμε και τα τεράστια αρχεία που απαιτεί η φύλαξη 4Κ υλικού...

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
καλοριζικο,επισης μολις παρελαβα απο noveltech......θελει η265 αρχεια να δειξει τα δοντια του

Reaction score
68
Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα απλό media player. Δε με ενδιαφέρουν οι πολλές δυνατότητες, απλά να δείχνει σωστά ελληνικούς υποτίτλους και να υπάρχουν επιλογές διαχείρισής τους. Ποιο θα προτείνατε;

Reaction score
1.469
Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα απλό media player. Δε με ενδιαφέρουν οι πολλές δυνατότητες, απλά να δείχνει σωστά ελληνικούς υποτίτλους και να υπάρχουν επιλογές διαχείρισής τους. Ποιο θα προτείνατε;
Καποιο σπ τα Mede8er δες

Reaction score
865
Αν σε ενδιαφερουν τα φορμα DTS MA ,TRUE HD DTS.X ,D.ATMOS το 600 μια χαρα (τα ποιο ακριβα 800,1000 μπαινει δισκος μεσα που εμενα δεν με βολευει κ ειναι κ ποιο ακριβα )ειναι και το εχω ,υπαρχει με wifi και χωρις! εσυ δες τις αναγκες σου σε ηχο και δικτυο και αποφασιζεις

Reaction score
1.469
Αν σε ενδιαφερουν τα φορμα DTS MA ,TRUE HD DTS.X ,D.ATMOS το 600 μια χαρα (τα ποιο ακριβα 800,1000 μπαινει δισκος μεσα που εμενα δεν με βολευει κ ειναι κ ποιο ακριβα )ειναι και το εχω ,υπαρχει με wifi και χωρις! εσυ δες τις αναγκες σου σε ηχο και δικτυο και αποφασιζεις
Οχι
Το 800 εχει μοντελο με υποδοχη εσωτερικου δισκου αλλα και χωρις υποδοχη που ειναι και πιο φθηνο

Reaction score
865
Χωρις υποδοχη ειναι το 600 που εχω και το 800 το 1000 εχει υποδοχη ,λαθος εκανα! Τελος παντων το 600 ειναι φθηνο και αξιζει τα χρηματα που ζητα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Johnny με αλλα τοσα επαιρνες τον 905Χ με διπλασια μνημη και gb - αλλά ειναι..."άλλα τοσα"!

Reaction score
417
Ο περισσότερος κόσμος το εχει πάρει. Είναι value for money
Εγώ αντίθετα προτίμησα αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366029.html?wid=21
Σε review και σε sites διαβασα ότι εχει καλυτερο wifi ως προς το download σε σχεση με το Mini και επειδή με ενδιαφερει αποκλειστικά το wifi, το προτίμησα.
Αν καποιος θελει και Gigabit Ethernet, η επιλογή είναι αυτή
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html?wid=21

Reaction score
6.882
Εγω ποιο να παρω? Mε μπλεξατε,απλα θελω σιγουρα να εχει 2 gb μνημη γιατι με 1gb δεν γινεται δουλεια. Πριν ενα χρονο ειχα παρει ενα minix x6 και ηταν πολυ αργο γενικα.Απο το gearbest τα εχετε αγορασει ? ειναι οκ ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic