- Reaction score
- 777
Η αλήθεια είναι οτι μου έχει γυαλίσει και το YAMAHA HS5 / HS7.
Το HS7 OK λογω του μεγαλυτερου γουφερ αλλα το HS5 δεν το θεωρω καλυτερο (μονο σε εμφανιση ισως)Η αλήθεια είναι οτι μου έχει γυαλίσει και το YAMAHA HS5 / HS7.
Δεδομένου της χαμηλής ποιότητας ένθεν και ένθεν θεωρώ οτι μετράνε τα εξής στοιχεία:Το HS7 OK λογω του μεγαλυτερου γουφερ αλλα το HS5 δεν το θεωρω καλυτερο (μονο σε εμφανιση ισως)
δεν πηραξα τιποτα μονο το hf εβαλα +Δεν πάει για μοντέλο! Ωραία, εγώ θα τα ακούω μάξιμουμ 60 εκατοστά, συνήθως κάτω από 50.
Τα έβαλες δυνατά ή θα περιμένεις λίγες μέρες να μαλακώσουν οι αναρτήσεις;
[DOUBLEPOST=1485538777][/DOUBLEPOST]Με καρφί έδωσες unbalanced σήμα ή balanced με XLR; Το διακοπτάκι ευαισθησίας πού το έχεις;
Ο Καλός κύριος Thomann μόλις μου έστειλε email ότι τα ηχεία μου θα είναι σπίτι μου, αύριο, Σάββατο, κάποια στιγμή μεταξύ 9μιση και 1μιση!!θα σε απογοητεύσω
Kitzingen · 2017/01/13 · 02:12 Dispatched: The goods have been sent.
Greece · 2017/01/27 · 12:19 Out for delivery: The goods will be delivered today.
αφαίρεσε 2 μέρες αν είσαι Αθηνα
Ο Καλός κύριος Thomann μόλις μου έστειλε email ότι τα ηχεία μου θα είναι σπίτι μου, αύριο, Σάββατο, κάποια στιγμή μεταξύ 9μιση και 1μιση!!
ΟΛΕ!
καλα μη φας ......Ο Καλός κύριος Thomann μόλις μου έστειλε email ότι τα ηχεία μου θα είναι σπίτι μου, αύριο, Σάββατο, κάποια στιγμή μεταξύ 9μιση και 1μιση!!
ΟΛΕ!
Σύμφωνα με το manual δεν έχεις σωστή συνδεσμολογία. Θέλει σύνδεση λέει με το καρφί.δεν πηραξα τιποτα μονο το hf εβαλα +
rca απο το network player με xlr στα ηχεια
[DOUBLEPOST=1485543140][/DOUBLEPOST]το έβαλα και full (η κόρη μου) δεν έχει πολύ ένταση, ok για το μποι του εχει
Στα β και γ εισαι λαθος.Δεδομένου της χαμηλής ποιότητας ένθεν και ένθεν θεωρώ οτι μετράνε τα εξής στοιχεία:
α. ομορφιά. Οκ προσωπικό γούστο πάω πάσο. Όμως το άσπρο το yamaha μου αρέσει αρκετά σαν ηχείο. Μάλλον με μερικά ακόμα είναι τα ομορφότερα μonitor, τα οποία γενικότερα μόνιτορ είναι κακάσχημα.
Αλήθεια, γιατί? Αίσθηση του γούστου δέν έχουν? Ένας καπλαμάς είναι ρε γαμ@το βάλτον εκεί.
β. Δέν με ευχαριστεί οτι έχει class D ενισχυτή. Η class D τεχνολογία είναι σίγουρα μία φοβερή τεχνολογία αλλα δέν είμαι σίγουρος σε λίγα χρήματα αν θα είναι καλύτερη απο την απλή Α/Β κατηγορία. Γιατί αντιθέτως με τον Α/Β που το φτιάχνει ο οποιοσδήποτε η τεχνολογία D απαιτεί σοβαρό επίπεδο τεχνογνωσίας, που φυσικά η jbl διαθέτει. Απλά η έκπτωση σε υλικά και φίλτρα στον class D δέν συγχωρεί...
γ. Η κόρνα δείχνει οτι θα ακούγεται λίγο πιο δυνατά το JBL και λίγο πιο σωστά το yamaha. Τώρα εξαρτάται τί σου αρέσει.
Ένθεν και ένθεν πάντως αποτελούν φθηνές λύσεις. Καταλαβαίνεις οτι με 100 ευρώ ηχείο έχεις 40 ευρώ κόστος υλικών. Πόσο να κάνει το μεγάφωνο? 10 το τούτερ και 10 το γούφερ, 10 οι ενισχυτές και 10 το κουτί. Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...
Γιατί όχι;καλα μη φας ......
σήμερα παραγγειλες και θα έρθει αύριοΓιατί όχι;
ο γιατρός (kostas EAR ) είπε ok θα χάσω κάτι ... άλλα αν δεν μου το έλεγε ούτε που θα το καταλάβαιναΣύμφωνα με το manual δεν έχεις σωστή συνδεσμολογία. Θέλει σύνδεση λέει με το καρφί.
στο εύχομαιΝαι αυτό είπα. Σήμερα 2 το μεσημέρι παρήγγειλα και αύριο μέχρι τη 1μιση θα είναι σπίτι μου. 23 το πολύ ώρες.
κοίτα τα ηχεία έχουν δυο εισόδους xlr και trs καρφί όπως λες και οι δυο είναι balanced εμένα το net player μου έχει rca μόνο και διαλεξα rca to xlrΔεν χρειάζονται DI Boxes. Μόνο άλλο καλώδιο με καρφί. Δεν γνωρίζω εσωτερικά αν το σήμα από το καρφί πάει σε άλλο μέρος στην πλακέτα ή είναι ένα και το αυτό με το XLR, αλλά αφού το μάνιουαλ λέει unbalanced με καρφί, εγώ έτσι θα τα βάλω. Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε καλώδια ρεύματος δεν έχω σπίτι, θα πάω αύριο μόλις έρθουν τα ηχεία να πάρω.
Δες εδω πριν δυο εβδομάδεςΔεν χρειάζονται DI Boxes. Μόνο άλλο καλώδιο με καρφί. Δεν γνωρίζω εσωτερικά αν το σήμα από το καρφί πάει σε άλλο μέρος στην πλακέτα ή είναι ένα και το αυτό με το XLR, αλλά αφού το μάνιουαλ λέει unbalanced με καρφί, εγώ έτσι θα τα βάλω. Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε καλώδια ρεύματος δεν έχω σπίτι, θα πάω αύριο μόλις έρθουν τα ηχεία να πάρω.