Τηλεοράσεις LG OLED

Reaction score
1
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τηλεόραση LG με τεχνολογια OLED.
Τι πιστεύετε; Έχετε παρόμοιες εμπειρίες;

Συγκεκριμένα έχω δει μοντέλο LG 55E6V OLED.

Ευχαριστώ
Dim

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
παρελαβα το Σαββατο την 910V και εχω μεινει αφωνος... δεν εχει νοημα να αγορασεις led μετα απο την ελευση των Oled αν θελεις σοβαρη εικονα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη τηλεόραση συνολικά απ' την Ε6. Σε hd είναι με άνεση η κορυφαία τηλεόραση της αγοράς.
Σε uhd μπορεί να υστερεί στα πολύ φωτεινά highlights απ' τις νέες led, αλλά και πάλι στα χαμηλά "γράφει".
Είμαι κάτοχος της c6 κι έχω "δουλέψει" την b6. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής της Ε6 για τα επιπλέον που δίνει (3d κι ηχομπάρα σε σχέση με την b6, ηχομπάρα σε σχέση με την c6).
Σε κάθε περίπτωση την περίοδο του Black Friday τα public την προσέφεραν σε καταπληκτική τιμή (2000 € την 55άρα).

ryk

Reaction score
925
Έχω βάλει και γω στο μάτι την 55Β6V, αλλά πολλά τα λεφτά.
Αλήθεια, έχει προνοήσει κανείς να πάρει μέτρα κατά μιας πτώσης (π.χ. από ατύχημα, κατά λάθος κτλ.) μιας τέτοιας τηλεόρασης; Τι προτείνετε;

Reaction score
1
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη τηλεόραση συνολικά απ' την Ε6. Σε hd είναι με άνεση η κορυφαία τηλεόραση της αγοράς.
Σε uhd μπορεί να υστερεί στα πολύ φωτεινά highlights απ' τις νέες led, αλλά και πάλι στα χαμηλά "γράφει".
Είμαι κάτοχος της c6 κι έχω "δουλέψει" την b6. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής της Ε6 για τα επιπλέον που δίνει (3d κι ηχομπάρα σε σχέση με την b6, ηχομπάρα σε σχέση με την c6).
Σε κάθε περίπτωση την περίοδο του Black Friday τα public την προσέφεραν σε καταπληκτική τιμή (2000 € την 55άρα).
To G μοντέλο της LG που αναμένεται σε 2-3 μήνες στην Ελλάδα τι διαφορές έχει;; Η διαφορά βέβαια στην τιμή θα είναι τεράστια (μου είπαν οτι θα ξεκινάει η 65αρα από 10 χιλιάδες).

Σε ευχαριστώ πολύ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Το g μοντέλο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα θα θεωρείται περσινό. Λογικό σε 20 ημέρες στο Las Vegas η LG θα ανακοινώσει τις νέες σειρές.

Reaction score
1
Το g μοντέλο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα θα θεωρείται περσινό. Λογικό σε 20 ημέρες στο Las Vegas η LG θα ανακοινώσει τις νέες σειρές.
Έχεις πληροφόρηση για το αν θα έχει ουσιαστικές διαφορές στην εικόνα από το Ε μοντέλο;

Reaction score
27
Κοίτα αυτές τις μέρες δίνει το Πλαίσιο την B55 μαζί με το Xbox One S στα 1999 ευρώ...
Σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο (η Β55 αν δεν σε καίει το 3D φοράει το ίδιο πάνελ με την Ε55 που είναι πολύ ακριβότερη)...
Αν τώρα περιμένεις την καινούρια σειρά (που πιστεύω ότι θα έχει μόνο βελτιώσεις στα σημεία και όχι κάτι τρομερό από την στιγμή που η Β55 έχει και HDR και Dolby Vision) εκεί θα πρέπει να πληρώσεις την ...καινουργίλα κάνα χιλιάρικο ακόμα, εκτός και αν περιμένεις του χρόνου το Νοέμβρη το επόμενο Black Friday...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan