- Reaction score
- 35.878
hallooo , να μαι κι εγω !
καπως ετσι, σχεδον επιδειξιας ενα πραμα!!
Εννοείς εντυπώσεις από την κουβέντα μας εδώ μέσα. Αμαφού δεν κατέβηκες.Να σας πω κι εγω εντυπωσεις, αν και φετος , για πρωτη φορα μετα απο πολλα πολλα (περιπου 15-20 χρονια ) δεν καταφερα να παω στην εκθεση???
Το ποιός μοιράζει χαρακτηρισμούς επί προσωπικού, οφείλεις με νηφαλιότητα να το επανεκτιμήσεις.Αν το να βρίζεις είναι ο τρόπος σου, για να φευγεις από δύσκολες θέσεις...σεβαστό
Τζάμπα γράφεις αν θες γνώσεις.Κωστα, αν η προσπάθεια μου να σε κάνει να ξεκολλήσεις λίγο το κεφάλι σου, και να πάς παρακάτω και τις γνώσεις σου αλλά και να μοιρασεις κάποιες από αυτές και σε μάς που δεν γνωρίζουμε...(μιλάω για μένα),
Παρερμηνευεται από εσένα θελημένα ή άθελα σου....τότε μάλλον τσαμπα καθομαι και γραφω....
Χιουμοριστικό παραλειπόμενο: Οι αφοι Τσακιρίδη είχαν τοποθετήσει στο πάτωμα του δωματίου ένα διακοσμητικό σασί με διαρρεόμενη από ρεύμα λάμπα 100 TH για να φτιάξουν ατμόσφαιρα.Επισκέπτης ρώτησε απορημένος πού βρισκόταν το άλλο μέλος του υποτιθέμενου ζεύγους μονομπλοκ .
Το χειμώνα όμως ανάγονται και σε εντυπωσιακά θερμαντικά σώματα.Τί να σου χρησιμεύουν τα...καυσόξυλα τότε...Μου θυμίζει τα νιάτα μου το σκηνικό.
Χρόνια είχα για χρήση λαμπατερ μία 211.
Συχνά την άλλαζα με μία 845.
Κι όχι ότι κι ότι λάμπες, μιλάμε για πανάκριβα τεμάχια..
Βλαμμένα παιδιά ήμασταν. Πάλι καλά να λες..
Πολλές, δεν είναι μικρός κατάλογος..Εντοπισε κανείς hi fi συστηματα που να παράγονται στην Ευρωπη?
Όπως?πες μερικα παραδείγματα αν θέλεις.Μιλάω για συσκευές ως 1000 ευρώ βέβαια,γι αυτό τόνισα το hi fi.Πολλές, δεν είναι μικρός κατάλογος.
Μιλάω γενικά, όχι μονο για την έκθεση.
Όχι, δεν γνωρίζω.Όπως?πες μερικα παραδείγματα αν θέλεις.Μιλάω για συσκευές ως 1000 ευρώ βέβαια,γι αυτό τόνισα το hi fi.
Απορω ...
...ζουμάκι [ΣΣ:υποκοριστικόν της...μεγέθυνσης;]
...
Το ταξιδι των ηλεκτρονιων στο κενο δεν ειναι παιξε γελασε
Το ταξίδι στο κενό γενικώς δεν είναι παίξε-γέλασε.Κάποιες ψυχές φαίνεται να πασχίζουν ατελείωτα με αυτό...Ζαλιστηκα!