Sleep
Dr. Jekyll & Mr. Hyde
- Reaction score
- 2.675
Τα Κii ήταν σε στατική επίδειξη.
Τα focal γέμιζαν σχετικά άνετα ένα μεγάλο χώρο.
Τα focal γέμιζαν σχετικά άνετα ένα μεγάλο χώρο.
Τα Κii ήταν σε στατική επίδειξη.
Μη βιάζεσαι , μόλις καταβροχθίσουν το 75ο Άδανα κεμπάπ, θα πάρεις απάντηση.κανείς δεν έχει εκφέρει ακόμα άποψη για τα Focal Sopra με τους Mola-Mola.
Δεν καπνίζουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.Απορώ τι καπνίζουν εκεί στην Sony...
Τα Focal αν και βρισκονταν σε μεγαλη αιθουσα με πολυ κοσμο και βαβουρα, ηταν ευχαριστα.Επειδή δεν τα κατάφερα να πάω, και μάλλον δεν θα τα καταφέρω ούτε αύριο, έχω την εύλογη απορία...
Μετά την τόση κουβέντα που έχει γίνει, κανείς δεν έχει εκφέρει ακόμα άποψη για τα Focal Sopra με τους Mola-Mola.
Κι άλλη απορία:
Τα Kii υπήρχαν στην έκθεση;
Δεν έβγαλες καμια φωτό τα Rois??Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα απο αυτα που ακουσα, σε συνάρτηση βεβαια με τα λεφτα που κοστιζουν!
Τα καλυτερα δωματια για τα δικα μου αυτια ηταν: τσακιριδης, ο αιολος και ο θησεας με τα spendor,
τα leema acoustics με hegel νομίζω, και έπαθα πλακα με τα μεγαλα της rois, νομιζω Μινοας? Ποσο κοστίζουν ρε παιδια τα Μινοας, απο τον πανικο ουτε να ρωτησω δεν πρόλαβα!
Γιατι έβγαλε και ηχεια βάσης η Rois?? Έβγαλες εσύ τουλάχιστον καμια φωτό ? Τουλάχιστον βγάλε αύριο να χαζεύουμε και εμείς....Πρώτη φορα στην εκθεση....γυρισα με αναμεικτα συναισθηματα. Ο χωρος ειχε και εξωτικες κατασκευες και ολοι οι κατασκευαστες ειναι ανθρωποι με μερακι. ωστοσο εξω απο το ξενοδοχειο και στους γυρω δρομους του κεντρου ειδα μια παρακμη. το πρωι που περνας με το αμαξι δεν το αντιλαμβανεσαι ωστοσο το βραδυ με τα ποδια η ατμοσφαιρα ειναι θλιβερη. Ισως δεν ειναι το νημα για να ανοιξουμε αυτην την κουβεντα......
Στην εκθεση καθησα αρκετα σχεδον σε ολους του ελληνες κατασκευαστες και λιγοτερο στα αλλα δωματια. μου αρεσαν τα παρακατω:
-ayazi dac!!απιστευτος ηχος!
- το δωματιο της lab12..... αυτα τα ηχεια της visaton εδεσαν απιστευτα με το συστημα....μου αρεσε παρα πολυ...Μπράβο
- το δωματιο της stepcom με τα μικρα leema ηχεια και τον ενισχυτη της hegel
- τα ενισχυτικα μου ειναι των αδελφων τσακιριδη και αν τα αλλαζα παλι δικα τους θα επερνα οπότε η σταση στον χωρο τους ηταν απαραιτητη.
- ηθελα να ακουσω τα καινουργια ηχεια βασης της roister αλλα δεν τα καταφερα....αλλα ακουσα τον μινωα και μου αρεσε
- truelife, black pearls, geometric harmony και λοιποι ελληνες κατασκευαστες μπραβο σας.
- το δωματιο στο υπογειο και ο ηχος των b&w 800 n ....πολυ καλο και αυτο.
Μπορεί να παω και αυριο για μια τελευταια δοση ....και να καθησω λιγο περισσοτερο να ακουσω το ayazi.
Αυτό το άκουσα και πριν..δεν ξέρω σε τι χώρο ήταν στημένα αλλά πως το δικαιολογείτε?Τα Kii υπηρχαν μονο για οφθαλμολουτρο
Δεν έβγαλες καμια φωτό τα Rois??
Να ήταν μόνο η Sony...Αυτό το είδατε; Μα τι πράγμα ήταν αυτό!!!
Ο ορισμός του κιτς και της γυφτιάς!!! Να στο χαρίζουν και να ντρέπεσαι να το βάλεις σπίτι σου...
Μα ποιος ενέκρινε να μπει στην παραγωγή αυτό το πράμα και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται; Στους ρομά;
Απορώ τι καπνίζουν εκεί στην Sony...
Αυτό το είδατε; Μα τι πράγμα ήταν αυτό!!!
Ο ορισμός του κιτς και της γυφτιάς!!! Να στο χαρίζουν και να ντρέπεσαι να το βάλεις σπίτι σου...
Μα ποιος ενέκρινε να μπει στην παραγωγή αυτό το πράμα και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται; Στους ρομά;
Απορώ τι καπνίζουν εκεί στην Sony...
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Το Ayazi μαζί με το 3R -USB από τα καλύτερα ψηφιακά της έκθεσης. Ειδικά με την προσφορά που τρέχει τις μέρες της έκθεσης, είναι αμαρτία να μην πάρεις κάποιο από τα προιόντα τους.-ayazi dac!!απιστευτος ηχος!
Άκουσα μία συζήτηση που το περιέγραφαν ως μοντέρνο jukebox.Αυτό το είδατε; Μα τι πράγμα ήταν αυτό!!!