Ομαδική αγορά SVS

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.618
Ειναι δυνατο σε τερμα ενταση (0 volume) να μου δινει περιπου 90db σε 17- 20-30-40hz ?? Ανεξαρτητως χωρου, απο τη στιγμη που στο data bass δεν πεφτει πουθενα κατω απο 100 ?
Δώσε gain απο τα levels. Πού είναι το level του ενισχυτή του sub;

Αν τα sine waves είναι γραμμένα χαμηλά και μετά παίξεις ταινία, μπορεί να κλάψεις.

Reaction score
245
Δώσε gain απο τα levels. Πού είναι το level του ενισχυτή του sub;

Αν τα sine waves είναι γραμμένα χαμηλά και μετά παίξεις ταινία, μπορεί να κλάψεις.
Το level του sub στον ενισχυτη ειναι στο 0, το volume του sub εξισου στο 0.
Καποια πατατα εχω κανει, γτ το earthquake μου που ειναι 10'' βρονταει πολυ πιο δυνατα σ αυτες τις ρυθμισεις.
Καπου εχω κανει λαθος.
Ενα διακοπτη που εχει απο πισω, για το σημα μαλλον που παιρνει απο τον ενισχυτη εχει δυο θεσεις. normal & high. που το βαζουμε αυτο?

Reaction score
245
Εχει καποιο κυκλωμα προστασιας, δηλαδη σε περιπτωση που υπερθερμανθει ή υπεροδηγηθει να σταματησει τη λειτουργεια του για να μη παθει καμια ζημια?

Reaction score
245
ταινια εβαλες να δεις τι κανει?
Οσο προλαβα αποσπασματικα ειδα, ηταν πολυ υποτονικο. Δε γινεται να ειναι τοσο. κατι εχω κανει λαθος.
Θα ασχοληθω περισσοτερο οταν μπορεσω!

Reaction score
2.482
Μακαρι να ειναι αυτο, αλλα δε νομιζω!

surf, εχει κανα κυκλωμα προστασιας?
Τωρα σοβαρα. Φυσικα και έχει κυκλωμα προστασίας το sub, όπως νομίζω όλα τα εμπορικα subwoofer, αλλά νομίζω κάτι κάνεις λάθος. Να είναι η φάση δεν νομίζω, θα το δοκίμασες. To 0 στο sub καλά το έχεις.

Για να καταλαβω καλυτερα. Αν όπως είσαι στημένος και το PB13 παίζει χαμηλα, βγάλεις το καλωδιο RCA και το συνδέσεις στο παλίο σου sub, τοτε το παλίο παίζει πιο δυνατα; Κρατώντας δλδ τις ίδιες ρυθμίσεις στον AVR...

Αν ναι, τότε κοιτα στο PB13, μπας και είναι ενεργοποιημένο καποιο High Pass/Low Pass/ Room Gain comp/ PEQ1/PEQ2.

Πάντως με REW και UMIK, θα μπορούσες να έχεις ορθότερη είκονα, αν όντως είναι προβληματικό το sub.
Σε ποιά περιοχή είσαι είπαμε;

Reaction score
2.482
Πέραν τούτου, αν δεν βρεις ακρη, θα πρότεινα, μιας και εισαι Αθηνα απο ότι ειδα, να φωνάξεις π.χ. τον Καστρουνή να στο καλιμπράρει/ελεγξει και ειμαι σίγουρος που θα ακούσεις άλλο πραγμα!

Reaction score
2.482
Αναμενόμενο ήταν για την audio evolution να κόψει την συνεργασία με SVS (εαν αυτό φυσικά ισχύει) μιας και το 99% των ελλήνων τα φέρνει απο εξωτερικό. Μήπως νομίζουμε ότι αυτοί δεν παρακολουθούν τα forum και να βλέπουν τι γίνεται.
Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Τα φέρνουν απο έξω, διότι εδώ δεν υπήρξε ποτέ στοκ. Οσες φορές πήρα τηλέφωνο και για PB13 νωριτερα και για PB16, ήταν στο "έρχονται". Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά όταν δεν μπορεις να το παρεις από εδω, τότε αναγκαστικά απέξω.

Οι τιμές πάντως θα ήταν ιδιες ή και καλύτερες από Ευρώπη, που σημειωτέον το 3500€ δεν στέκει σε καμία περιπτωση. Υπάρχει γερμανικό καρτέλ από πίσω απο αυτές τις τιμες!

Reaction score
245
Πέραν τούτου, αν δεν βρεις ακρη, θα πρότεινα, μιας και εισαι Αθηνα απο ότι ειδα, να φωνάξεις π.χ. τον Καστρουνή να στο καλιμπράρει/ελεγξει και ειμαι σίγουρος που θα ακούσεις άλλο πραγμα!
Τα εχω προσορινα ολα απενεργοποιημενα (High Pass/Low Pass/ Room Gain comp/ PEQ1/PEQ2).
Εχω μιλησει με το Μανωλη να ερθει, τοσο για να ελεγξει την ομαλη λειτουργια του αλλα και να κανουμε ενα καλιμπραρισμα ολου του συστηματος.

Θα σας πω απο βδομαδα αν τυχον συμβαινει κατι περιεργο!

Reaction score
2.482
Τελικα, βλέπω πως η πιο φθηνή τιμή με ψιλονορμαλ μεταφορικά είναι απο Βουλγαρία με τιμη 2840 περίπου και 160€. Δλδ 3.000€.
Με ψήνει ο ma3stro να πάρουμε. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να με πιέζουν!

Reaction score
245
Τα εχω προσορινα ολα απενεργοποιημενα (High Pass/Low Pass/ Room Gain comp/ PEQ1/PEQ2).
Εχω μιλησει με το Μανωλη να ερθει, τοσο για να ελεγξει την ομαλη λειτουργια του αλλα και να κανουμε ενα καλιμπραρισμα ολου του συστηματος.

Θα σας πω απο βδομαδα αν τυχον συμβαινει κατι περιεργο!
Το subακι σκοτωνει, πρωτη φορα ακουω τοσο καθαρο βαθυ χαμηλο!

***Ας μου πουλησει καιποιο και ενα δευτερο..!!

Reaction score
245
Τελικά που ήταν το πρόβλημα;
Δε ξερω, δε καταλαβα ποτε, με το που ετρεξα το audyssey ξανα ωσ δια μαγειας συντονισε ολο το σαλονι, και αρχισε τα κλοτσωμπουνιδια!! με πολυ προχειρες μετρησεις με το ντεσιμπελομετρο ειδα κατι ομορφα νουμερακια 110-115db !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic