- Reaction score
- 4.327
Παύλο εγώ έχω ένα crown xls 1500 τον χρησιμοποιώ σαν τελικό στα μπροστινά. Γεφυρωμένος δίνει 1550w στα 4Ω. Θεωρείς ότι θα είναι επαρκής; Επίσης καμιά πρόταση για λαστιχένιες βάσεις-πόδια από κάτω;
Δεν έχω ακριβή ημερομηνία ακόμα.Πέραν της πλακός...δεν θέλει βιασύνες.Θα γίνει όπως πρέπει να γίνει όταν γίνει.θα σε πάω στις πουτ@νες και εσένα...της Άβαντος
πότε έρχεσαι να προλάβουμε?
εξαρταται απο το ποσο χαμηλα θες να κατεβειςΠαύλο εγώ έχω ένα crown xls 1500 τον χρησιμοποιώ σαν τελικό στα μπροστινά. Γεφυρωμένος δίνει 1550w στα 4Ω. Θεωρείς ότι θα είναι επαρκής; Επίσης καμιά πρόταση για λαστιχένιες βάσεις-πόδια από κάτω;
Δεν ξέρω ρε συ Γιώργο ούτε το χώρο σου,ούτε πόσο δυνατά ακούς,ούτε τί θεωρείς επαρκές.Βασικότερο όλων βέβαια είναι αν το μεγάφωνο στη συγκεκριμένη καμπίνα "αντέχει".Έχεις τσεκάρει τι παίζει με το excursion?Επίσης η Dayton δίνει power handling 1KW.Πες μου ακριβώς καθαρό όγκο καμπίνας και θα τρέξω ενα sim το απόγευμα.Αν δεν το έχεις ήδη κάνει,κατέβασε το unibox και "παίξε " κι εσύ.Απ'τον Νταχάρη δεν περιμένω και πολλά..ένα πρωινό φάγαμε παίζοντας με το unibox αλλά...ανεπίδεκτος μαθήσεως...Παύλο εγώ έχω ένα crown xls 1500 τον χρησιμοποιώ σαν τελικό στα μπροστινά. Γεφυρωμένος δίνει 1550w στα 4Ω. Θεωρείς ότι θα είναι επαρκής; Επίσης καμιά πρόταση για λαστιχένιες βάσεις-πόδια από κάτω;
Έλα..έλα.. εσένα σε ξέρει και σε έχει για ήρεμο..ότι ζημιά γίνει στον άλλο θα τα ρίξουμεdaharis κανονισε θα ανεβω και εγω μαλλον στις γιορτες .
μαυτη την κρυσταλιερα και στο καινουργιο σπιτι μαυτην θα παλευεις?
Μιχάλη το hpf θα μπει (θα γίνουν δοκιμές βασικά στις τιμές) από το minidsp. Λες να υπάρχει bottleneck από τον crown για τιμές κάτω από τα 20hz?o crown λενε οτι εχει hpf roll off στα 20 hz.
Καλά...παίξτε εσείς με τα κλαπατσίμπανα κι εγώ θα κάνω burgers στην κουζίνα.Έλα..έλα.. εσένα σε ξέρει και σε έχει για ήρεμο..ότι ζημιά γίνει στον άλλο θα τα ρίξουμε
ο Μιχάλης δεν τρώει...ντρέπεταιΚαλά...παίξτε εσείς με τα κλαπατσίμπανα κι εγώ θα κάνω burgers στην κουζίνα.
burger απο τον paul τρωωο Μιχάλης δεν τρώει...ντρέπεται
ετσι λενε τα αμερικανακια.Μιχάλη το hpf θα μπει (θα γίνουν δοκιμές βασικά στις τιμές) από το minidsp. Λες να υπάρχει bottleneck από τον crown για τιμές κάτω από τα 20hz?
σε καμάρωνα όλο χάζι βρε..και μου τρέχαν τα σάλια...ατιμούτσικοΔεν ξέρω ρε συ Γιώργο ούτε το χώρο σου,ούτε πόσο δυνατά ακούς,ούτε τί θεωρείς επαρκές.Βασικότερο όλων βέβαια είναι αν το μεγάφωνο στη συγκεκριμένη καμπίνα "αντέχει".Έχεις τσεκάρει τι παίζει με το excursion?Επίσης η Dayton δίνει power handling 1KW.Πες μου ακριβώς καθαρό όγκο καμπίνας και θα τρέξω ενα sim το απόγευμα.Αν δεν το έχεις ήδη κάνει,κατέβασε το unibox και "παίξε " κι εσύ.Απ'τον Νταχάρη δεν περιμένω και πολλά..ένα πρωινό φάγαμε παίζοντας με το unibox αλλά...ανεπίδεκτος μαθήσεως...
Για ποδαρικά...ξέρω γω..λαστιχένιο πόδι με πάσο σαν αυτά που έχουν τα πλυντήρια από κάτω ή κάτι αντίστοιχο.Στο sub του κολλητού μου βάλαμε κάτι πόδια από Samson ηχεία που έκατσαν κουτί.
Α ναι και αυτό με το hpf που αναφέρει ο Μιχάλης είναι θέμα αν θες να κατέβεις στα teens.
το dsp δεν κατεβαινει , ομως κατεβαινει ο ενισχυτης .Όμως από την άλλη και οι inuke που είδα λίγο το software δεν μπορείς να βάλεις τιμή κάτω από τα 20hz αν χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά το dsp τους