- Reaction score
- 84.931
Δεν ειναι ενεργά, μονο το sub ειναι ενεργό+dsp controlled. Άρα θες και ενισχυτικά. Σίγουρα παντως δεν θες sub, αφού κατεβαίνουν μεχρι τα 12HZ .Πολύ τελειο!
Δινεις οκτω χιλιαρικα για τα ηχεια κι αλλα τοσα για ένα καλο πικαπ και καθαρισες!
Αρε Dimifoot που τα ξετρυπώνεις.
Πικάπ, λαμπάτοι, περίεργα μου τα λες...Κοιτα αφου το σαμπ είναι ενεργο δεν θες ισχυ, μ ένα μικρο και φτηνο λαμπατο πχ 10 βατ εισαι τζετ
Ναι, και κεντρικό.(Τι, πρέπει να πάρω επτά ίδια; )
Όχι, όχι, φαίνονται πολύ σοβαρά ηχεία, ωραία μεγάφωνα, ενσωματωμένα σαμπ, μία χαρά.Θα μπει ο άλλος τωρα και θα πει πως αφού δεν ειναι ενεργά δεν κάνουν, για πέταμα κτλ)
Με 93.25db ευαισθησία, είσαι κοντά στα 120 με ένα ζεύγος ncore.Θέλουν ενισχυτικά στάδια 750 βατ κατά τον κατασκευαστή, άρα με 1,5 κιλοβατ τη βγάζεις καθαρή.
Το μόνο που δε περνάει από το μυαλό μου, είναι πάντως ένα: να τα συνδέσω αυτά, με έναν 8802. Βεβαίως έχω περιορισμένη φαντασία.
Το ότι τα βύσματα υπάρχουν και ταιριάζουν, είναι παρόμοιας λογικής με το αν μπαίνει το τιρμπουσόν σου σε τετράποδο.
Μπορούν πάντα να συζητήσουν τα παράπονά τους με τα σκυλάκια του EAR...Με 93.25db ευαισθησία, είσαι κοντά στα 120 με ένα ζεύγος ncore.
Αν τα υπολογίζω σωστά.
Εσυ πάλι, τα λεφτά του εντοιχισμου των θηρειων δεν βλέπω να τς υπολογίζεις. Έχεις και γείτονες από την άλλη μεριά του τοίχοι, ακριβούτσικο θα σου βγει.
Επτά ίδια θα εντοιχισεις;
Τέλος πάντων πέρα από την πλάκα, τα ηχεία μου φαίνονται πολύ ανταγωνιστικά, ακόμα και για πολύ ακριβότερα πχ 801 D3. Δεν τα έβαλα ως πιθανή αγορά δίκη μου.
Ας μην κολλάμε σε ενεργά και παθητικά, το έχει πει και ο Γουέντι Αλλεν
View attachment 68601
Κώστα, σε αυτήν την τιμή τα Adam δεν εχουν ψηφιακή είσοδο. Παει extra. 379 το ηχείο, 1137 τα τρία, δε λεω, καλή τιμή.Παρόλα αυτά, με τα ίδια λεφτά, προσωπικά θα έπαιρνα 2 άσχημα τέτοια, με εξωτερικούς τους ενισχυτές (με δύο "External Amplifier Unit EA-SX") ώστε να τα εντοιχισω, και με ψηφιακή είσοδο, από την μαμά εταιρεία, ενσωματωμένη στα (εξωτερικά) ενισχυτικά.
Εννοείται βέβαια πως το αποτέλεσμα θα ειναι άκρως εντυπωσιακό σε ήχο, δεν εχω καμία αμφιβολία. Αλλα για να γίνει μια τετοια κατασκευή σωστά, απο τον μέσο χρήστη που δεν εχει τις δικές σας γνωσεις, χρειάζεται κάποιος ειδικός, ο οποίος θα αμοιφθεί. Αν πω 1500€ για υλικά-σχεδιασμό-εργατικά μάλλον θα είμαι φτηνός.μια σωστή λύση εντοιχισμού μπορεί να βοηθήσει και στην ηχομόνωση.