Τι ραδιόφωνο ακούτε;

Reaction score
5.826
Εχω καταργησει τα fm σχεδον. Rock Fm,Red,Eν Λευκω στο αυτοκινητο.
Σπιτι ολη μερα παιζει internet radio. Eπιλεγω το ειδος της μουσικης που θελω αναλογα το κεφι,απο οποια χωρα του κοσμου και γουσταρω μουσικες,χωρις να μου τα πρηζει ο καθενας ενδιαμεσα με διαφορες παπαριες.
Tα Fm για μενα εχουν πεθανει στην Ελλαδα. Καμμια ποικιλια μουσικης,και ολο τα ιδια και τα ιδια.

http://www.rockradio.com/
www.jazzradio.com/bluesrock
www.chromaradio.net

Reaction score
1.390
Εχω καταργησει τα fm σχεδον. Rock Fm,Red,Eν Λευκω στο αυτοκινητο.
Σπιτι ολη μερα παιζει internet radio. Eπιλεγω το ειδος της μουσικης που θελω αναλογα το κεφι,απο οποια χωρα του κοσμου και γουσταρω μουσικες,χωρις να μου τα πρηζει ο καθενας ενδιαμεσα με διαφορες παπαριες.
Tα Fm για μενα εχουν πεθανει στην Ελλαδα. Καμμια ποικιλια μουσικης,και ολο τα ιδια και τα ιδια.

http://www.rockradio.com/
www.jazzradio.com/bluesrock
www.chromaradio.net
όπου ναναι καταργούνται και επίσημα τα fm

Reaction score
423
Εχω ακουσει οτι καταργουνται στην Νορβηγια και ακολουθει και Αγγλια,για εδω τι λενε;
Ακουω μονο Κοσμος και τριτο απο τα fm και απο κει και περα internet radio.

Reaction score
1.187
Εχω ακουσει οτι καταργουνται στην Νορβηγια και ακολουθει και Αγγλια,για εδω τι λενε;
Ακουω μονο Κοσμος και τριτο απο τα fm και απο κει και περα internet radio.
Στην Αγγλία έχουν το DAB εδώ και πολλά χρόνια. Στην υπόλοιπη ευρώπη δεν ξέρω γιατί δεν περπάτησε...

Κόσμος και Τρίτο μπορείς να τα ακούς και ψηφιακά από την πλατφόρμα της digea. Εγώ αυτό έχω κάνει στο εξοχικό όπου δεν πιάνει ο Κόσμος και το Τρίτο. Εχω κρατήσει έναν ψηφιακό δέκτη Crystal Audio που τον είχα παλιά για την CRT τηλεόραση και τον χρησιμοποιώ τώρα πια μόνο για ραδιόφωνο συνδεδεμένο στο στερεοφωνικό για να ακούω αυτούς τους δύο σταθμούς.

Reaction score
428
όπου ναναι καταργούνται και επίσημα τα fm
Αντε να καταργηθούν και εδώ να ξεβρωμισει ο τόπος απο τους "επιχειρηματίες".
Να βγάλω απο την αποθήκη τον ενισχυτή(MRF 317) να τραγουδήσει λιγάκι μερακλίδικο ραδιόφωνο.Χι Χι!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
enlefko 87.7 σπιτι βραδυ αργα..

nitro 102.5 σπιτι και αμαξι

kissfm 92.9 δουλεια

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ιντερνετ ραδιο (τζαζ, ροκ, μπλουζ), Κοσμος + Τριτο απο τη digea ενω αναλογικα FM ακουω καμια φορα μεσω του τιουνερ Cambridge Audio λογω "αλλης" ποιοτητας ηχου (ολα με ψηφιακη στον ενισχυτη).

Και ΕΡΑ σπορ στην τουαλετα ή στην κουζινα;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
Απο FM : εν λευκο, κοκκινο
Σε Internet: desertradio.gr (διατηρω μια εκπομπη εκει) , indieground.gr (παιζουν φιλοι και γνωστοι) , north sea surf radio , linn (Radio,Jazz) , BBC scotland, KEXP-FM, Radiobilly, Roothog Radio (κυριως μεσω tune in app σε android)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.297
- παρακολουθώ εδώ και χρόνια την εκπομπή ''σεμνά και ταπεινά'' ( Κακούσης & Πετρόπουλος )

- σήμερα ήταν η τελευταία τους εκπομπή στό Βήμα-99,5

- στο Facebook αναφέρουν σε ποιό σταθμό θα συνεχίσουν , επειδή δεν έχω f-b , θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πού θα συνεχίσει αυτή η εκπομπή ;

- ευχαριστώ

Reaction score
256
Ιντερνετ ραδιο (τζαζ, ροκ, μπλουζ), Κοσμος + Τριτο απο τη digea ενω αναλογικα FM ακουω καμια φορα μεσω του τιουνερ Cambridge Audio λογω "αλλης" ποιοτητας ηχου (ολα με ψηφιακη στον ενισχυτη).

Και ΕΡΑ σπορ στην τουαλετα ή στην κουζινα;)
Υπάρχει fm tuner που βγάζει τον ήχο από ψηφιακή έξοδο; νόμιζα ότι μόνο αναλογικά παίζει..

Reaction score
726
- παρακολουθώ εδώ και χρόνια την εκπομπή ''σεμνά και ταπεινά'' ( Κακούσης & Πετρόπουλος )

- σήμερα ήταν η τελευταία τους εκπομπή στό Βήμα-99,5

- στο Facebook αναφέρουν σε ποιό σταθμό θα συνεχίσουν , επειδή δεν έχω f-b , θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πού θα συνεχίσει αυτή η εκπομπή ;

- ευχαριστώ

Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο f/b για να το δεις.
Παραπολιτικά 90.1 fm, 9.00-11.00

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants