Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ναι το επιβεβαίωσα με e-mail:
All of our amplifiers are Professional Audio amplifiers and are rated down to 20Hz. There is an 18dB per octave rolloff beginning at 20Hz. It will pass lower frequencies but they will be diminished.

Για τον crown
στειλτους για πλακα ενα email για τους ma . αυτοι γιατι κατεβαινουν στα ταρταρα . δεν ειναι professional audio amplifiers?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.988
Τι λέει το σχεδιάσαμε; Ενισχυτή πήραμε? :p
κάτι έχουμε κάνει...ήρθε ο μαραγκός χθες κατά τις 9 παρά στο μαγαζί και του έδειχνα σχέδια... αλλά αν δεν πάρει έγκριση από εδώ..δεν...
ενισχυτή χτύπησα τον μπέρρυ..λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα τον έχω..για να το λέει ο Μιχάλης κάτι θα ξέρει...ίσα ίσα να το δοκιμάσω θέλω έστω και open air να ανεβάσω βιντεάκι..

σήμερα έψαχνα από άτομο με 3D εκτυπωτή...έως τορναδόρο... ΓΙΑΤΙ? θα μου πεις

θέλω να φτιάξω μία πλαστική στεφάνη με κλίση που να εφαρμόζει στο σημείο της μπάφλας και να καλύπτει τις βίδες του dayton...ώστε να μοιάζει όπως του seaton:thumbsup:

τι λες?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Ώστε θα γίνει και μουράτο ε? Μια χαρά. Χρώμα; Τελικά 55χ55χ60;

ότι μπορούμε θα κάνουμε να μην έχουμε να μας τη λένε τα έτοιμα:p:D...για χρώμα μαύρο αλλά...λέω να γυαλιστεί το ξύλο πρώτα και να το περάσω 2 χέρια plasti-dip...o ''Μερακλής'' κάτι θα ξέρει:whistling::thumbsup:
55x55x60 είναι ότι πιο πολύ μπορώ εκεί που είμαι...ήδη σκέφτομαι και δεύτερη κατασκευή αλλά....ΑΛΛΑ!!!!:(:confused:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.614
Αν περνάνε σκούπες και γδέρνουν δεν κάνει το Plasti Dip. Θα θέλεις συνεχώς επισκευές, που γίνονται μεν επι τόπου αλλά θα ταλαιπωρείσαι.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Αν περνάνε σκούπες και γδέρνουν δεν κάνει το Plasti Dip. Θα θέλεις συνεχώς επισκευές, που γίνονται μεν επι τόπου αλλά θα ταλαιπωρείσαι.
Τα πράγματα αυτά τα καθαρίζω ΜΟΝΟ εγώ..δεν περνάει τίποτα...απλά θα αναγκαστώ πλέον να ξεσκονίζω και την κρυσταλλιέρα :(:p:D:D

σε ξύλο πιάνει καλά? πως το είδες?

• Like
Reactions: PPG

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Μετά από άλλον ένα μήνα plus παρέλαβα το dayton από τον μαραγκό και είχαμε μια εποικοδομητική κουβέντα γύρω από την κατασκευή της καμπίνας...

IMG_0505.JPG

του έδειξα και τα σχέδια του Παύλου..ΑΛΛΑ!

βρήκα κάποιες φωτό του εσωτερικού μιας εταιρίας που φτιάχνει κάποια αξιοπρεπή οικιακά subάκια:whistling: και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το δέσιμο της καμπίνας...

100716-SVS-600.jpg
SVS-3-1024x683.jpg
SVSSB13U808 (1).jpg
SVSSB13U815.jpg

ο Παύλος μου είπε ότι καλό είναι να μπαίνει ανά 10εκ δέσιμο...με αποτέλεσμα να μικραίνει η ωφέλιμη καμπίνα
από την άλλη βλέπουμε στα svs το πολύ δύο δεσίματα στα pb και ένα στα sb ..
και στις δύο κατασκευές παρατήρησα ότι το πρώτο δέσιμο αγκαλιάζει-συγκρατεί τον μαγνήτη...

υπενθυμίζω ότι το mdf της καμπίνας θα είναι 2.5 εκ plus 5εκ η μπάφλα...

ποια η άποψή σας για αντίστοιχη κατασκευή ώστε να εξοικονομήσουμε χώρο?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Και κάτι ακόμα μην το ξεχάσω...έχω mogami 3082 2αρι 15AWG θα μας κάνει δουλειά?

Reaction score
4.327
Eγώ μετά από μελέτη που έχω ρίξει αλλά και απ' ότι έχω δει σε φόρουμ, 2 κομμάτια για δέσιμο είναι αρκετά. Αν είναι και δυομισάρι κιόλας και βάλεις και μπισκότα ε εντάξει δεν πρόκειται να πάει πουθενά... Το δικό μου το σχεδίασα κάπως έτσι

subf2.jpg

Για καλώδιο καλύτερα τεσσάρι. Είναι πολύ το ρεύμα...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
IMG_0507.JPG
Το πρώτο σοκ το περάσαμε με το Γωγουλίνι :spiteful:

είχα και χαμηλό φωτισμό...χάθηκε στο χώρο:whistling::D
[DOUBLEPOST=1484934877][/DOUBLEPOST]
Eγώ μετά από μελέτη που έχω ρίξει αλλά και απ' ότι έχω δει σε φόρουμ, 2 κομμάτια για δέσιμο είναι αρκετά. Αν είναι και δυομισάρι κιόλας και βάλεις και μπισκότα ε εντάξει δεν πρόκειται να πάει πουθενά... Το δικό μου το σχεδίασα κάπως έτσι

View attachment 68937

Για καλώδιο καλύτερα τεσσάρι. Είναι πολύ το ρεύμα...
Κάνε!Κάνε!Κάνε! και για μένα ένα καλέ μην κάνω κανένα λάθος!!!:party:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988

Reaction score
2.028

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022