- Reaction score
- 2.566
Στο νήμα σου φίλε εδώ συζητάμε για διαχύτες...

Α, και για τα Ορίον...
Α, και για τα Ορίον...
Με τιμολόγιο ναι. Γι αυτό είχα μπάτζετ 4000 για να πληρώσω με τιμολόγιο 3000, που είναι στην ουσία το πραγματικό διαθέσιμο ποσό.4700 πληρωτέα;
Δεν σου κανει κάποια έκπτωση;
Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο εσυ ή φίλος σου για να γλυτώσεις ΦΠΑ;
Το καινούριο εχει άλλη χάρη και κυρίως εγγύηση!
Αυτά γιατί η διαφορά Καινούργιου-μεταχειρισμένου κατα τη γνώμη μου δεν ειναι % μεγάλη.
ep4nder σ ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν μπορώ να τα βολέψω με τπτ αυτά τα θηρία. Άσε που μάλλον ερωτεύτηκα τα focus.Στο νήμα σου φίλε εδώ συζητάμε για διαχύτες...
Α, και για τα Ορίον...
Χιουμοράκι ήταν...ep4nder σ ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν μπορώ να τα βολέψω με τπτ αυτά τα θηρία. Άσε που μάλλον ερωτεύτηκα τα focus.
Ένα 5άρι γούφερ σε 2 μέτρα απόσταση θα ακούγεται σαν τρανζιστοράκι, εφτά φορές ενεργό να είναι το ηχείο. Στη θέση σου, θα το ξανασκεφτόμουν... Αλλά μπορεί να κάνω λάθος...
Δεν είναι 5-αρι βρε, είναι 6,7 ιντσών το γουφερ, και θα είναι κοντά του, στα 2 μέτρα το κόβω. Έχει και κάτι ρυθμούς άστα να πάνε το δωμάτιο, μάλλον θα μπουμαρει κιόλας, μόνο το ενσωματωμένο DSP αν τον σώσει..Ένα 5άρι γούφερ σε 2 μέτρα απόσταση θα ακούγεται σαν τρανζιστοράκι, εφτά φορές ενεργό να είναι το ηχείο. Στη θέση σου, θα το ξανασκεφτόμουν... Αλλά μπορεί να κάνω λάθος...
Ok then.Δεν είναι 5-αρι βρε, είναι 6,7 ιντσών το γουφερ,
ορμα μην καθεσαι....Λοιπόν παίδες το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τα dynaudio focus αλλά μόνο μεταχειρισμένα.
4700 που θέλει η αντιπροσωπεία δεν τα δίνω.
Πείτε πως σας φαίνονται αυτά τα μεταχειρισμένα; Είναι τα μόνα που βρίσκω.
Επίσης το άλλο που μου κέρδισε το ενδιαφέρον είναι τα spendor αλλά δεν άκουσα άλλη γνώμη.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι τώρα πολύ!
Κάνε του χοντρό παζάρι,θύμισέ του Grexit,capital controls,Merkel,tsipras,γερμανικές αποζημιώσεις....και αν δεν....γραφτονΕγγύηση θα ψάξει κ θα μου πει. Ενώ δεν το είχε αναφέρει του ζήτησα απόδειξη αγοράς και μου είπε οτι τα πηρε μεταχειρισμένα, άρα 3ο χέρι.
Παραμένετε να υποστηρίζετε την αγορά;
Συμφώνώ για την τιμή. Το θέμα είναι ότι αυτός τα πήρε μεταχειριμένα και τα έκανε ένα συμμάζεμα με κερί στα σημεία που είχαν σημάδια. Επειδή αυτός έχει πουλήσει αρκετά πράγματα τον κόβω να αγόρασε τα focus από άλλον, να τα συμμάζεψε και τώρα τα πουλάει.3 χιλιάρικα, μαζί με τις βάσεις και τα τζιμπράγκαλα είναι πολύ καλή τιμή πάντως.![]()
Και χωρίς εγγύηση.Συγνωμη ρε φιλε τι συζηταμε, εχεις τις εξης 2 επιλογες:
1. Να τα παρεις απο ιδιωτη κακομεταχειρισμενα τριτο χερι και χωρις να μπορεις να τα αγορασεις με τιμολογιο κ να γλιτωσεις Φπα καθως ειναι ιδιωτης, στα 3000 τελικη.
2. Να τα παρεις ολοκαινουρια απο μαγαζι εξω στα 4.700 μειον Φπα λογω ενδοκοινοτικης συναλλαγης, πες 3600.
Λοιπον για να καταλαβω, για 600€ να παρεις ηχεια τριτο χερι συζηταμε???!!!!
Καλόν είναι να μην εκταμιεύεις ποσά χωρίς να είσαι απολύτως σίγουρος ο ίδιος για την επιλογή.... υποστηρίζετε την αγορά;