SVS PB16 & SB16 Ultra

Reaction score
402
  • Like
Reactions: PPG

Reaction score
402
παντως η τιμη του ειναι τοσο, επειδη ειναι ο πρωτος μηνας κυκλοφορειας του svs 16.
ισως τον επομενο μηνα να πεσει η τιμη του σε πιο "λογικα" πλαισια 2500-3000€

Reaction score
2.482
νομιζω θα πεσει καπου εκει.. σε 2-3 μηνες θα γνωριζουμε..
Δεν είναι iPhone που θα πέσει η τιμή στα skroutzoμάγαζα. Θα είναι fixed. Η απλή μέθοδος των τριών, μας λέει πώς θα κοστίζει 2750€ το PB16!! (αν τα 2000$ κοστίζουν 2200€, πόσο κοστίζουν τα 2500$;; ). Aντε να πάει 2900€, λογω αυξημένων μεταφορικών, δασμων, ΦΠΑ, κλπ. το 3500€ ειναι άκυρο νομίζω. Δεν ευσταθει. Θα αλλάξει προς τα κάτω πιστεύω, οταν κυκλοφορήσει επίσημα Ευρώπη.

Στην Αμερική πάντως το 1ο production run εξαντλήθηκε

Reaction score
402
Δεν είναι iPhone που θα πέσει η τιμή στα skroutzoμάγαζα. Θα είναι fixed. Η απλή μέθοδος των τριών, μας λέει πώς θα κοστίζει 2750€ το PB16!! (αν τα 2000$ κοστίζουν 2200€, πόσο κοστίζουν τα 2500$;; ). Aντε να πάει 2900€, λογω αυξημένων μεταφορικών, δασμων, ΦΠΑ, κλπ. το 3500€ ειναι άκυρο νομίζω. Δεν ευσταθει. Θα αλλάξει προς τα κάτω πιστεύω, οταν κυκλοφορήσει επίσημα Ευρώπη.

Στην Αμερική πάντως το 1ο production run εξαντλήθηκε
και εγω αυτο εγραψα.. οτι η τιμη θα ερθει σε πιο λογικα πλαισια οταν κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη
δυστυχως υπαρχει και αλλη γνωστη μεθοδος των τριων... :p

αν τελικα η τιμη ειναι εκει που γραφεις, παμε για power buy..

Reaction score
648
ρε παλικάρια και εγώ το γλυκόκοιτάζω το εργαλείο αλλά μετραω από εδώ μετραω από εκεί αλλα δεν χωράει πουθενά αυτό το θεριό με τις διαστάσεις που έχει, και αντε και το πήραμε και το στριμωξαμε όπου μπορούμε και όπου μας βολευει αν δεν παίξει σωστά :idk:.Πηστευω πως λίγοι έχουν την δυνατότητα να τοποθετήσουν σωστα αυτό το εργαλείο στο χώρο τους.

Reaction score
2.482
Πηστευω πως λίγοι έχουν την δυνατότητα να τοποθετήσουν σωστα αυτό το εργαλείο στο χώρο τους.
Με κλάρκ, μπορείς με άνεση να το τοποθετήσεις σωστά και κυρίως ξεκούραστα!

Πέραν τούτου, σηκώστε χέρι όσοι θέλετε PB13 σε τιμή κοντα στα 1700€. Αν μαζευτουμε 2-3, πιστεύω ότι μπορω να του παζαρέψω του Jan την τιμουλα. Θέλει κανείς ή μόνος μου είμαι.

Αυτός ενδιαφέρεται να είναι μία η αποστολή, διότι τα μεταφορικά είναι πολλά για Ελλάδα, οπότε αν μας τα στείλει όλα με τη μία, τότε πιστευω ότι μπορουμε να την κατεβάσουμε την τιμη.

Power Buy ή Bye-Bye?

Reaction score
402

Reaction score
402
Το ενα rca είναι normal το άλλο inverted. Στο δεύτερο rca (inverted) μπορούμε να βάλουμε το δεύτερο sub;

Last edited:

Reaction score
911
Θα είναι σε διαφορά φάσης.Καλύτερα από την μια έξοδο να δώσεις στα δύο σαμπ.Αφού ρυθμίσεις στάθμες βάλτο να κάνει τα δικά του.Όλα αυτά μέχρι και αν φέρεις κάποιον να σου ρυθμίσει συνολικά το σύστημα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
Οι ενισχυτές που φοράνε δεν είναι οι ίδιοι? ή είναι...και έβαλαν κόφτες στο pb για να μη κάνει βόλτες σε άλλα δωμάτια?:tongue::D:roflmao:
pb16.jpg
sb16.jpg

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276