- Reaction score
- 1.519
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Αναφέρομαι στην ΤΙΜ Italia...δεν κατοικώ στην Ελλάδα...
Δεν σε παρεξηγούμε που δεν ζεις στην Ελλάδα.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Αναφέρομαι στην ΤΙΜ Italia...δεν κατοικώ στην Ελλάδα...
Χαχα ε πες τοβρε ανθρωπε λεω κι εγωΠρος αποφυγή παρεξηγήσεων...Αναφέρομαι στην ΤΙΜ Italia...δεν κατοικώ στην Ελλάδα...
μαγκες 4g+ modem να πιανεις μεχρι 200 mbps αρκει να χεις μπαρμπα στην κορονη για πολλα Gb...οτι γινεται γινεται...Χαχα ε πες τοβρε ανθρωπε λεω κι εγω
Το μυστηριο λυθηκε.
Οπως εγραψα στην εισαγωγη του νηματος,εχω 50αρα VDSL στη Forthnet η οποια μου δινει μεσο ορο 29 με ανωτερη τιμη που εχω δει το 30,5.Προχθες ειδα και ενα 33αρι.
Βρισκομαι κοντα (700 μετρα) στο "κεντρο" και απο Forthnet μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη αποσταση ειναι μικρη και θα επρεπε να εχω πανω απο 40.
Στην τελευταια επικοινωνια που ειχα μαζι τους,ενας υπαλληλος μου ειπε οτι το ΚΑΦΑΟ που βρισκεται στην περιοχη μου,ειναι "παλαιας κοπης" (χαλκος αντι οπτικης ινας) και εαν δεν αναβαθμιστει απο τον ΟΤΕ,η ταχυτητα μου θα παραμεινει στα τωρινα επιπεδα.
Επειδη ομως ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του,ηθελα να βεβαιωθω,απευθυνθηκα σε εναν καλο φιλο που δουλευει στον ΟΤΕ.Ο ανθρωπος το εψαξε και μου επιβεβαιωσε οτι ετσι εχουν τα πραγματα.Μου ειπε επισης οτι ειναι αγνωστο το πότε θα γινει αντικατασταση με οπτικη ινα.
Οσοι λοιπον εχετε VDSL και η ταχυτητα σας δεν ειναι ικανοποιητικη,να ξερετε οτι μια απο τις αιτιες μπορει να ειναι στο ΚΑΦΑΟ.
Υ.Γ.Εξυπακουεται οτι για να ψαξουμε αιτιες εκτος σπιτιου,θα πρεπει να επιβεβαιωσουμε οτι το σημα ειναι "χαμηλο" πριν μπει στο σπιτι μας.Σε εμενα ηρθε τεχνικος απο Forthnet και εκανε τις μετρησεις.Αφου λοιπον ειδε οτι εντος και εκτος σπιτιου η τιμες ειναι ιδιες (η μετρηση ηταν 31),μου ειπε οτι ειναι θεμα ΟΤΕ.
Εχω τα παντα στη Forthnet (Nova 3play)δεν βαζεις ,οτε 30 mbps εχει προγραμμα , και να μην πληρωνης 50 forthnet που εισαι οσο μια 30 αρα
Wireless μετράς;http://beta.speedtest.net/result/6628911498.png
Eβαλα vdsl 50 περιοχή Βυζαντίου Καλαμαριάς. Συγχρονιζω στα 31-32 mbps . Στον ΟΤΕ που πηρα την βρηκε 34 το δηλώσαμε βλάβη καθως δεν ξερει!!! ποσο συγχρονιζουν τα 50αρια στην περιοχη!!!!
Υπαρχει καποιος φιλος στα πέριξ με 50 ΟΤΕ να μου πει? Υπόψην εχω τον ΟΤΕ στα 300 μ!
Ειναι φυσιολογικό το 30-32 σε 50αρα?