Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

Reaction score
4.327
Παύλο εγώ έχω ένα crown xls 1500 τον χρησιμοποιώ σαν τελικό στα μπροστινά. Γεφυρωμένος δίνει 1550w στα 4Ω. Θεωρείς ότι θα είναι επαρκής; Επίσης καμιά πρόταση για λαστιχένιες βάσεις-πόδια από κάτω;

Reaction score
1.153
θα σε πάω στις πουτ@νες και εσένα...της Άβαντος:p:D:D

πότε έρχεσαι να προλάβουμε?
Δεν έχω ακριβή ημερομηνία ακόμα.Πέραν της πλακός...δεν θέλει βιασύνες.Θα γίνει όπως πρέπει να γίνει όταν γίνει.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Παύλο εγώ έχω ένα crown xls 1500 τον χρησιμοποιώ σαν τελικό στα μπροστινά. Γεφυρωμένος δίνει 1550w στα 4Ω. Θεωρείς ότι θα είναι επαρκής; Επίσης καμιά πρόταση για λαστιχένιες βάσεις-πόδια από κάτω;
εξαρταται απο το ποσο χαμηλα θες να κατεβεις

Reaction score
1.153
Δεν ξέρω ρε συ Γιώργο ούτε το χώρο σου,ούτε πόσο δυνατά ακούς,ούτε τί θεωρείς επαρκές.Βασικότερο όλων βέβαια είναι αν το μεγάφωνο στη συγκεκριμένη καμπίνα "αντέχει".Έχεις τσεκάρει τι παίζει με το excursion?Επίσης η Dayton δίνει power handling 1KW.Πες μου ακριβώς καθαρό όγκο καμπίνας και θα τρέξω ενα sim το απόγευμα.Αν δεν το έχεις ήδη κάνει,κατέβασε το unibox και "παίξε " κι εσύ.Απ'τον Νταχάρη δεν περιμένω και πολλά..ένα πρωινό φάγαμε παίζοντας με το unibox αλλά...ανεπίδεκτος μαθήσεως...
Για ποδαρικά...ξέρω γω..λαστιχένιο πόδι με πάσο σαν αυτά που έχουν τα πλυντήρια από κάτω ή κάτι αντίστοιχο.Στο sub του κολλητού μου βάλαμε κάτι πόδια από Samson ηχεία που έκατσαν κουτί.

Α ναι και αυτό με το hpf που αναφέρει ο Μιχάλης είναι θέμα αν θες να κατέβεις στα teens.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.988
daharis κανονισε θα ανεβω και εγω μαλλον στις γιορτες .
μαυτη την κρυσταλιερα και στο καινουργιο σπιτι μαυτην θα παλευεις?
Έλα..έλα.. εσένα σε ξέρει και σε έχει για ήρεμο..ότι ζημιά γίνει στον άλλο θα τα ρίξουμε:angel::p:roflmao:

Reaction score
4.327
o crown λενε οτι εχει hpf roll off στα 20 hz.
Μιχάλη το hpf θα μπει (θα γίνουν δοκιμές βασικά στις τιμές) από το minidsp. Λες να υπάρχει bottleneck από τον crown για τιμές κάτω από τα 20hz?

Reaction score
1.153
Έλα..έλα.. εσένα σε ξέρει και σε έχει για ήρεμο..ότι ζημιά γίνει στον άλλο θα τα ρίξουμε:angel::p:roflmao:
Καλά...παίξτε εσείς με τα κλαπατσίμπανα κι εγώ θα κάνω burgers στην κουζίνα.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Καλά...παίξτε εσείς με τα κλαπατσίμπανα κι εγώ θα κάνω burgers στην κουζίνα.
ο Μιχάλης δεν τρώει...ντρέπεται:p:roflmao::roflmao:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ο Μιχάλης δεν τρώει...ντρέπεται:p:roflmao::roflmao:
burger απο τον paul τρωω
[DOUBLEPOST=1481280980][/DOUBLEPOST]
Μιχάλη το hpf θα μπει (θα γίνουν δοκιμές βασικά στις τιμές) από το minidsp. Λες να υπάρχει bottleneck από τον crown για τιμές κάτω από τα 20hz?
ετσι λενε τα αμερικανακια.
I've used the Crown XLS1500 and currently use the Berry nu3000. I have powered sealed subs and my current UXL ported sub with both amps. I really could not tell one from the other. I did the fan swap on the Berry 3000 and it is as quite as the Crown was. The only real reason I switched was to gain more sub 20hz with the Berry. The Crown has a factory HPF with a steep rolloff @ 20hz.

Reaction score
4.327
Όμως από την άλλη και οι inuke που είδα λίγο το software δεν μπορείς να βάλεις τιμή κάτω από τα 20hz αν χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά το dsp τους

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Δεν ξέρω ρε συ Γιώργο ούτε το χώρο σου,ούτε πόσο δυνατά ακούς,ούτε τί θεωρείς επαρκές.Βασικότερο όλων βέβαια είναι αν το μεγάφωνο στη συγκεκριμένη καμπίνα "αντέχει".Έχεις τσεκάρει τι παίζει με το excursion?Επίσης η Dayton δίνει power handling 1KW.Πες μου ακριβώς καθαρό όγκο καμπίνας και θα τρέξω ενα sim το απόγευμα.Αν δεν το έχεις ήδη κάνει,κατέβασε το unibox και "παίξε " κι εσύ.Απ'τον Νταχάρη δεν περιμένω και πολλά..ένα πρωινό φάγαμε παίζοντας με το unibox αλλά...ανεπίδεκτος μαθήσεως...
Για ποδαρικά...ξέρω γω..λαστιχένιο πόδι με πάσο σαν αυτά που έχουν τα πλυντήρια από κάτω ή κάτι αντίστοιχο.Στο sub του κολλητού μου βάλαμε κάτι πόδια από Samson ηχεία που έκατσαν κουτί.

Α ναι και αυτό με το hpf που αναφέρει ο Μιχάλης είναι θέμα αν θες να κατέβεις στα teens.
σε καμάρωνα όλο χάζι βρε..και μου τρέχαν τα σάλια...ατιμούτσικο:p:D

:offtopic:
Παίδες..παραγγέλνω τον μπέρρυ...καταλήξαμε έτσι? μη μου πείτε για για συχνότητες μετά...πίσω και σας έφαγα:smg:

• Like
Reactions: PPG

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Όμως από την άλλη και οι inuke που είδα λίγο το software δεν μπορείς να βάλεις τιμή κάτω από τα 20hz αν χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά το dsp τους
το dsp δεν κατεβαινει , ομως κατεβαινει ο ενισχυτης .

Reaction score
4.327
ναι το επιβεβαίωσα με e-mail:
All of our amplifiers are Professional Audio amplifiers and are rated down to 20Hz. There is an 18dB per octave rolloff beginning at 20Hz. It will pass lower frequencies but they will be diminished.

Για τον crown

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957