- Reaction score
- 446
Eλληνας ο kodi . Δεν το ηξερα. Κριμα ( γι αυτον ) που το κανε free .Το Kodi ειναι πολυπρόγραμμα, παραμετροποιησιμο και πολυπραγμον, εξαιρετικο .
Eλληνας ο kodi . Δεν το ηξερα. Κριμα ( γι αυτον ) που το κανε free .Το Kodi ειναι πολυπρόγραμμα, παραμετροποιησιμο και πολυπραγμον, εξαιρετικο .
Το mede8er. που κοίταω τώρα.εχει gigabitΒάλε τις φωνές γιατί δε νομίζω να έχει gigabit κανένα.
Όταν συμβιβαστείς πάρε ένα Mede8er.
Αν θέλεις ακριβότερο πάρε Popcorn.
Επειδή έχω και το mede8er και το ποπκορν, έχω την εντύπωση πως το ποπκορν είναι προτιμότερο, για 2 λόγους:Όταν συμβιβαστείς πάρε ένα Mede8er.
μια που το εχετε ψαξει..
υπαρχει μηχανημα -media player που να εχει
mpeg4 tuner ,sat tuner, 3d ,HD, wifi , bluetooth και ιδανικα να παιζει και x265
να τα βαλω ολα επανω και να το συνδεσω σε προτζεκτορα?
θενκς
hd dune solo lite 199 ευρωγια να γινω λιγιο πιο συγκεκριμενος .... την καλυτερη εικονα,με κατω απο 200ευρω πιο media player/android tv box/whater την εχει...;
ευχαριστω
Ενα Mede8er 1000 που ειχα ηταν εξαιρετικο / το ειχα παρει φθηνα στοebay και το εδωσα εξ ισου φθηνα! Αλλα αλλο android , windows box κι αλλο το κλασσικο media player , μεχρι 120ε θα προτιμουσα το androidγια να γινω λιγιο πιο συγκεκριμενος .... την καλυτερη εικονα,με κατω απο 200ευρω πιο media player/android tv box/whater την εχει...;
ευχαριστω
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.Beelink gt1 με...912, που δεν ειναι πισω απο τα αλλα οπως λες, απλα αναξιοποιητο των δυνατοτητων που εχει