Γρίφοι

Reaction score
25.924
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΠΑΓΓΑΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕΝΕΙ

ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ......:D:D:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.823
Μολις εριξα δυο κλωτσιες στον διαδρομο γυμναστικης που εχω σπιτι !
Τα ρούχα... λερώθηκαν; :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.379
Ποιος έχει δικαίωμα ban στον xfader? Πληρώνω όσο όσο, αυτός είναι αδιόρθωτος :laugh:

Reaction score
2.248
Τι να σου κάνει ο Βολιώτης? Εδώ σαν ναυτικοί να το βρούμε.

'Εχουμε ένα κόντρα ρεύμα ίσο με τους κόμβους μας.
Όσο μου ανεβάζεις στροφές άλλο τόσο το ρεύμα δυναμώνει.
Μου τερματίζεις την μηχανή στις 110 και από κάτω μου λες ότι πάμε με 16 knots και εγώ επάνω βλέπω το speedlog στους 16 και το doppler στο 0. Δηλαδή το κόντρα στα 16 και ταχύτητα 0

Όσο για το "αεροπλάνο", θα το ονομάσουμε αεροπλάνο όταν καταφέρει να απογειωθεί και χάσει κάθε επαφή με το έδαφος. (Δηλαδή όταν η άντωση γίνει μεγαλύτερη από το βάρος του). Αλλά επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει πάνω σε αυτού του παραδείγματος ιμάντα θα παραμείνει ένας τεράστιος ενεργοβόρος και θορυβώδης απορροφησητήρας. :D

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.063
Ενταξει.
Βαλτε στο youtube "mythbusters airplane on a conveyor belt" και δειτε μερικα βιντεο.
Οσοι αντεχετε βαλτε και airplane on a conveyor belt complete physics. Ειναι κανα 40λεπτο.

Reaction score
17.284
ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ 22 ΕΦΟΣΟΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΟ 2Χ10.

ΔΗΛ 1+10=11 Χ2=22.
Δεν χρειάζεται παρένθεση, ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση έχουν πάντα προτεραιότητα από την πρόσθεση/αφαίρεση.

Reaction score
17.284
Εμένα πάντως το μόνο που μου φαίνεται ότι θα επηρεάσει ελάχιστα την απογείωση του αεροπλάνου από τον ιμάντα, είναι η αυξημένη τριβή των τροχών στα ρουλεμάν, και πάνω ίσως στον ιμάντα, αφού περιστρέφονται με διπλάσια γωνιακή ταχύτητα σε σχέση με το έδαφος. Αλλά η αύξηση αυτή είναι πολύ μικρή για να εμποδίσει την απογείωση του αεροπλάνου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1