Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.180

Εντομεταξυ το απόγευμα το συζητουσα το nordkap βλέποντας αυτή την κρουαζιερα που σε παει πανω στο παγωμενο tiksi (-39 εχει τωρα)
http://visityakutia.com/yakutsk-tiksi-lena-river-cruise/
μου ηρθε στο μυαλο η παρομοια που σε παει bergen στο tromso και από κει οδικος nordkap!
ταξιδαρα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Θα γούσταρα μια βόλτα με οδηγό τον Ζιζικ ......και εμένα συνοδηγό.....ναχω πάρει και τα Vomex μου 1 ωρα πριν :D
Η εστω με τον Κρις Χαρις :rolleyes:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.886
Θα γούσταρα μια βόλτα με οδηγό τον Ζιζικ ......και εμένα συνοδηγό...
Όχιιιιιι, ο Κεφάλας συνοδηγός! 8-)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
Γιατί μανίτσα μου; Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν απαγορευόταν; :p

melina

Cargo 200
Reaction score
42.918
Γιατί μανίτσα μου; Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν απαγορευόταν; :p
Σωστά τα ΙΧ μόνο και δεν υπήρχαν κατάλοιπα από παλιά.
Οπως και με τα περισσότερα θέματα στη χώρα έτσι κι αυτό έχει να κάνει με αυτό που λέμε κεκτημένο και μακρόπνοος σχεδιασμός.
Πόσο % των ΙΧ στην Αθήνα θα είναι πετρελαιοκίνητα μέχρι τότε; Πρέπει να αρχίσει να κόβει από σήμερα την ανανέωση του στόλου σε πετρέλαιο αν θέλει να πετύχει. Δεν μπορεί να πάει το 2024 με 80% του στόλου πετρέλαιο και να τους πει την επόμενη χρονιά βάλτε στο...γκαράζ σας :D
Και τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη δέσμευση την πήρε ο Δήμαρχος, ο Καμίνης. Μηδενική πρακτική αρμοδιότητα έχει ο Δήμαρχος στο θέμα....εκτός αν απλά ανακυρήξει το δήμο Αθηναίων "αποπετρελαιοποημένη ζώνη" :rolleyes:

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.180
To celebrate the 40th year of operation at a Romanian factory, Ford tapped Simone Tempestini, the country’s two-time rally champion, to give the plant a birthday gift many wouldn’t soon forget. To accomplish this, Tempestini took a Fiesta R5 rally car through the gates of the Craiova production plant.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.180

Η μεγάλη παρουσίαση έγινε στα Ferrari World Finals στη Daytona. Και το νέο μοντέλο ήρθε. Το νέο όπλo για το Ferrari international Challenge για πελάτες. Η 488 Challenge είναι το έκτο μοντέλο στη σειρά. Για το 2017 και την 25η επέτειο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.580
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan