- Reaction score
- 86.210
12000 euro. Τίγκα στο Hypex. Απειρα db.
http://barefootsound.com/micromain27/
Καλά, δεν ειναι 8ιντσα, αλλα τι να κάνουμε τώρα, ειναι μικρότερο απο τα B&W 800
12000 euro. Τίγκα στο Hypex. Απειρα db.
"Που πας ρε Καραμητρο????"
...
Πικρα πικραγκουρη!
Η έκθεση σε ακουστικά μουσικά όργανα υπό συνθήκες ελεύθερου πεδίου μπορεί να πτοήσει οιονδήποτε ως προς το τί ζητά και τί είναι εφικτό από την Υψηλή Πιστότητα....Οδήγηση. Στάθμες. Δυναμικά. Δεν είναι "θεωρίες" αυτά...
Στην ουσία ισχύει το αντίστροφο:Καθοριστικός παράγων αληθοφάνειας είναι η φασματική κατανομή ενέργειας στο αναπαραγόμενο σήμα,ενώ η αντίληψη των διακοσμητικών παραμέτρων θα είναι-εφόσον επιτευχθεί-...καλοδεχούμενη.Μα κ για μένα εκεί είναι η λύση - απάντηση.
Αν υπάρχει έστω και μικρή εμπειρία ζωντανής μουσικής,χωρίς ενίσχυση,μαθαίνουμε να ακούμε. Κ ψάχνουμε μετά ότι καλύτερο μπορούμε (αναλόγως τσέπης κ γνώσεων κ αρκετοί) να κάνουμε σε οικιακή μουσική!!!
Η αληθοφάνεια έρχεται από παράγοντες πολλούς.
Οι reviewers έχουν κ πλούσιο λεξιλόγιο να περιγράφουν αυτή τη" κατάκτηση" από τίμπρο έως....Τα dB αν υπάρχουν...καλοδεχούμενα!!!
Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά που αναφέρει ο καθηγητής.Στην ουσία ισχύει το αντίστροφο:Καθοριστικός παράγων αληθοφάνειας είναι η φασματική κατανομή ενέργειας στο αναπαραγόμενο σήμα,ενώ η αντίληψη των διακοσμητικών παραμέτρων θα είναι-εφόσον επιτευχθεί-...καλοδεχούμενη.
Πληροφοριακώς,τα ώτα μας δεν έχουν τα ίδια συναίσθηση του τι συλλαμβάνουν,αφού δεν είναι κάτι άλλο παρά μετατροπείς μηχανικής ενέργειας σε ηλεκτρική.Η επεξεργασία επιτελείται σε επίπεδο ηλεκτρικών ώσεων σε ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου.Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά που αναφέρει ο καθηγητής.
Επίσης ακόμα καλύτερα που υπάρχει μερίδα που του είναι κατανοητό .
Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς.Έχω την απλή (ίσως κ απλοϊκή για πολλούς) συλλογιστική του...προφιτερόλ ,από την ταινία που όλοι γνωρίζουμε.
Αν τα αυτιά μου που στην ουσία είναι κ ο τελικός αποδέκτης ( πριν πάμε στην επεξεργασία στον εγκέφαλο) νιώθει πως βιώνει αρκετά από αυτά που ακούει σε ζωντανά όργανα ( χωρίς ενίσχυση, αφήνω εκτός τέτοια όργανα τύπου ηλεκτρική κιθάρα κλπ) σε... feels like στον χώρο μου είμαι ευτυχής.
Σέβομαι όπως έχω κάνει αναφορά κ στο παρελθόν όσους έχουν πιο μεγάλη κατάρτιση από εμένα όχι μόνο σε θεματική ήχος,αλλά παντού.
Το μόνο ίσως που δυσκολεύομαι να κατανοήσω είναι το εξής.
Αφού ο καθένας με τον τρόπο του βλέπει το " δάσος" κ όχι δέντρο γιατί θα πρέπει να υπάρχει αντίρρηση.
Καλός ηθοποιός ήτο κ ο Βέγγος χωρίς γνώσεις δραματικής,καλός κ ένας που πήγε στον Κουν .
Αν υπάρχει απλή παρακίνηση από όσους έχουν extra γνώσεις σε άλλους να εμβαθύνουν κ αυτοί,έχει καλά.
Αν όμως είναι για να ξεχωρίσει δήθεν η ήρα από το στάρι, έχω ενστάσεις.
Καλημέρα κ χαίρομαι που έχω απάντηση σε αντίρρηση.Πληροφοριακώς,τα ώτα μας δεν έχουν τα ίδια συναίσθηση του τι συλλαμβάνουν,αφού δεν είναι κάτι άλλο παρά μετατροπείς μηχανικής ενέργειας σε ηλεκτρική.Η επεξεργασία επιτελείται σε επίπεδο ηλεκτρικών ώσεων σε ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου.
Συμμερίζομαι την υπογραμμισμένη απορία σου,βρίσκοντας εξίσου απαράδεκτη την προβολή αντιρρήσεων πάνω σε τεχνικά δεδομένα που δεν σηκώνουν...αντιρρήσεις.
ΟχιΚαλημέρα κ χαίρομαι που έχω απάντηση σε αντίρρηση.
Εξακολουθώ όμως να χρειάζομαι κάτι παραπάνω για να "καλυφθεί "η απορία-αντίρρηση.
Κ ο λόγος είναι απλός κατ' εμέ.Τα όργανα μετρήσεων κ οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε από τον μέσο άνθρωπο φτιάχτηκε από κάποια ΜΥΑΛΑ. Κ αυτούς την βάση τους για να τα κάνουν ,τα "άπλα" μάτια κ αυτιά τους τα έδωσαν αρχικός.Κ μετά ακολούθησε η όποια πορεία εξέλιξης περεταίρω.
Εγώ πετάω π.χ.σαν επιβάτης έχοντας προορισμό Θεσσαλονίκη κ πάω κ ο άλλος επίσης,μόνο που αυτός είναι πιλότος ...Ελπίζω να γίνομαι έστω εν μέρει κατανοητός.
Ναι.
Οταν πετάς σαν επιβάτης ομως δεν πας να πεις την "άποψή" σου για τις πτήσεις στους πιλότους.Εγώ πετάω π.χ.σαν επιβάτης έχοντας προορισμό Θεσσαλονίκη κ πάω κ ο άλλος επίσης,μόνο που αυτός είναι πιλότος
Εγώ τους λέω.Οταν πετάς σαν επιβάτης ομως δεν πας να πεις την "άποψή" σου για τις πτήσεις στους πιλότους.
Σωστά. Στο θέμα μουσική όμως δε είναι έτσι.Οταν πετάς σαν επιβάτης ομως δεν πας να πεις την "άποψή" σου για τις πτήσεις στους πιλότους.
Κάθεσαι στο καρεκλάκι σου μεχρι Σαλονίκη χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Αυτο εννοείς;
Ναι δεν είναι έτσι ακριβώς...Καλημέρα κ χαίρομαι που έχω απάντηση σε αντίρρηση.
Εξακολουθώ όμως να χρειάζομαι κάτι παραπάνω για να "καλυφθεί "η απορία-αντίρρηση.
Κ ο λόγος είναι απλός κατ' εμέ.Τα όργανα μετρήσεων κ οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε από τον μέσο άνθρωπο φτιάχτηκε από κάποια ΜΥΑΛΑ. Κ αυτούς την βάση τους για να τα κάνουν ,τα "άπλα" μάτια κ αυτιά τους τα έδωσαν αρχικός.Κ μετά ακολούθησε η όποια πορεία εξέλιξης περεταίρω.
Εγώ πετάω π.χ.σαν επιβάτης έχοντας προορισμό Θεσσαλονίκη κ πάω κ ο άλλος επίσης,μόνο που αυτός είναι πιλότος ...Ελπίζω να γίνομαι έστω εν μέρει κατανοητός.
