βοηθεια για επιλογη 4κ απο πλαισιο

Reaction score
1
καλησπερα παιδες.μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια που ακομα συνεχιζεται απο την lg σημερα μετα απο απανωτα τηλεφωνηματα με ενημερωσαν οτι θα μου πιστωσουν το ποσο της παλιας τηλεορασης για την αγορα νεας.τωρα θελω βοηθεια για επιλογη νεας..επειδη το ποσο ειναι 850 ευρω δε θελω να ξεφυγω απο τα 1000 ευρω.ειδα στο πλαισιο σημερα την lguh750v αξιζει η αγορα της?εχετε καποια αλλη προταση?και μια ερωτηση λογο το οτι ειμαι ασχετος.παρατηρω σε τηλεορασεις φιλων μου οτι η κινηση της εικονας ηταν πιο γρηγορη απο αυτη που εβλεπα εγω στην προηγουμενη 4κ που ειχα.τι παιζει ρολο σε αυτο?τα hz?κατι αλλο?για να καταλαβετε τι λεω ειναι σα να βλεπεις απο κινητο βιντεο 60fps.δε μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.σχωρατε με

Reaction score
2.323
ΟΙ φίλοι σου ειχαν ενεργοποιημένο το true motion! Χάλια λειτουργία κατ εμε, κανει την κινηση αφύσικη!

Reaction score
1
ΟΙ φίλοι σου ειχαν ενεργοποιημένο το true motion! Χάλια λειτουργία κατ εμε, κανει την κινηση αφύσικη!
απ οτι ξερω το truemotion το εχουν μονο οι τηλεορασεις με 100hz πανελ.ειναι αξιοσημειωτη η διαφαρα σε πανελ με 50 και με 100hz;

Reaction score
2.323
Ναι, εχει διαφορα, προς το χειροτερο :tongue: Μπορει να απενεργοποιηθει απο το μενου εικόνας. Για κάνε μια δοκιμη να δεις αν φταιέι αυτο.

Reaction score
1
Ναι, εχει διαφορα, προς το χειροτερο :tongue: Μπορει να απενεργοποιηθει απο το μενου εικόνας. Για κάνε μια δοκιμη να δεις αν φταιέι αυτο.
εννοω αν μια τηλεοραση με 50αρι πανελ ειναι πολυ χειροτερη απο μια με 100αρι πανελ.αξιζουν 200-300 ευρω παραπανω για tv με 100 πανελ αντι για 50?

Reaction score
2.323
To true motion νομίζω οτι δεν εχει σχεση με το refresh rate! Απλά αναμεσα στις σαρώσεις δημιουργει η τηλεόραση αλλη μια εικόνα για να κανει ακόμα πιο ομαλή την μεταβαση απο εικονα σε εικονα. Οι καινουριες τηλεορασεις βγαίνουν ακομα με 50 hz?

Reaction score
1
To true motion νομίζω οτι δεν εχει σχεση με το refresh rate! Απλά αναμεσα στις σαρώσεις δημιουργει η τηλεόραση αλλη μια εικόνα για να κανει ακόμα πιο ομαλή την μεταβαση απο εικονα σε εικονα. Οι καινουριες τηλεορασεις βγαίνουν ακομα με 50 hz?
μαλιστα καταλαβα...κοιτα η τηλεοραση που εγραψα παραπανω σε μια λιστα που εχω δει σε φορουμ λεει οτι εχει πραγματικα 50 hz panel και η lguh770v εχει 100hz panel...τωρα αγιζουν τα 300 ευρα πανω για την 770?εχω μπερδευτει

Reaction score
2.323
Αυτη η διαφορα εχει να κάνει ίσως και με καλύτερης ποιοτητος πανελ σε αλλους τομεις, περα απο τα Hz. Ισως αυτο να δικαιολογει την διαφορα. Αυτο δεν το γνωρίζω ομως, ποιες οι ουσιαστικες διαφορες των πάνελ. Και εγω την 60uh770v εχω, πολυ ικανοποιημένος απο την εικονα της!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan