- Reaction score
- 433
Ξέρουμε αύριο πρωί τι ώρα ξεκινάει η έκθεση;
Ok άκυρο το βρήκα! 09:00...
Γιατί αυτό; Τόσο χάλια;;Τσακιρίδης και Stepcom, διασώθηκαν κάπως..όλοι οι άλλοι ¨πνίγηκαν¨...μεγάλη απογοήτευση η φετινή έκθεση...τα δωμάτια θυμίζουν χώρους υποβρυχίου..και το σκηνικό όλο , ένα σκύλο που κυνηγάει την ουρά του..κρίμα στα Wilson ( με τις διθυραμβικές κριτικές)...και τα Tannoy ..κάπως...
Ξέρουμε αύριο πρωί τι ώρα ξεκινάει η έκθεση;
Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπείρια από εκθέσεις και έχοντας φτιάξει στο μυαλό μου αυτά που περίμενα να δω/ζήσω....ένα έχω να πώ.....Στις 10 και κλείνει στις 8 το βράδυ.
4000 - 4200 euro αν θυμαμαι καλα.......Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα απο αυτα που ακουσα, σε συνάρτηση βεβαια με τα λεφτα που κοστιζουν!
Τα καλυτερα δωματια για τα δικα μου αυτια ηταν: τσακιριδης, ο αιολος και ο θησεας με τα spendor,
τα leema acoustics με hegel νομίζω, και έπαθα πλακα με τα μεγαλα της rois, νομιζω Μινοας? Ποσο κοστίζουν ρε παιδια τα Μινοας, απο τον πανικο ουτε να ρωτησω δεν πρόλαβα!
Στο μεταξυ πολυ Jazz ρε παιδί μου, αλλη μουσικη δεν υπάρχει, την σιχάθηκα!
Ο Αρβανικ είχε πιάσει την κουβέντα με τον Μάρκου κι έπαιζε ...Αστα , δεν τολμούσα να βγω στον διάδρομο...ο εφιάλτης με τα σαξόφωνα!
Τον ρωτούσα αν γέννησαν τα ηχεία του, που είναι σαν γκαστρωμένα στον 8ο μήνα κι αυτός έλεγε ''χαμηλόφωνα'' όπως πάντα , για τα θετικά της pushpull διάταξης μεγαφώνων...Ο Αρβανικ είχε πιάσει την κουβέντα με τον Μάρκου κι έπαιζε ...
Τα καλα συστηματα παιζουν μονο Jazz και κλασσικη.Στο μεταξυ πολυ Jazz ρε παιδί μου, αλλη μουσικη δεν υπάρχει, την σιχάθηκα!