HXOS EIKONA SHOW 2016

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Γιατί σας κάνει εντύπωση το kitsch της Sony;
Δεν προλάβατε τη δεκαετία του 80; :roflmao:
[DOUBLEPOST=1480236619][/DOUBLEPOST]
και ελεγα τι μου θυμιζουν τα καινουργια Rois.........

http://www.pureaudioproject.com/product/trio15tb-open-baffle-speakers/

ποιος ακριβως ηταν ο συνδυασμος rega+magnepan? εννωοω αν γνωριζετε τα μοντελα.
Νομίζω ότι ήταν ο Rega elex και τα Magnepan 0.7.

Reaction score
523
Δε λέτε πάλι καλά που ήταν και αυτά τα sony....
και μετά από ολόκληρη έκθεση έχουμε και για κάτι να μιλάμε....
Μιζέρια στη χρεωκοπημένη ελλάδα φιλαράκια....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654
Στις τηλεοράσεις εντυπωσιάστηκα με τον προβολέα της Benq. Απίστευτη εικόνα και μαύρο κτλ. Δεν περίμενα τόσο καλή εικόνα.
Εγώ διαφωνώ για το μαύρο.

Δεν είδα καλύτερο μαύρο απ' τα προηγούμενα μοντέλα της BenQ.

Reaction score
907
Αυτό το είδατε; Μα τι πράγμα ήταν αυτό!!! :o
Ο ορισμός του κιτς και της γυφτιάς!!! Να στο χαρίζουν και να ντρέπεσαι να το βάλεις σπίτι σου...
Μα ποιος ενέκρινε να μπει στην παραγωγή αυτό το πράμα και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται; Στους ρομά; :tongue:
Απορώ τι καπνίζουν εκεί στην Sony...

Μια χαρά κοινό έχει. Αποκτάς μίνι κλαμπ σε μικρό χώρο. Ότι πρέπει για φοιτητομαζώξεις κλπ.

Reaction score
62
Παιδιά, Με την υπόθεση του Πάρκινγκ τι γίνεται? Να το πάρω το ρίσκο και να πάω με αυτοκίνητο?

Reaction score
147
Απόντες οι Sonus hifi (Sonus faber, audio research, aka Σάκης Χατζηδημητρίου) Golden acoustics (είχαν πάντα μεγάλο δωμάτιο τα τελευταία χρόνια), Hi fi power (mcIntosh, furutech κλπ) και ποιοί άλλοι αντιπρόσωποι ;

Reaction score
147
Το ερώτημα είναι αν οι αντιπρόσωποι που δεν συμμετείχαν στην έκθεση δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν (ακόμη χειρότερα) να διαθέσουν το χιλιάρικο για το δωμάτιο ή τα έχουν σπάσει με το περιοδικό ήχος. Δεν θα το μάθουμε ποτέ...

Reaction score
1.187
...επίσης πολύ αξιόλογα ακούστηκαν ( με ένα Airtight ολοκληρωμένο) , τα καινούργια μικρά ηχεία της Quad z-series, αλλά ¨ξεφεύγουν¨...
Πραγματικά αυτά τα ηχεία ήταν πάρα πολύ καλά! Το ribbon tweeter που έχουν κάνει μεγάλη διαφορά! Και φυσικά ο Airtight που τα οδηγούσε «ζωγράφιζε»!!! Κορυφαίος ενισχυτής!!!
Ομως στις 2.500€ που τα τιμολογούν είναι πάρα πολλά! (Και μάλλον θα είναι και κινέζικα, όχι εγγλέζικα)
Με αυτά τα λεφτά σίγουρα τα διάλεγα τα Magnepan MG .7 που έπαιζαν παραδίπλα και ήταν κλάσεις ανώτερα!!!!

Reaction score
147
Εννοείται ότι είναι κρίμα που δεν συμμετείχαν στην έκθεση κάποιοι αντιπρόσωποι. Χρειάζονται όλοι ανεξαιρέτως ! Όχι μόνο για να βλέπουμε και να ακούμε τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν, αλλά πρωτίστως για να υπάρχει ανταγωνισμός σε όφελος μας. Φανταστείτε το σενάριο να επικρατήσουν λίγοι και να αντιπροσωπεύουν από 50 εταιρείες ο καθένας, σκέτα supermarkets !

Reaction score
1.187
Περίμενα να ακούσω και κανενα στημενο atmos αλλα δεν...
Atmos υπήρχε κάτω στο υπόγειο στην αίθουσα που έπαιζαν οι Epson προβολείς! Δεν πήγες;
Κορυφαίο σύστημα home theater με άψογο στήσιμο 14.1 κανάλια με διακοπτικούς ενισχυτές με 300W και 500W ανά κανάλι. Τα δε sub ήταν 21" και έπαιζαν με 2.500 watts!!!

Και πολυθρόνες με bass shaker για να σού τραντάζεται και ο κ*λος με κάθε έκρηξη λες και τα 2.5 KW των sub δεν θα μπορούσαν να σε τραντάξουν.... :o

Reaction score
118
Η "λατέρνα" της Sony ήταν ...κράχτης για να μπεις στο σκοτεινό θάλαμο να απολαύσεις το ταπεινό προβολάκι των ...65 χιλιάδων €.

Reaction score
423
Εμείς βρήκαμε εύκολα πάρκινγκ ,στο στενάκι από πίσω.
Γενικά πάντως εμένα μου άρεσε.
Πιο καλό ήχο είχαν τα μεγάλα δωμάτια, σύμφωνα με τα δικά μου γουστα ξεχωρισαν

Τα Proac με Bryston στη Solid Foundation
Τα Tannoy με Pass στην Audio Evolution
Τα B&W με Classe στην Audio Veterans
YG με Nagra στην Aphrodite vision

Στα μικρά δωμάτια που ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τα μεγάλα μηχανηματα
πιο ωραια ακουστηκαν στα δικά μου αυτια
,
Τα Vienna με Primaluna
Οι Τσακιριδαιοι και με τα δύο συστηματα(Θησέας με Paradigm, Αίολος με Spendor)
Τα Leema με Hegel στη Stepcom

Το Ayazi μου άρεσε και μένα
Θα ήθελα να ακουσω τα Grimm και τα Kii που ηταν σε στατικη επιδειξη οπως προαναφερθηκε
οποτε θα πάω και σήμερα .

Reaction score
1.187
Επειδή δεν τα κατάφερα να πάω, και μάλλον δεν θα τα καταφέρω ούτε αύριο, έχω την εύλογη απορία...

Μετά την τόση κουβέντα που έχει γίνει, κανείς δεν έχει εκφέρει ακόμα άποψη για τα Focal Sopra με τους Mola-Mola.

Κι άλλη απορία:

Τα Kii υπήρχαν στην έκθεση;
Από τα ηχεία που άκουσα εγώ ξεχώρισα:

- Τα B&W 803 D3 καινούργια version του 2016 που έπαιζαν με τους Classé

- Τα Magnepan MG .7 που αν και έπαιζαν με έναν ολοκληρωμένο Rega της πλάκας «ζωγράφιζαν»!!! Προσπαθώ να φανταστώ τι θα έκαναν αν οδηγούντο από κάποιον πιο σοβαρό ενισχυτή.

- Τα νεα Quad και τα Elac. Και τα δύο λόγω των ribbon tweeter που φοράνε κάνουν την διαφορά.

- Και τέλος τα Focal Sopra Nο1 με τους διακοπτικούς ενισχυτές που τα οδηγούσαν έδιναν μακράν τον καλύτερο ήχο στην Εκθεση. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ηχεία, ήχος ξεκούραστος, φυσικότατος που σε καθηλώνει στην θέση σου και δεν θέλεις να σταματήσεις να ακούς. Απίστευτο επίσης το πως τόσο μικρά ηχεία γέμιζαν με τέτοιον όγκο αυτή την μεγάλη αίθουσα! Σίγουρα αν έβαζες κάποιον με δεμένα μάτια να μπει στην αίθουσα να ακούσει θα πίστευε πως έχει κάποια «τέρατα» σε μέγεθος μπροστά του.
Η Focal δίδαξε πάλι!!! Υπάρχει απίστευτη τεχνογνωσία από πίσω τους. Έρευνα και εξέλιξη. Δεν φτιάχνονται τυχαία τέτοια «έργα τέχνης» ούτε μπορεί καμμία βιοτεχνία που αγοράζει έτοιμες OEM μονάδες του εμπορίου και φτιάχνει ηχεία, να πλησιάσει σε τέτοιο αποτέλεσμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon