Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Φτού σου ρε!Τέλος πάντων, προσωπικά έχω δώσει πολύ περισσότερα λεφτά από όσο κοστίζουν 2 τέτχια, και η βλακεία που έχω κάνει είναι τραγικοαπίστευτη...
Φτύστε με αλύπητα!![]()
![Dance2 :dance2: :dance2:](/forum/images/smilies/traditional/dance2.gif)
![Dance2 :dance2: :dance2:](/forum/images/smilies/traditional/dance2.gif)
Φτού σου ρε!Τέλος πάντων, προσωπικά έχω δώσει πολύ περισσότερα λεφτά από όσο κοστίζουν 2 τέτχια, και η βλακεία που έχω κάνει είναι τραγικοαπίστευτη...
Φτύστε με αλύπητα!![]()
Δε σου'χει κάνει ακόμα εσένα?Καντε ενα poll που ειναι και ανωνυμο (?) ... μη μαθει ο αλεξης τι λεφτα δινω στα κασσετοφωνα γιατι θα μου κανει ερωτα στο ηλιοβασιλεμα ...
Αντιλαμβάνεται βέβαια οτι με rca καλώδια και ηχεία τοποθετημένα σε όλες τις πρίζες του σπιτιου το hum το εχεις στο τσεπακι ε;Το μέσο σπίτι δεν μπορεί να αγοράσει (κόστος) και να τοποθετήσει (χώρος και διάθεση της συζύγου) 6 κανονικά ηχεία κι ένα sub. Γι' αυτό δεν βλέπω να προχωράει ποτέ το πολυκάναλο. Τουλάχιστον για την Ελλάδα. Χομπίστες ναι, αλλά κι αυτοί λίγοι.
Όποιος θέλει κι έχει και το χώρο παίρνει και τώρα έναν πολυκάναλο AV κι ένα σετ 6.1 και κάνει τη δουλειά του. Ή παίρνει έναν πολυκάναλο av για χρήση προενισχυτή / αποκωδικοποιητή (κόστος κάτω από 600 ευρώ), 6 ενεργά τύπου JBL LSR 305 με κόστος άλλα 700 ευρώ κι ένα καλό sub με κόστος πχ 500 ευρώ. Σύνολο κάτω από 2.000 ευρώ περιλαμβανομένων των καλωδίων κι ίσως κι ενός φτηνού blu ray player.
Αντιλαμβάνεται βέβαια οτι με rca καλώδια και ηχεία τοποθετημένα σε όλες τις πρίζες του σπιτιου το hum το εχεις στο τσεπακι ε;
Α! Και για να αναψεις το συστημα πρεπει να περασεις απο κάθε ενα ηχείο.
Αν το σκέφτεσαι, ξανασκεψου το.
Με 10" ΔΕΝ είναι νιαρφιλντ, είναι μιντφιλντ.Καλημέρα σε όλους! Μπορώ με άνοιγμα ηχείων περίπου στα 3 μέτρα και απόσταση ακρόασης στα 4 μέτρα να παίξω με ενεργά ηχεία? Κοιταω τα κρκ 3 δρόμων με τις 10 ίντσες γουφερ. Μου είπαν από την athens pro audio ότι τα ηχεία είναι nearfield.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τις υλοποιήσεις του φίλου μου του Μανώλη (μαζί με τον Γιάννη), κι αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση.Τι άλλη λύση υπάρχει? 2 μόνιτορ και Σαμπ ενεργά? Τώρα έχω τα Mtz Arcos II
Δηλαδή έχει δώσει μία ελεγχόμενη πτώση ευαισθησίας στα μεσαία και κατώτερα πρίμα, ώστε να ισοσταθμισει τυπικούς χρόνους αντήχησης, που εκεί είναι υψηλοί, ενώ στα ανώτερα πρίμα κατεβαίνουν.Με βαση αυτο το statement "Το project του Arcos II απευθύνεται σε χώρους ακρόασης 20 έως 40 m2 με μέτριο προς έντονο πεδίο ανακλάσεων (δηλαδή από αρκετές έως πολλές σκληρές-ανακλαστικές επιφάνειες όπως τζαμαρίες ή ακάλυπτο γρανίτη στο δάπεδο και όχι λίγη επίπλωση)." πιστευω οτι με τον καταλληλο ενισχυτη και με μικρης εκτασης room treatment θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.
Δεν αρκούν.. κι ούτε είμαι βέβαιος για τη συμπεριφορά τους στο φάσμα, όπως πχ τα άριστα ICE ή hypex.Για ενισχυτές έχω τους Sonora Cold amps 500watt το καθένα με hypex τροφοδοτικά αλλά είναι τα 400αρια άρα δεν βγάζει όλη την ισχύ.
Άντε, περιμένω ριβγιού!
Σαν του Γκόνη;Άντε, περιμένω ριβγιού!![]()