HXOS EIKONA SHOW 2016

Reaction score
1.187
Αυτό το είδατε; Μα τι πράγμα ήταν αυτό!!! :o
Ο ορισμός του κιτς και της γυφτιάς!!! Να στο χαρίζουν και να ντρέπεσαι να το βάλεις σπίτι σου...
Μα ποιος ενέκρινε να μπει στην παραγωγή αυτό το πράμα και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται; Στους ρομά; :tongue:
Απορώ τι καπνίζουν εκεί στην Sony...

Reaction score
576
Επειδή δεν τα κατάφερα να πάω, και μάλλον δεν θα τα καταφέρω ούτε αύριο, έχω την εύλογη απορία...

Μετά την τόση κουβέντα που έχει γίνει, κανείς δεν έχει εκφέρει ακόμα άποψη για τα Focal Sopra με τους Mola-Mola.

Κι άλλη απορία:

Τα Kii υπήρχαν στην έκθεση;
Τα Focal αν και βρισκονταν σε μεγαλη αιθουσα με πολυ κοσμο και βαβουρα, ηταν ευχαριστα.
Σε καποια φαση που κοιταζα αλλα προιοντα στον χωρο, το κεφαλι μου γυρισε σε ενα εκπληκτικο χαμηλο που εβγαλε για τον ογκο του και μαλιστα στα 15 μετρα περιπου αποσταση !!!
Τα Kii υπηρχαν μονο για οφθαλμολουτρο :idk:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα απο αυτα που ακουσα, σε συνάρτηση βεβαια με τα λεφτα που κοστιζουν!
Τα καλυτερα δωματια για τα δικα μου αυτια ηταν: τσακιριδης, ο αιολος και ο θησεας με τα spendor,
τα leema acoustics με hegel νομίζω, και έπαθα πλακα με τα μεγαλα της rois, νομιζω Μινοας? Ποσο κοστίζουν ρε παιδια τα Μινοας, απο τον πανικο ουτε να ρωτησω δεν πρόλαβα!
Δεν έβγαλες καμια φωτό τα Rois??

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Πρώτη φορα στην εκθεση....γυρισα με αναμεικτα συναισθηματα. Ο χωρος ειχε και εξωτικες κατασκευες και ολοι οι κατασκευαστες ειναι ανθρωποι με μερακι. ωστοσο εξω απο το ξενοδοχειο και στους γυρω δρομους του κεντρου ειδα μια παρακμη. το πρωι που περνας με το αμαξι δεν το αντιλαμβανεσαι ωστοσο το βραδυ με τα ποδια η ατμοσφαιρα ειναι θλιβερη. Ισως δεν ειναι το νημα για να ανοιξουμε αυτην την κουβεντα......

Στην εκθεση καθησα αρκετα σχεδον σε ολους του ελληνες κατασκευαστες και λιγοτερο στα αλλα δωματια. μου αρεσαν τα παρακατω:

-ayazi dac!!απιστευτος ηχος!
- το δωματιο της lab12..... αυτα τα ηχεια της visaton εδεσαν απιστευτα με το συστημα....μου αρεσε παρα πολυ...Μπράβο
- το δωματιο της stepcom με τα μικρα leema ηχεια και τον ενισχυτη της hegel
- τα ενισχυτικα μου ειναι των αδελφων τσακιριδη και αν τα αλλαζα παλι δικα τους θα επερνα οπότε η σταση στον χωρο τους ηταν απαραιτητη.
- ηθελα να ακουσω τα καινουργια ηχεια βασης της roister αλλα δεν τα καταφερα....αλλα ακουσα τον μινωα και μου αρεσε
- truelife, black pearls, geometric harmony και λοιποι ελληνες κατασκευαστες μπραβο σας.
- το δωματιο στο υπογειο και ο ηχος των b&w 800 n ....πολυ καλο και αυτο.

Μπορεί να παω και αυριο για μια τελευταια δοση ....και να καθησω λιγο περισσοτερο να ακουσω το ayazi.
Γιατι έβγαλε και ηχεια βάσης η Rois?? Έβγαλες εσύ τουλάχιστον καμια φωτό ? Τουλάχιστον βγάλε αύριο να χαζεύουμε και εμείς....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Τα Kii υπηρχαν μονο για οφθαλμολουτρο :idk:
Αυτό το άκουσα και πριν..δεν ξέρω σε τι χώρο ήταν στημένα αλλά πως το δικαιολογείτε?
θέλουν τόση δουλειά στο στήσιμο και είναι για μικρό ακροατήριο προκειμένου να μη τα χαντακώσουν με προχειρότητες?:idk:

τα sony τα γουστάρω με τρέλα..είναι φωτό να δείχνεις στη γυναίκα σου και να την απειλείς..:o:roflmao::roflmao:

Α!! έχει και κόκκινο λέιζερ για να παίζει η γάτα:lolsign:
Σαν περιπολικό είναι!

Reaction score
1.187
Πραγματικά είναι απερίγραπτο! Γι αυτό έβαλα την φωτογραφία γιατί αν δεν το δει ο άλλος ότι και να του πεις δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου !

C

chrispo

Guest
Στο δωμάτιο της Stepcom, εύκολα σε ¨ξεγελούσαν¨ με τον απίστευτο ήχο , που έβγαζαν τα μικρά Xero, αλλά από πίσω υπήρχαν το διαμάντι της Hegel, ο H 160 και μία από τις καλύτερες παγκοσμίως ψηφιακές πηγές , το Mohican cdp της Hegel ( ΦΟΒΕΡΟ cdp με 44.1 kHz δειγματολειψία μόνο).

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Ο ορισμός του κιτς και της γυφτιάς!!! Να στο χαρίζουν και να ντρέπεσαι να το βάλεις σπίτι σου...
Μα ποιος ενέκρινε να μπει στην παραγωγή αυτό το πράμα και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται; Στους ρομά; :tongue:

Να ήταν μόνο η Sony...
Και η Samsung έχει βγάλει τέτοια αηδία.
Μέχρι και η Mac Audio...

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.197

Για τους Τζαπωνεζους το εβγαλε που βαζουν νεον λαμπες στα οχήματα τους:D

C

chrispo

Guest
...επίσης πολύ αξιόλογα ακούστηκαν ( με ένα Airtight ολοκληρωμένο) , τα καινούργια μικρά ηχεία της Quad z-series, αλλά ¨ξεφεύγουν¨...

Reaction score
233
-ayazi dac!!απιστευτος ηχος!
Το Ayazi μαζί με το 3R -USB από τα καλύτερα ψηφιακά της έκθεσης. Ειδικά με την προσφορά που τρέχει τις μέρες της έκθεσης, είναι αμαρτία να μην πάρεις κάποιο από τα προιόντα τους.

Σε ένα άλλο σημείο που στάθηκα, είναι το software player MUSIChi.

Τι διαμαντάκι είναι αυτό? Μίλησα και λίγο με τον προγραμματιστή του και μου έκανε μια μικρή επείδηξη. Το πρόγραμμα τα σπάει. Φουλ παραμετροπιήσημο, δεν χάνει τίποτα, εξαιρετικό search και άνευ προηγουμένου διαχείρηση βιβλιοθήκης.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.633
Άκουσα μία συζήτηση που το περιέγραφαν ως μοντέρνο jukebox. :D

Είναι για πάρτι και για καραόκε οπότε η αισθητική είναι ανάλογη...

Πάντως αν είσαι αφηρημένος για πλάκα το περνάς για πλυντήριο και τραβάς το woofer για να βάλεις ρούχα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon