- Reaction score
- 2.566
Nαι για τον χώρο αυτόν...πίσω σίγουρα, στο πλάι μπορεί να δοκιμάσει αρχικά απορρόφηση, ο πετροβάμβακας τζάμπα είναι που λέει ο λόγος...
Διάχυση στο οπίσθιο προς τον καναπέ τοίχωμα θ'απαιτούσε μεγαλύτερο περιθώριο ως προς την απόσταση του ακροατή.Επιπλέον,οι συνιστώσες από πλευρικές ανακλάσεις που θ'αντιστοιχούσαν στο δεξί ηχείο,θα είχαν ένεκα της εν λόγω διαρρύθμισης...στοχαστική ενεργειακή κατανομή.@ep4nder στην πρώτη ανάκλαση προτείνεις απορρόφηση και όχι διάχυση; Επίσης στον πίσω τοίχο πάλι απορρόφηση;
Ναι.Υπολογισμός RT ανά ζώνη τριτοκτάβας.Αυτο μπορουμε να το βρουμε για δεδομενο χωρο και πως ?
- αυτό το τελευταίο λογικά είναι καλύτερο , και είναι και η πάγια λύση σε κυβικούς χώρους
- To βλέπω , απλά το ανέφερα και σαν δοκιμασμένη λύσηΔεν είναι κύβος ο χώρος του.
Ακόμη ένα θέμα προς σκέψη.Πιθανόν να πάω να ακούσω κάποια άλλα dynaudio για να πάρω μια ιδέα από τον ήχο τους.
Κ ένας από τους βασικούς (Και κατά συνέπεια θα συνεχίζεις να ξοδεύεις χρήματα ακολουθώντας την ασφαλή και καθιερωμένη μέθοδο: "δοκιμή και σφάλμα".
Που μπορεις να κανεις τετοια εκτυπωση;Για τσέκαρε και αυτή τη διαρρύθμιση...οι διαστάσεις είναι οι δικές σου...όπου πίνακες είναι απορροφητικά πάνελ με ηχοδιαπερατό καμβά.![]()
View attachment 67450
![]()
Γενικότερα, σε οποιαδήποτε ασχολία, όποιος θέλει να επανεφεύρει τον τροχό για χάρη του ταξιδιού και της μαθησιακής διαδικασίας, no problem, θα το χαρεί και περισσότερο...αρκεί να έχει να δίνει.Κ ένας από τους βασικούς ()κανόνες της ζωής,μαθαίνω από τα λάθη μου,που πήγε;
Είναι μονόδρομος η επαφή με καλό stereo- να περνάει από ,νταντεύω χώρο ακουστικά,περνάω σε αγορά ενεργού σετ κ όλα θα μ' αρέσουν;
Έτσι νομίζω"ακυρώνεται" μεγάλη μερίδα στο χόμπι μας .
Σε καταστήματα που κάνουν ψηφιακές εκτυπώσεις...google και ρώτα...Που μπορεις να κανεις τετοια εκτυπωση;
Δεν έχω εδώ κ χρόνια αμφιβολία ότι εν αρχή είναι ο χώρος .Γενικότερα, σε οποιαδήποτε ασχολία, όποιος θέλει να επανεφεύρει τον τροχό για χάρη του ταξιδιού και της μαθησιακής διαδικασίας, no problem, θα το χαρεί και περισσότερο...αρκεί να έχει να δίνει.
Στο θέμα μας, η ενασχόληση με τον χώρο για μένα είναι εκ των ων ουκ άνευ, καθώς αφενός εμπεριέχει και αυτή φοβερή ικανοποίηση και ταξίδι, αφετέρου, βελτιώνει την ακουστική εμπειρία, συνεπώς, ναι, για καλό στέρεο όπως λες, είναι απαραίτητη πουπόθεση πλέον. Για κακό έως μέτριο στέρεο όμως, δεν είναι... και εκεί υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν.
Είναι ν'απορεί κανείς,προτεραιότητα του περίφημου ΄΄χόμπι΄΄ αποτελεί η απρόσκοπτη ακρόαση μουσικών έργων,ή...συσκευών;Κ ένας από τους βασικούς ()κανόνες της ζωής,μαθαίνω από τα λάθη μου,που πήγε;
Είναι μονόδρομος η επαφή με καλό stereo- να περνάει από ,νταντεύω χώρο ακουστικά,περνάω σε αγορά ενεργού σετ κ όλα θα μ' αρέσουν;
Έτσι νομίζω"ακυρώνεται" μεγάλη μερίδα στο χόμπι μας .