Επιλογή τελικού

Reaction score
285
Καλημέρα.Θα ήθελα τα (Μουσικά)φώτα σας.Εχω στην κατοχή μου εναν ενισχυτή Nikko IA 400.Ποιόν τελικό θα μπορούσα να συνδυάσω?Τα ηχεια μου είναι ενα ζευγάρι Audio spectrum cm 3,χρόνια παροπλισμένα,και ενα ζευγάρι Energy exl 25 b1.Υπάρχει και η σκέψη για αναβάθμιση των ηχείων στο μέλλον..
Ο χώρος μου είναι περίπου 40τμ.
Τιμή γύρο στα 1000€.
Ευχαριστώ.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Λογω θορυβου? Σε νορμαλ εντασεις νομιζω δεν θα ξεκινησει καν ο ανεμιστηρας.
Με το που θα ζητας ρευμα ξαφνικα θα δουλευει και κανει πολυ θορυβο. Οπωσδηποτε αλλαγη fans αλλιως crown xls

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.220
Θα συμφωνήσω...Σήμερα παρέλαβα τον δεύτερο.
k@lofαrde!:wink::thumbsup:
για 1.5χιλιοστό δεν χωράει δεύτερος και έχω σπάσει την κεφάλα μου να βρω πατέντα:headbang:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.220
Κάνε μία αναζήτηση με εικόνες στο google (ikea lack rack hack) μήπως πάρεις καμιά ιδέα...
δεν έχει να πάρω τίποτα...δεν μπαίνει τέτοιο πράγμα στο σαλόνι...ότι χωράει το έπιπλο:(

Reaction score
725
Θα συμφωνήσω...Σήμερα παρέλαβα τον δεύτερο.
Ποια η γνώμη σου εσένα για τους crown;
Πως σου ακούγονται;σε σχέση εννοώ με hifi ενισχυτες αν είχες στο παρελθον.με τι προενισχυτη τους συνέδεσες;
Την ευαισθησία την έχεις στο 1.4 ή στο 0.775wrms;

Reaction score
5.867
Με το που θα ζητας ρευμα ξαφνικα θα δουλευει και κανει πολυ θορυβο. Οπωσδηποτε αλλαγη fans αλλιως crown xls
O 3000 ειναι υπερβολη για να οδηγησει ενα ζευγαρι Quad 11L,και με τον 1000 θα κανω δουλεια ανετα σε ενα χωρο 20 τμ σε εντασεις νορμαλ?
http://www.audioshow.gr/index.php?o...ct_id=7859&virtuemart_category_id=202&lang=el

daharis666

Moderator
Reaction score
83.220
O 3000 ειναι υπερβολη για να οδηγησει ενα ζευγαρι Quad 11L,και με τον 1000 θα κανω δουλεια ανετα σε ενα χωρο 20 τμ σε εντασεις νορμαλ?
http://www.audioshow.gr/index.php?o...ct_id=7859&virtuemart_category_id=202&lang=el
σημειωτέον Γιάννη ότι από αυτά που γράφει ο μπέρρυ...τα μισά είναι αλήθεια...από όσο διάβαζα όλο αυτό τον καιρό μέχρι να καταλήξω σε τελικό και σε ξένα φόρουμ είναι ότι αναφέρεται σε peak και όχι σε συνεχόμενα...σχεδόν /2 δηλαδή...τώρα σε μικρές κατηγορίες δεν ξέρω αν λένε αλήθεια και μόνο στις μεγάλες τα φουσκώνουν πχ τον 3000...6000...κλπ

Reaction score
104
Ποια η γνώμη σου εσένα για τους crown;
Πως σου ακούγονται;σε σχέση εννοώ με hifi ενισχυτες αν είχες στο παρελθον.με τι προενισχυτη τους συνέδεσες;
Την ευαισθησία την έχεις στο 1.4 ή στο 0.775wrms;
Δεν έχω μέτρο σύγκρισης γιατί δεν είχα ποτέ hifi ενισχυτή.Τώρα παίζουν με έναν marantz sr7011 και η χρήση είναι αποκλειστικά για ταινίες. Είναι εντελώς αθόρυβοι (όσον αφορά τον ανεμιστήρα) και αρκετά δυνατοί.Την ευαισθησία την έχω στο 1.4 γιατί λόγω του ότι όλα μου τα ηχεία είναι klipsch ακούγεται ένα μικρό φύσημα από κοντά που δυναμώνει αρκετά στο 0.775.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag