HXOS EIKONA SHOW 2016

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.080
Επειδή δεν τα κατάφερα να πάω, και μάλλον δεν θα τα καταφέρω ούτε αύριο, έχω την εύλογη απορία...

Μετά την τόση κουβέντα που έχει γίνει, κανείς δεν έχει εκφέρει ακόμα άποψη για τα Focal Sopra με τους Mola-Mola.

Κι άλλη απορία:

Τα Kii υπήρχαν στην έκθεση;
Υπάρχουν δύο-τρία πραγματάκια που θα μπορούσαν ν'αναφερθούν σχετικά με την εν λόγω ολική παρουσία,μόνο που προσκρούουν πάνω σ'ένα διεκπεραιωτικό ζήτημα...Δεν θα ήταν διαθέσιμα προς οικειοθελή απόσυρση εκ των υστέρων...:sneaky:

Εκείνο δε που ειπώθηκε περί αντίληψης τρομερού χαμηλού από απόσταση 15 μέτρων μπορεί κάλλιστα να ήταν ενισχυμένοι ρυθμοί συντονισμού στις χαμηλές οκτάβες υποηθούμενοι επαγωγικώς από έτερα-ανενεργά τη δεδομένη στιγμή- διαφράγματα χαμηλών και σε συνάρτηση πάντα με τη θέση όπου βρισκόταν ο αυτήκοος...μάρτυς εντός του χώρου.

Last edited:

Reaction score
1.469
Atmos υπήρχε κάτω στο υπόγειο στην αίθουσα που έπαιζαν οι Epson προβολείς! Δεν πήγες;
Κορυφαίο σύστημα home theater με άψογο στήσιμο 14.1 κανάλια με διακοπτικούς ενισχυτές με 300W και 500W ανά κανάλι. Τα δε sub ήταν 21" και έπαιζαν με 2.500 watts!!!

Και πολυθρόνες με bass shaker για να σού τραντάζεται και ο κ*λος με κάθε έκρηξη λες και τα 2.5 KW των sub δεν θα μπορούσαν να σε τραντάξουν.... :o
Που ηταν αυτο???οι epson επαιζαν σε εναν μικρο χωρο με κουρτινες

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Κάποιες επισημάνσεις:

Τα Bryston έπαιζαν με ηχεία της PMC και όχι της Proac.

Κανένα παθητικό ηχείο δεν "ζωγραφίζει" από μόνο του, άρα κάτι θα έκανε και ο ταπεινός rega-κος που δε γέμιζε, είναι η αλήθεια, το μάτι.

Reaction score
1.423
Αξιόλογη προσπάθεια από όλους..αναδείχτηκαν φέτος πολύ οι Έλληνες κατασκευαστές και μπράβο τους.
Focal & αmola-αmola ηχος αδιάφορος ψυχρός και αμουσος παρότι μεγάλος φαν της focal.
B&w σκληρός με πολύ επιθετικά πρίμα.
Avalon υπέροχα φέτος τρομερό ηχείο! one of the best της έκθεσης.
Pmc & briston το έτερο the best...απορείς πώς άπο ένα τέτοιο "επιθετικό"στην όψη ηχείο βγαίνει τόσο ευγενικός ηχος...αέρινα πρίμα..ελεγχομενο μπάσο υπέροχες μεσαίες.
Value for money το σεταπ του βιντεορυθμου με τα magnepan. μπράβο! Μεσαίες για σεμινάριο...
Lema ηχεία & το αστέρι της hegel αποκάλυψη (Όχι για εμένα που τα έχω ξανακούσει) απορείς από που βγαίνει αυτός ο ήχος..!
Elac σταθερή αξία πια...
Lab24 πολύ αξιόλογα μηχανικά..μπράβο στα παιδιά.
Ωραία και τα Vienna Αλλά προτιμούν την κλασική μουσική όπου αποδίδουν τα μέγιστα Κάσο φαίνεται ότι και το torus κάνει δουλειά.
Atc μια άπο τα ίδια και αυτή...σταθερή αξία μεσαίας περιοχής.
Τα Rockport Δυστυχώς ασφυκτιουσαν στα μικρά δωμάτιο το ίδιο και τα wilson οπότε δεν μπορούν να κριθούν σοβαρά.
Cabasse μια άπο τα ίδια Όπως κάθε χρόνο..Δηλαδή τίποτα.
Tidal Όπως κάθε χρόνο...hifi πολυτελείας.
Απο τηλεοράσεις Μόνο oled Και τέλος όλα τα άλλα....ειδικά αυτή που είναι σαν wallpaper κάι γίνεται ένα με τον τοίχο..τρέλλα!
Narga και ηχεία αρκετά καλά, απορώ ομως πως αυτά τα ηχεία με narga καταφέρνουν να φανούν τόσο σκληρά ψηλά...
Metrum dac τόσο αναλογικό Που πολλοί ρώταγαν πιο πικάπ παίζει...χαχα..υπέροχο !
Και το πιο όμορφο έκθεμα κατ'εμέ....το πικαπ της thorens. love at the first site....
Στα μειίον τα δωμάτια "υποβρυχίου" που με 3-4 άτομα μέσα γέμιζαν Και δεν μπορούσες Ούτε νε μπεις...
Και του χρόνου..!

Reaction score
1.559
Egv entypvsiastika
Δίπλα σε αυτό τον χώρο με τις κουρτίνες είχε μια πόρτα,μέσα εκεί ήταν ένας πολύ μεγάλος χώρος όπου είχαν τον laser στημενο και μερικα ακομα ηχεια(14)

Reaction score
1.469
Καλυτερο συστημα τα mola mola με τα focal no 1
Και τα ηχεια αλλα και τα ενισχυτικα ταιριαξαν υπεροχα για εκει
Ειχε φροντιδα χωρου κ ρυθμιση συστηματος οσο γινοταν μεσω amara απο οτι μου πε ο κ χατζησταμου

B&W εξαιρετικα ηχεια

Αυτα τα δυο συστηματα επαιζαν και οτι κομμάτια ζητουσες και αν υπηρχαν στις ψηφιακες συλλογες

Τα μικρα magnepan .7 των 2500€ υπεροχα για τα λεφτα τους τοσο που θα παω να ακουσω και τα μεγαλυτερα στον αντιπρόσωπο

Καλυτερη ελληνικη παρουσια τα ηχεια rois acoustics
τα μεγαλα των 4000€
με καποιους ενισχυτες black pearl τους οποιους δεν γνωριζα

Επισης ενδιαφερον ειχαν τα ηχεια reference 3a τα οποια ειναι παθητικα χωρις ομως παθητικο crossover αν το καταλαβα καλα

Μπραβο στην audio evolution για την παρουσια και τις εκπληκτικες αντιπροσωπειες που εχει
Ειχα μεγαλη περιεργεια για τα martin logan των 20000€
Ομως δεν με κερδισε καποιο συστημα που να σκεφτω θα το ηθελα

Τα επισης εκπληκτικα ηχεια και ενισχυτικα κτλ tidal κτλ της obscure audio απλα δεν ακουγοντουσαν καθολου να το πω?

Ωραιο ηταν που χε νεους ανθρωπους και παιδια 18-20 χρονων που τους αρεσουν οι μουσικες
Και αρκετους ελληνες κατασκευαστες
Επισης η παρουσια της samsung και lg αξιζε μονο και μονο για τα κοριτσια τους...!!!!!!

Το ξενοδοχειο και η περιοχη να σε αντιπροσωπος και να χεις και καναν σοβαρό κατασκευαστη εκει απολυτως ακατάλληλα
[DOUBLEPOST=1480256174][/DOUBLEPOST]
Egv entypvsiastika

Δίπλα σε αυτό τον χώρο με τις κουρτίνες είχε μια πόρτα,μέσα εκεί ήταν ένας πολύ μεγάλος χώρος όπου είχαν τον laser στημενο και μερικα ακομα ηχεια(14)
Ωχ τι μακακας πηγα και τις δυο μερες και δεν πηγα σε αυτον τον χωρο....
Μαλλον ο θεος με φυλαξε καθε εμποδιο για καλο του που να χωρεσω 14 ηχεια τωρα στο χωρο μου...:D:D

Attachments

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.120
Τα ενισχυτικά του Τσακιρίδη με εντυπωσίασαν σε συνδυασμό με το ηχείο σε χρώμα του ξύλου,νομίζω spendor ηταν.Η συμπεριφορά άψογη,οι τιμές γήινες,το μόνο άσχημο ήταν ότι δεν είχαν ένα πικάπ να παίζει...
Το πρόβλημα των μικρών χώρων που ''μπουκώνουν'' με τα μεγάλα hi end συστήματα,θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μα τη πιο χαμηλή ένταση.Οι περισσότεροι είχαν τσιτώσει την ένταση με αποτέλεσμα στη μια ώρα περιήγησης τα αυτιά μας να έχουν κουραστεί.
Σε γενικές γραμμές πάντως και μόνο που γίνεται ακόμα η έκθεση μετά απο 6 χρόνια ανελέητης λιτότητας και κάποιοι αντιπρόσωποι αντέχουν ακόμα θα πρέπει να μας ικανοποιεί.Μια χαρά ήταν..

Reaction score
2.323
Atmos υπήρχε κάτω στο υπόγειο στην αίθουσα που έπαιζαν οι Epson προβολείς! Δεν πήγες;
Κορυφαίο σύστημα home theater με άψογο στήσιμο 14.1 κανάλια με διακοπτικούς ενισχυτές με 300W και 500W ανά κανάλι. Τα δε sub ήταν 21" και έπαιζαν με 2.500 watts!!!

Και πολυθρόνες με bass shaker για να σού τραντάζεται και ο κ*λος με κάθε έκρηξη λες και τα 2.5 KW των sub δεν θα μπορούσαν να σε τραντάξουν.... :o
Αυτο πως μου ξέφυγε? :errwhat:Θα το τσεκάρω σήμερα.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
το περίπτερο ηταν της projecting & sounding art, του Βεγγάλη Λάμπρου.
Έπαιζε με:
epson ls 10500
Stewart curve ήχοπερατη 143 ίντσες
LCR James
surround triad
atmos νομίζω triad
sub James 21"
pro datasat rs20
τελικος datasat 7×300 και ενα ιδιοκατασκευη 500 w στο κανάλι.
η φετινή έκθεση φτωχή, με εξαίρεση του Λάμπρου και ευχαριστούμε για το θέαμα! ο καλύτερος projectoras της εκθεσης ηταν της Sony ο 5000 με τα 65000χιλ €

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.080
Όλο το hi end σε μια εικόνα και τρεις αράδες...
Εμένα πάντως τα φοκάλ δεν μου ακούγονταν ψυχρά..
View attachment 66273
Παραφράζοντας μια διαφημιστική καταχώρηση που εμφανίστηκε στην παρούσα σελίδα:
΄΄Χαιενδ γι αρχάριους-Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε και σεις ένας αξιοσέβαστος χαϊενδικός επενδυτής΄΄
;)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.633
Για όσους δεν έχετε πάει ακόμα και σκέφτεστε που θα αφήσετε το αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο διαθέτει κλειστό πάρκινγκ στο πίσω στενάκι με 5€.

Reaction score
324
και στους γύρω δρόμους βρίσκεις να παρκάρεις άνετα. Η διαχρονική καβάτζα σε αυτή την περιοχή για πάρκινγκ είναι ο δρόμος πίσω από το παρκάκι. Εκεί βρίσκεις πάντα :p

Z

Zdimis

Guest
Μπραβο στους ελληνες οχι για την καταγωγη τους (αυτη δεν την δκαλεγεις) που σε αυτη την θλιβερη οικονομικη πραγματικοτητα δημιουργουν(εβλεπα την γκαμα του μπουλματση geometric harmony κ επαθα πλακα στο site του.)
K δημιουργουν πραγματικα.

1.Atc 40 core amp .Ειλικρινα το συστημα αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σαν σετ.Κ το ακουσα 1 ωρα κεκλεισμενων των θυρων με μουσικες δικες μου καθως αυτος ηταν βασικος λογος επισκεψης 2ης φορας .Ηταν αψεγαδιαστο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon