SVS PB16 & SB16 Ultra

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
Αυτά τα "older than 3 years" PB13, τα αγοράζω εγώ στη μισή τιμή για να μην τρέχετε. :laugh:
και αν δεν μπορείς εσύ Γιάννη μου στείλε σε εμενα τους υπόλοιπους να τονοσουμε την ελληνική αγορά...
Λαδέμπορες και οι δυο σας:p:laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259
Εκδούλευση κάνουμε, μην νομίζεις. Πού να τρέχουν τα παιδγιά στα εξωτερικά...:laugh:

Reaction score
245
PB16 δεν υπάρχει περίπτωση. Ξεπουλαει τα SVS γιατι σταμάτησε συνεργασία. Οποτε βλέπω 3 PB13 και 1 PB2000.

Αν και δεν ειμαι πολυ ψημμένος για αγορά τώρα, με βάζετε σε σκέψεις. Λοιπον. Περιμένω μέχρι Κυριακή βράδυ, να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και κάνω κρούση στον Jan. Σημειώνω πώς ο καθένας θα αναλάβει να πληρώσει μόνος του, απλά θα φροντίσουμε να είναι μια αποστολή ώστε να τον συμφέρει και αυτόν και εμάς.
Αν και μου χαλαει λιγο το ονειρο, ρωτα έστω για pb 13 ultra.

Reaction score
402
Ενα antimode θέλω σίγουρα.
Τωρα για pb13 το σκέφτομαι..

Για χώρο 15τμ τι λέτε να είναι καλύτερα (βαθύτερο μπάσο, headroom, μεγαλύτερη ισχύ κτλ)
1) ενα pb16 ultra
2) ενα xtz 3x12
3) δυο pb13 ultra
[DOUBLEPOST=1479411306][/DOUBLEPOST]
με τα μεταφορικα τι παιζει συνηθως?
Δωρεάν

Reaction score
495
δεν θα σου ειναι too much να βαλεις 2 pb13?
εγω παντως με βλεπω να σπρωχνω το r-112sw που εχω κ να παιρνω το pb-2000

Reaction score
495
Ερώτησις... Κατά πόσο θεωρείται αναβάθμιση από klipsch r-112sw σε SVS PB-2000?
Τι κερδίζω τι χάνω? (εκτός ότι το klipsch είναι κλάσεις πιο όμορφο)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Αστο με 3ιντσο πηνίο τι να κλάσει? το svs έχει 8ιντσο πηνίο.
αυτο δεν εχει να κανει με την δυναμη του sub .
δηλαδη και απο το παρακατω πιστευεις θα ειναι πιο δυνατο γιατι και αυτο 3" εχει.
http://stereointegrity.com/product/hs24-24-subwoofer/
πιστευω οτι εχουν 8" voice coil για λογους θερμοτητας αλλα πιο πολυ για λογους marketing και εντυπωσιασμου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
σε παρακαλω μην κοροϊδευεις το κλιψ...
Άστον να λέει..αυτός ζει στα σκοτάδια...δεν καταλαβαίνει από ντιζάιν:p:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1479472478][/DOUBLEPOST]
δηλαδη και απο το παρακατω πιστευεις θα ειναι πιο δυνατο γιατι και αυτο 3" εχει.
πιστευω οτι εχουν 8" voice coil για λογους θερμοτητας αλλα πιο πολυ για λογους marketing και εντυπωσιασμου.
ή τους περίσσευε πηνιόσυρμα στις αποθήκες:o:D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.050
Όχι Μιχάλη μου , είσαι τελείως λάθος. Οσο μεγαλύτερο πηνίο έχει ένα μεγάφωνο τόσο μεγαλύτερο κινητήρα διαθέτει, αν δε !, συνοδεύεται και από ισχυρό μαγνήτη ακόμα καλύτερα γιατί ο ισχυρός κινητήρας θα έχει και σωστή τροφοδοσία.
Η διάμετρος του πηνίου είναι vital στα μεγάφωνα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Οσο μεγαλύτερο το πηνίο τόσο καλύτερος ο έλεγχος . Επίσης αυξάνεται και η ικανότητα πρόσληψης ισχύος που βοηθάει στον έλεγχο . Το κινούμενο διάφραγμα δεν ελέγχεται από το spider ή το surround , αλλά από ρεύματα που στέλνει ο ενισχυτής.
Αν νομίζεις ότι το μεγάλο 18ιντσο είναι καλό επειδή έχει 18 ίντσες κώνο , αλλά μόνο 3 ίντσες πηνίο, είσαι τελείως λάθος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.050
Άστον να λέει..αυτός ζει στα σκοτάδια...δεν καταλαβαίνει από ντιζάιν:p:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1479472478][/DOUBLEPOST]

ή τους περίσσευε πηνιόσυρμα στις αποθήκες:o:D

Σορρυ θα σε στενοχωρήσω και δεν το θέλω. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί ισχυρό woofer , που να κινεί μεγάλο κώνο αξιοπρεπώς χωρίς μεγάλο πηνίο . Απλά δεν γίνεται. Η μεγάλη διάμετρος ορίζει μεγάλη ροπή , που είναι απαραίτητη για τον σωστό έλεγχο του κώνου. Η ροπή είναι δύναμη. Είναι αυτή η δύναμη που επιταχύνει ή φρενάρει μια μάζα. Μικρό πηνίο= μικρή ροπή. END OF STORY GUYS.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan