Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.879
Με γειες Γιάννη-καλοάκουστα....μία ερώτηση μόνο...σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο των ~30m2 ήταν απαραίτητο να μπουν τέσσερα ατμός;
Λέω μήπως δεν είχε διαφορά μόνο με δύο...η πληροφορία ίδια δεν είναι;(+ ότι σκέφτομαι να βάλω μόνο δύο)Άμα έχει τις προδιαγραφές γιατί όχι!
λες ρε Νικ να ερθω σε τετοια δυσαρεστη θεση !Nαι καλά περίμενε...
Να πας εκεί, να τα βγάλεις όλα άχρηστα, να του μαμήσεις την ψυχολογία του ανθρώπου ?
Σιγά μην σ εμποδίσει αυτό , είσαι μεγάαααααλη putάνα....λες ρε Νικ να ερθω σε τετοια δυσαρεστη θεση !
δεν νομιζω ομως ....εβαλα και εγω λιγο το χερακι μου απο παλια
Σιγά μην σ εμποδίσει αυτό , είσαι μεγάαααααλη putάνα....
av......σάϊτκαλε....πως εκφραζεσαι ετσι !
Χερ Προφεσόρ τι θυμήθηκες τώρα ρε συ, πωω χαχα μη ξεχνάμε και τον Ντουντούκα ε;λες ρε Νικ να ερθω σε τετοια δυσαρεστη θεση !
δεν νομιζω ομως ....εβαλα και εγω λιγο το χερακι μου απο παλια
Είναι κάτι λιγότερο από 24 τετραγωνικά, αλλά...Με γειες Γιάννη-καλοάκουστα....μία ερώτηση μόνο...σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο των ~30m2 ήταν απαραίτητο να μπουν τέσσερα ατμός;
...το 7.1.4 έχει στηθεί βάσει προδιαγραφών, και όχι για να στριμωχτούν ντε και καλά 4 Atmos. Απ' τη στιγμή που με έπαιρνε, προχώρησα.Άμα έχει τις προδιαγραφές γιατί όχι!
Όχι, η πληροφορία δεν είναι ίδια. Υπάρχει και στα 4 κανάλια atmos και είναι διακριτή σε κάθε κανάλι. Είναι βέβαια λίγες ακόμα οι ταινίες που να έχουν τόσο ευδιάκριτο τον διαχωρισμό των τεσσάρων καναλιών (πχ η αρχή των expendables 3), και ίσως να μην είναι τόσο απαραίτητη η ύπαρξη 4 atmos.Λέω μήπως δεν είχε διαφορά μόνο με δύο...η πληροφορία ίδια δεν είναι;(+ ότι σκέφτομαι να βάλω μόνο δύο)
εβαλες μυαλο γιαννη και συμμορφωθεικες
Ποια ηχεια ειναι βρε παιδια;
Καλοακουστα,να τα χαιρεσαι!!!!