Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σ ευχαριστώ! Καλορίζικη!παρελαβα το Σαββατο την 910V και εχω μεινει αφωνος... δεν εχει νοημα να αγορασεις led μετα απο την ελευση των Oled αν θελεις σοβαρη εικονα
To G μοντέλο της LG που αναμένεται σε 2-3 μήνες στην Ελλάδα τι διαφορές έχει;; Η διαφορά βέβαια στην τιμή θα είναι τεράστια (μου είπαν οτι θα ξεκινάει η 65αρα από 10 χιλιάδες).Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη τηλεόραση συνολικά απ' την Ε6. Σε hd είναι με άνεση η κορυφαία τηλεόραση της αγοράς.
Σε uhd μπορεί να υστερεί στα πολύ φωτεινά highlights απ' τις νέες led, αλλά και πάλι στα χαμηλά "γράφει".
Είμαι κάτοχος της c6 κι έχω "δουλέψει" την b6. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής της Ε6 για τα επιπλέον που δίνει (3d κι ηχομπάρα σε σχέση με την b6, ηχομπάρα σε σχέση με την c6).
Σε κάθε περίπτωση την περίοδο του Black Friday τα public την προσέφεραν σε καταπληκτική τιμή (2000 € την 55άρα).
Έχεις πληροφόρηση για το αν θα έχει ουσιαστικές διαφορές στην εικόνα από το Ε μοντέλο;Το g μοντέλο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα θα θεωρείται περσινό. Λογικό σε 20 ημέρες στο Las Vegas η LG θα ανακοινώσει τις νέες σειρές.