Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
όπου ναναι καταργούνται και επίσημα τα fmΕχω καταργησει τα fm σχεδον. Rock Fm,Red,Eν Λευκω στο αυτοκινητο.
Σπιτι ολη μερα παιζει internet radio. Eπιλεγω το ειδος της μουσικης που θελω αναλογα το κεφι,απο οποια χωρα του κοσμου και γουσταρω μουσικες,χωρις να μου τα πρηζει ο καθενας ενδιαμεσα με διαφορες παπαριες.
Tα Fm για μενα εχουν πεθανει στην Ελλαδα. Καμμια ποικιλια μουσικης,και ολο τα ιδια και τα ιδια.
http://www.rockradio.com/
www.jazzradio.com/bluesrock
www.chromaradio.net
Στην Αγγλία έχουν το DAB εδώ και πολλά χρόνια. Στην υπόλοιπη ευρώπη δεν ξέρω γιατί δεν περπάτησε...Εχω ακουσει οτι καταργουνται στην Νορβηγια και ακολουθει και Αγγλια,για εδω τι λενε;
Ακουω μονο Κοσμος και τριτο απο τα fm και απο κει και περα internet radio.
Αντε να καταργηθούν και εδώ να ξεβρωμισει ο τόπος απο τους "επιχειρηματίες".όπου ναναι καταργούνται και επίσημα τα fm
Υπάρχει fm tuner που βγάζει τον ήχο από ψηφιακή έξοδο; νόμιζα ότι μόνο αναλογικά παίζει..Ιντερνετ ραδιο (τζαζ, ροκ, μπλουζ), Κοσμος + Τριτο απο τη digea ενω αναλογικα FM ακουω καμια φορα μεσω του τιουνερ Cambridge Audio λογω "αλλης" ποιοτητας ηχου (ολα με ψηφιακη στον ενισχυτη).
Και ΕΡΑ σπορ στην τουαλετα ή στην κουζινα
- παρακολουθώ εδώ και χρόνια την εκπομπή ''σεμνά και ταπεινά'' ( Κακούσης & Πετρόπουλος )
- σήμερα ήταν η τελευταία τους εκπομπή στό Βήμα-99,5
- στο Facebook αναφέρουν σε ποιό σταθμό θα συνεχίσουν , επειδή δεν έχω f-b , θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πού θα συνεχίσει αυτή η εκπομπή ;
- ευχαριστώ