Καμία σχέση. Κανεις δεν υποχρεώνεται να γίνει "πιλότος". Και δεν μιλάμε για μουσική εδώ. Μιλάμε για αναπαραγωγη μουσικής. Αλλο πράγμα.Σωστά. Στο θέμα μουσική όμως δε είναι έτσι.
Αν εγώ ακούω like live στο σπίτι κ παίρνω αυτά που θέλω,γιατί να γίνω πιλότος...Θεσσαλονίκη θα φτάσω που είναι κ το ζητούμενο.Κ στις αισθήσεις μου εμπιστοσύνη έχω.
Ο κοσμος που ζουμε (εμεις,σημερα) ειναι δημιουργημα των θετικων επιστημων οι οποιες (χ0ντρικα) δουλευουν με το 1 κι 1 κανουν 2 (αν Αποδυκνειεται) ,οχι των μετα-παρα φυσικων επιστημων (αποκρυφυστικες επιστημες τις ελεγε ο Εκο στο εκκρεμες του φουκω ?) .Τα όργανα μετρήσεων κ οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε από τον μέσο άνθρωπο φτιάχτηκε από κάποια ΜΥΑΛΑ. Κ αυτούς την βάση τους για να τα κάνουν ,τα "άπλα" μάτια κ αυτιά τους τα έδωσαν αρχικός.Κ μετά ακολούθησε η όποια πορεία εξέλιξης περεταίρω.
Όχι βέβαια. Δυνατά ( όχι με όργανα που μετρούν σε dB να ξέρω πόσο) αλλά η πίεση κ αίσθηση έχουν όμοιο χαρακτήρα..Καμία σχέση. Κανεις δεν υποχρεώνεται να γίνει "πιλότος". Και δεν μιλάμε για μουσική εδώ. Μιλάμε για αναπαραγωγη μουσικής. Αλλο πράγμα.
Αλλα μην εμπιστεύεσαι τις αισθήσεις σου και τόσο πολυ, να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους "πιλότους".
(Εγω ΔΕΝ είμαι ενας απο αυτούς)
Μπραβο που ακούς like live...πιάνεις 115 db στη θέση ακροασης;
Ενδιαφέρον. Με ποσά watt το κανείς αυτό;Όχι βέβαια. Δυνατά ( όχι με όργανα που μετρούν σε dB να ξέρω πόσο) αλλά η πίεση κ αίσθηση έχουν όμοιο χαρακτήρα..
Από περιέργεια, έβγαλα από τη θήκη το τενόρο μου σαξόφωνό (μετά από πολύ καιρό απραξίας!) έτσι για να μετρήσω με την εφαρμογή SPL meter στο tablet.....σε απόσταση περίπου μισό μέτρο από το μικρόφωνο ένα δυνατό φύσημα σε A (εντός πενταγράμμου) .....το dBμετρο έγραψε 90dB-γενικά η μέση SPL ήταν γύρω στα 85dB (στο μισό μέτρο πάντα)...αυτά για ένα μοναχικό τενόρο σαξόφωνο...ίσως να μην λειτουργεί σωστά και ο συνδυασμός της δωρεάν εφαρμογής με το υποτυπώδες μικρόφωνο του tablet;
Αυτό το πράγμα που ακούτε ηχεία από τα pdf και δεν χρειάζεται να τα ακούσετε στο σπίτι σας πραγματικά με ξεπερνάει.
Με τα watt κ τα dB που εσείς έχετε για γέλια! Σε πολυκατοικία 100 κ 91 αντιστοίχως κ σε μίνι δωμάτιο μου αρκούν.Ενδιαφέρον. Με ποσά watt το κανείς αυτό;
Δεν μετρούν πάνω απο 90-95dB συνήθως, και είναι ανακριβή.το dBμετρο έγραψε 90dB-γενικά η μέση SPL ήταν γύρω στα 85dB (στο μισό μέτρο πάντα)...