Τι ραδιόφωνο ακούτε;

Reaction score
1
Συνήθως κάνω zapping. Δεν ακούω ΠΟΤΕ σταθμούς με παραγωγούς του στυλ
"Είναι πολύ cool μαγαζί με πολύ dance mood, και στο dancefloor μπορείς να κάνεις flirt με celebrities" (στυλ Χαραλαμπίδου)
Μη το συνεχίσω, περιγραφικότατο!!!!!!!! και με προφορά ...Κωστάκη...

Reaction score
2.596
9,84, Red, Rock Fm, Flash, Σκάι, Μελωδία, Galaxy, Radio DJ (!)

Υ.Γ. Είχα ανοίξει παλιότερα αυτό το θέμα...

Reaction score
1
Κανείς δεν ακούει κάποιa από τα πολλά καλά δορυφορικά ροκ κανάλια που υπάρχουν ελεύθερα σε Astra & Hot Bird ???

Reaction score
49
Ετσι όπως κατάντησε το πράγμα, ακούω μόνο στο αυτοκίνητο!!!
Κυρίως: red, rockfm, galaxy (που μου την σπάει πιά γιατί λένε όλο λαλακίες) και επίσης: cosmos και "μελωδία"!!! που τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Reaction score
8
Απάντηση: Τι ραδιόφωνο ακούτε;

ΒEST,ΚΟΣΜΟΣ,ROCK FM που μαλλον αλλαξε χερια,ΤΡΙΤΟ (Πετριδης the best)
& λιγο ΜΕΛΩΔΙΑ,ΔΙΕΣΗ.

Reaction score
786
Κανείς δεν ακούει κάποιa από τα πολλά καλά δορυφορικά ροκ κανάλια που υπάρχουν ελεύθερα σε Astra & Hot Bird ???
Για δωσε καμια βοηθεια, γιατι μολις τελειωσα το "ξεσκαρταρισμα" στα video καναλια και θελω να ασχοληθω με τα (ροκ κυριως) ραδιοφωνικα αλλα γινεται ΧΑΜΟΣ....

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Re: Τι ραδιόφωνο ακούτε;

Athina 984 fm...
Classic fm
Swiss Jazz
Great Standards
Salsa

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Τι ραδιόφωνο ακούτε;

Το 1987 εμφανίζεται η "Ελεύθερη Ραδιοφωνία", όπου πλέον μή κρατικοί σταθμοί αρχίζουν να λειτουργούν επώνυμα. Ο 984 του Δήμου Αθηναίων είναι ο πρώτος.
Αποτέλεσμα ήταν η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου. Από τότε οι ιδιωτικοί σταθμοί αυξάνονται ραγδαία
Ακριβώς εκείνη τη μέρα ξεκίνησα κι εγώ τις εκπομπές μου στον 984.
Την πρώτη μέρα, 31 Μαίου 1987!
Κι ακόμα συνεχίζω.
Και κοντεύω να κλείσω τα 20 χρόνια στον ίδιο σταθμό, στην ίδια ζώνη, τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.
Ρεκόρ συνέχειας στην Ι/Ρ, λένε.
Ρεκόρ υπομονής και αντοχής μου, λέω.
Αλλά αν σου αρέσει προχωράς...

Και μετά από 20 χρόνια κάνεις τον απολογισμό σου.

Reaction score
1
Για δωσε καμια βοηθεια, γιατι μολις τελειωσα το "ξεσκαρταρισμα" στα video καναλια και θελω να ασχοληθω με τα (ροκ κυριως) ραδιοφωνικα αλλα γινεται ΧΑΜΟΣ....
Ενα zapping ...ακουστικό πρέπει να κάνεις, γιά να ακούσεις αυτά που σου ταιριάζουν :)
Ενδεικτικά να αναφέρω, από Astra:
12148 H 27500 3/4 Rock Antenne (δεν θυμάμαι αν κατεβαίνει η συχνότητα άνετα στην Ελλάδα, αλλά πρέπει...)

12246 V 27500 3/4 Radio Deluxe (με αρκετά παλιά)

Hot Bird
12399 H 27500 3/4
Virus (εχω καιρό να το βάλω, αν δεν έχει αλλάξει στιλ, αξίζει)
12476 Η 27500 3/4
Rock FM (Italia)

Συχνότητες με πολλά ραδ. κανάλια, άρα γιά όλα τα γούστα είναι επίσης στον Αστρα οι:12207 V (France), 12266 H (Germany), & 12343 H 12574 H (Holland)

Καλό ψάξιμο.........

Reaction score
1.187
Γενικώς Red, Kiss, Rock, Galaxy, Εν Λευκώ, αλλά τώρα που στολίζουμε το έλατο Easy 97,2 με τα 24/7 χριστουγεννιάτικά του.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
http://www.granaziradio.com

Ακουώ ελάχιστα και πολυ σπάνια ράδιο, μιας και κατα τα δικά μου γούστα όσους σταθμούς εχω ακούσει ειναι επιεικώς απαράδεκτοι, αλλα όποτε ακουω, γρανάζι by far.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants