- Reaction score
- 245
Επιτηδες το κανεις τωρα! Ξερεις ν αναβεις φωτιες?andreas_a πού είσαι?
Κάνε την υπέρβαση!
500€ουλάκια only!
Η μπιλια δεν εχει κατσει πουθενα ακομα!
Λες να γινω beta tester?
Επιτηδες το κανεις τωρα! Ξερεις ν αναβεις φωτιες?andreas_a πού είσαι?
Κάνε την υπέρβαση!
500€ουλάκια only!
Θα γίνουμε μαζί.Επιτηδες το κανεις τωρα! Ξερεις ν αναβεις φωτιες?
Η μπιλια δεν εχει κατσει πουθενα ακομα!
Λες να γινω beta tester?
Άνοιξε νήμα power buy θα μαζευτούν και άλλοι.Θα γίνουμε μαζί.
Πάμε για power buy
Μέχρι στιγμής 3...
Και μάλλον δεν βλέπω άλλον..
αν ημουν ανυπαντρος θα το παιρνα....μετα τον γαμο υποχρεωσεις..παιδια...σκυλια...κτλΆνοιξε νήμα power buy θα μαζευτούν και άλλοι.
εγω θα επαναφερω την αγγελια μου και θα παρω ενα 16αρι! τελος!Καταστράφηκα... Δεν υπάρχει σωτηρία.
Ηντα το λες και δεν το καμεις!!!!!!εγω θα επαναφερω την αγγελια μου και θα παρω ενα 16αρι! τελος!
Βρε πουλα το και εσυ τωρα που γυριζει μεθαυριο δεν θα τα αγοραζει κανεις!!!Είμαι που λετε, στην φάση να μπατζετάρω το νέο μας σαλόνι στο νέο σπιτι, κλπ.
Λέω, οκ ας μην πάρω τώρα το 2ο PB13, γιατι απλά δεν βγαίνουν τα νουμερα. Αλλά δεν πειράζει! Έχω ήδη το ένα, οπότε να αναβαθμισω σε μεγαλύτερο δεν προκειται ΠΟΤΕ, συνεπώς λίγη υπομονη.
Μέχρι που άνοιξα τα email μου σήμερα το πρωι...
"Να πουλήσω το PB13 να πάρω το PB16 και ΚΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμή παίρνω και 2ο...".
Το μονο που χρειάζομαι είναι χρήματα. Όλα τα άλλα λύνονται!
Αγαπουλα........ πουλα........ τωρα που μπορεις.......Διώξτε τα σαπάκια τα πιτσιρίκια.
Ενώ εμείς αγάπη και proderm!Το μονο που χρειάζομαι είναι χρήματα. Όλα τα άλλα λύνονται!
Δεν πουλάμε είπαμε, μόνο αγοράζουμε (subs).Αγαπουλα........ πουλα........ τωρα που μπορεις.......
Για δες καιρό που διάλεξαν να τα σπάσουν με το lsound.
Δλδ θα έχει τελωνείο;Ναι οι γ@μημ3νοι.
κατσε με τα πιτσιρικια εσυ! μπουχαχχαααΔεν πουλάμε είπαμε, μόνο αγοράζουμε (subs).
Κάποιος άλλος θα πουλάει Ευρώπη δεν μπορεί.Δλδ θα έχει τελωνείο;
Εγώ δεν αγοράζω απο Αμέρικα τέτοια μεγάλα πράγματα, ή απο εδώ ή απο την Ευρώπη.Δλδ θα έχει τελωνείο;
http://www.sv-sound.de/shop/index.phpΕγώ δεν αγοράζω απο Αμέρικα τέτοια μεγάλα πράγματα, ή απο εδώ ή απο την Ευρώπη.
Παρε και το δικο μου................Δεν πουλάμε είπαμε, μόνο αγοράζουμε (subs).
Έφερε τελικά;Η audioevolution δεν κάνει καλές τιμές που είναι και ο αντιπρόσωπος στο ellada ?