- Reaction score
- 76.582
Λάθος μάλλον, τα 1000 είναι απο το PB13-SB13.
ανοργανωσιά !!Λάθος μάλλον, τα 1000 είναι απο το PB13-SB13.
Φυσικά και όχι...είμαι ταγμένος αλλού πλέον!Εγώ, ναι. Εσύ, όχι.
και αν δεν μπορείς εσύ Γιάννη μου στείλε σε εμενα τους υπόλοιπους να τονοσουμε την ελληνική αγορά...Αυτά τα "older than 3 years" PB13, τα αγοράζω εγώ στη μισή τιμή για να μην τρέχετε.
Αυτά τα "older than 3 years" PB13, τα αγοράζω εγώ στη μισή τιμή για να μην τρέχετε.
Λαδέμπορες και οι δυο σαςκαι αν δεν μπορείς εσύ Γιάννη μου στείλε σε εμενα τους υπόλοιπους να τονοσουμε την ελληνική αγορά...
Αν και μου χαλαει λιγο το ονειρο, ρωτα έστω για pb 13 ultra.PB16 δεν υπάρχει περίπτωση. Ξεπουλαει τα SVS γιατι σταμάτησε συνεργασία. Οποτε βλέπω 3 PB13 και 1 PB2000.
Αν και δεν ειμαι πολυ ψημμένος για αγορά τώρα, με βάζετε σε σκέψεις. Λοιπον. Περιμένω μέχρι Κυριακή βράδυ, να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και κάνω κρούση στον Jan. Σημειώνω πώς ο καθένας θα αναλάβει να πληρώσει μόνος του, απλά θα φροντίσουμε να είναι μια αποστολή ώστε να τον συμφέρει και αυτόν και εμάς.
Δωρεάνμε τα μεταφορικα τι παιζει συνηθως?
σε παρακαλω μην κοροϊδευεις το κλιψ...
αυτο δεν εχει να κανει με την δυναμη του sub .Αστο με 3ιντσο πηνίο τι να κλάσει? το svs έχει 8ιντσο πηνίο.
Άστον να λέει..αυτός ζει στα σκοτάδια...δεν καταλαβαίνει από ντιζάινσε παρακαλω μην κοροϊδευεις το κλιψ...
ή τους περίσσευε πηνιόσυρμα στις αποθήκεςαυτο δεν εχει να κανει με την δυναμη του sub .
δηλαδη και απο το παρακατω πιστευεις θα ειναι πιο δυνατο γιατι και αυτο 3" εχει.
http://stereointegrity.com/product/hs24-24-subwoofer/
πιστευω οτι εχουν 8" voice coil για λογους θερμοτητας αλλα πιο πολυ για λογους marketing και εντυπωσιασμου.
Όχι Μιχάλη μου , είσαι τελείως λάθος. Οσο μεγαλύτερο πηνίο έχει ένα μεγάφωνο τόσο μεγαλύτερο κινητήρα διαθέτει, αν δε !, συνοδεύεται και από ισχυρό μαγνήτη ακόμα καλύτερα γιατί ο ισχυρός κινητήρας θα έχει και σωστή τροφοδοσία.αυτο δεν εχει να κανει με την δυναμη του sub .
δηλαδη και απο το παρακατω πιστευεις θα ειναι πιο δυνατο γιατι και αυτο 3" εχει.
http://stereointegrity.com/product/hs24-24-subwoofer/
πιστευω οτι εχουν 8" voice coil για λογους θερμοτητας αλλα πιο πολυ για λογους marketing και εντυπωσιασμου.
Άστον να λέει..αυτός ζει στα σκοτάδια...δεν καταλαβαίνει από ντιζάιν
[DOUBLEPOST=1479472478][/DOUBLEPOST]
ή τους περίσσευε πηνιόσυρμα στις αποθήκες